PS: nechcete ho niekto?

ja som to zatiaľ nestriekal... v podstate všetky diely ktoré by mohli robiť problém pri striekaní, mám nasadené tak, aby som ich mohol dať dole... neviem či to budem celé striekať, sa mi to páči aj také aké to je... zatiaľ mám len natreté drobné diely, umýval som to pod vodou mydlom... ale je pravda, že napr. nárazník mi robil problém, keď som ho natieral bielou... mi to akosi nechytalo... nechápal som... čo nie je ideálne v tvojom prípade? tiež to zle chytalo? čím si farbil?

pôjdem popýtať do modelára 

, ale čas budem mať najskôr až v piatok…
Já zas místo RTéčka včera řešil rodokmen a rodinné stránky, takže jsem na něj už čtvrtý den nešáhl

, ale čas budem mať najskôr až v piatok... už by som to mal rád za sebou 

a tiež moja
, inak ma tá stavebnica trochu sklamala, budka je podľa mňa nízka a
Když jsem rozdělal krabici a viděl těch "pár" dílů ve srovnání s plastikovou stavebnicí, kde by třeba ta kabina byla aspoň na 5 částí, taky jsem si říkal, že večer bude hotovo

a tiež moja prvá skúsenosť s resinom... teda myslel som že za cca 5 hodín nemám čo skladať, ale je to ťažšie ako som predpokladal... niektoré súčiastky spracovať bez poškodenia je teda fakt umenie... dnes som robil len svetielka, samozrejme mi popadali na zem, tak som ich hladaním strávil tak pol hodinu
, inak ma tá stavebnica trochu sklamala, budka je podľa mňa nízka a dosť krivá, pneumatiky pekné len z jednej strany, napr. tie svetielka sú chybové skoro všetky... a za tú cenu by k tomu mohli dať nejaké obtisky alebo lepty... si myslím 

Jsme začali stejnou, resp. podobnou věc - já právě dělám RT/RT3, Ty buď bobra nebo AKV, což?