Sice je v kapkách vidět míň, ale zatim každej, gdo to na mým Favu viděl, tak mi to pochválil.
Mě se to strašně líbí, vidět v tom celkem vidim a neměnil bych. A to auto hned dostane jinou fazonu. Dyť ty Beskydy měly eště "A" Favority v 94-ým. To byla nádhera.
V zimě nejezdim, vyhřejvání tudíž nepotřebuju a vnitřní nastavení je pro mě zbytečnej luxus, toho sem se s lehkým srdcem zbavil. Možná by se dalo říct "krok zpátky" , ale za ten "imič" mě to stojí......
A couvat podle zrcátek stejně neumim, radši vyčouhnu z okna :o)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
To Dan, alan & all (zrcatka)
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 16.09.2002 do 18.09.2002, založil/a
22:24:22
18.09.2002
18.09.2002

Dan
12:31:58
18.09.2002
18.09.2002
Bery
Tak jsem našel nějakou vizitku ale nejsem si jistej.Jelikož ale ostatní vizitky a kontakty mi něco řikaj a pripominaj a když kouknu na tuhle,tak nic...tak si myslim,že je to ta z Tábora od tech typů,ale newim...
Možná je to z Brna z tuningu...
AUTOCENTRUM ZHM Blovice - masarykovo nám. 23 tel.:0185/2757
Za kolik má Karel Strupp ty imitace RIEGERů - ty taky nevypadaji zle.Možná je s nima víc práce při zadělání...ale celkem good vzhled
Možná je to z Brna z tuningu...
AUTOCENTRUM ZHM Blovice - masarykovo nám. 23 tel.:0185/2757
Za kolik má Karel Strupp ty imitace RIEGERů - ty taky nevypadaji zle.Možná je s nima víc práce při zadělání...ale celkem good vzhled
08:55:45
18.09.2002
18.09.2002
Ctirda
Vím že je to dost drahý ale kdyby jste někdo měli zájem tak bych mohl sehnat zrcátka BMW M3 za 2.700,- pár
08:18:41
18.09.2002
18.09.2002

wekky
Je pravda, že pravým toho zrovna moc vidět není. Ale couvat na zrcátka se dá. Mnohdy je to (alespoň v kupé) lepší.
Taky ale dost záleží na zvyku. Já jsem např. v originál gardových viděl hůř, protože jsem už byl zvyklý na beskydy ze 105 (budiž ji vrakoviště lehlé).
A na co vyhřívání? Ještě se mi nestalo aby na nich byl led (i když je na oknech)
Taky ale dost záleží na zvyku. Já jsem např. v originál gardových viděl hůř, protože jsem už byl zvyklý na beskydy ze 105 (budiž ji vrakoviště lehlé).
A na co vyhřívání? Ještě se mi nestalo aby na nich byl led (i když je na oknech)
08:00:48
18.09.2002
18.09.2002
vici
Ty Beskydy vapadaji pekne, ale je to jinak totalni smrt! Je v tom videt kulove a celkem bych asi mel strach s takovou karou jezdit, i kdyz je pravda ze ve Skodarne se da bez zrcatek prezit, je z ni dokonaly rozhled dokola, na rozdil od Facka. Nicmene s tema Beskydama napriklad couvani podle zrcatek zustava snem.... ale dalo by se do nich udelat krasne vyhrivani - 21W zarovkou. Ale stejne, at zijou Feldacke zrcatka s vyhrivanim a v el. :o)))
07:50:22
18.09.2002
18.09.2002

wekky
Tak nevím kde sehnali beskydy. Už se nejmíň 2 roky nevyrábí. Říkal to majitel firmy, která je dělala, že prý o ně není zájem. Kdybych to byl býval věděl, vykoupil bych jim celý sklad, co jim zbyl. Chtěli za ně 60 Kč (to není překlep).
07:41:13
18.09.2002
18.09.2002
Bery
Tak si čtu fšechny ty nářky týkající se zrcátek...Taky mám beskyd a taky toho moc v pravym nevidím.
V taboře na srazu jsem ale kendil s nějakejma typama,který tam seděli na kraji lesa a na stolku měli pár krámů a pár polských zrcátek a slibovali,že na podzim budou origo Beskyd sport,tak že máme zavolat a oni je pošlou...Jenže...kam jsem dal tu vizitku???budu hledat...
V taboře na srazu jsem ale kendil s nějakejma typama,který tam seděli na kraji lesa a na stolku měli pár krámů a pár polských zrcátek a slibovali,že na podzim budou origo Beskyd sport,tak že máme zavolat a oni je pošlou...Jenže...kam jsem dal tu vizitku???budu hledat...
22:07:48
17.09.2002
17.09.2002

Dan
To sice jo, ale dyž chce něgdo kapky, tak co mu zbejvá ?
BESKYDY došly !!!
No tunerský zrcadla sou většinou pěkný, ale vidět je holt míň.... Ale tak je to se fšim. Já nemůžu vyjíždět od nás z jedný křižovatky, protože prostě krz křídlo dozádu nevidim a eště mi tam překážej opěrky. A ty sundavat fakt nemůžu, mam na nich přece ty krásný bílý potahy se škodováckým znakem ! :o)
Holt se musí něco obětovat, no.....
Jinak v Engellmannech vidim dobře.
BESKYDY došly !!!
No tunerský zrcadla sou většinou pěkný, ale vidět je holt míň.... Ale tak je to se fšim. Já nemůžu vyjíždět od nás z jedný křižovatky, protože prostě krz křídlo dozádu nevidim a eště mi tam překážej opěrky. A ty sundavat fakt nemůžu, mam na nich přece ty krásný bílý potahy se škodováckým znakem ! :o)
Holt se musí něco obětovat, no.....
Jinak v Engellmannech vidim dobře.
18:32:13
17.09.2002
17.09.2002

U-Geen
Hehe, sem vam rikal ze ty polsky sou hnusny
13:53:47
17.09.2002
17.09.2002
Jirik
V těch nynanejch Mattigách je taky vidět kulový. Jsou to ty jak dávají na rally-káry.
Jsou sice hezký a na Feldě se mi dost líbí. Ale když jsem je na škůdě zkoušel, zjistil jsem, že v tom nevidí ani nic. Bylo mi prodejcem řečeno že jsou to Tuňákový zrcátka a v těch bejt vidět nemusí. Dobrý ne ?
Taky máte nervy když potřebujete předjet a v zrkadlách je prt vidět ?
Jsou sice hezký a na Feldě se mi dost líbí. Ale když jsem je na škůdě zkoušel, zjistil jsem, že v tom nevidí ani nic. Bylo mi prodejcem řečeno že jsou to Tuňákový zrcátka a v těch bejt vidět nemusí. Dobrý ne ?
Taky máte nervy když potřebujete předjet a v zrkadlách je prt vidět ?
11:54:56
17.09.2002
17.09.2002

Samantus
A le furt sou Beskydy konstrukcne zamenitelny se seriovejma, a to ze v tech polskejch nic nevidim je moje chyba, protoze sem je musel dost brutalne upravit:-)
10:12:19
17.09.2002
17.09.2002

Eva
2 Samantus: polsky zrcatka jsou mensi nez Beskyd Sport (pred casem jsem 2 uplne novy prodala za 200 Kc), maji serednou nohu a proste je to takovej "ausus"
ale co se tyce viditelnosti, v pravym zrcatku Beskyd Sport neni videt skoro taky nic :-))))))
ale co se tyce viditelnosti, v pravym zrcatku Beskyd Sport neni videt skoro taky nic :-))))))
21:05:46
16.09.2002
16.09.2002

Dan
Já mam na autě Engellmanny. Ty polský sme dávali na Rapida. A je fakt, že sme je dávali až pod tu křivou lajnu. Vypadá to líp.A to pravý musíš dát jakoby víc dozadu, abys v ňom něco viděl.
20:31:05
16.09.2002
16.09.2002

Samantus
Dneska sem si koupil polske napodobeniny zrcatek Beskyd Sport (kapky) a musim rict maximalni nespokojenost, (Dane ty je prej mas na aute a ses spokojenej, uctiva poklona, ses genius) z myho pohledu hnus, humus, kentus a santus :-), nez sem je dostal na auto trvalo pekne dlouho, chtel sem je dat bez zadnych uprav do montaznich otvoru po seroivejch zrcatkach, ale nepovedlo se, podle me sou urceny pro montaz na svislou stenu, musel sem je tedy rozrezat a zahadnym zpusobem zkompletovat zpet a vysledkem je sice super vzhled auta, ale minimalni prakticnost, uz se nedaji serizovat a v pravym neni nic videt. Zaver: asi sem idiot, nebo nevim. Dane mas nekde fotku jak to na tvym aute vypada? docela by me to zajimalo. Jinak sem este investoval 4,- do ctyrech cervenejch cepicek na ventilky:-))))))))))))