brzdy

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 14.09.2002 do 16.09.2002, založil/a
řadit dle data
21:20:10
16.09.2002
Bob
2 Jb Většinou to je prodřený v místě kde vodchází hadička z motorovýho prostoru

10:08:44
16.09.2002
Jirik
To jsou větsi. Já šlapu v kopci na brzdu frantíkem a obě nohy mám pak volné. :o)))
00:32:39
16.09.2002
jb
to bob>no dik ta hadicka me nenapadla teda napadla ale uz davno kdyz sem neco delal v motoru a daval na ni pozor..ale tedkom jsem an ni uplne zapomnel je to vec kterou semeste nekontroloval po celel delce dikes cus jo a kdyz to zadupnete tak vam smykujou i zadni kola ? me vzdycky jenom predek :(
21:47:41
15.09.2002
Bob
2 Jb nemáš náhodou prodřenou hadičku k posilovači když sem já koupil šade tak sem moch pedál zašlápnout až do kufru a nic pak sem našel díru v hadici tozříz ji nacpal tam trubičku a sesponkoval a vod tý doby při zašlápnutí kola stojí a auto se klouže :-))

2 Jřík musíš patou prävý stát na brzdě a špičkou přidávat plyn pak nemusíš levou vůbec šlápnout na brzdu. takhle se úplně bezvadně rozjíždí do kopce a nepotřebuješ vůbec ručku
11:18:41
15.09.2002
U-Geen
2 Jirik: Sikula. Ja si takle jednou slapnul na spojku u automata...
11:06:20
15.09.2002
Jirik
Hehe, to je dobrá věc, poznal jsem to na vlastní xicht. Poprvé jsem si jí švihul pusinkou o volant a tekla mi kref. Ale to jsem debil na prázdném plácku chtěl dupnout razantně, protože pravou nohou jsem v té chvíli dělal kdovíco. Pak když si to už hlídáš tak s tím nemám problémy. Třeba když je chladno a mám už vypnuté sitidlo, tak přibržďuju před semafórmi levou a pravou udržuju plyna na 1200 ot. To je co ? :o)
23:19:19
14.09.2002
Boss - zrušená registrace
Zkoušeli ste někdo šlápnout na brzdu levou nohou?Jako bez prdele..Jak v ní nemáte ten cit jako v té pravé tak to dělá uplně něco jinýho..:o)To se pak zdá že to brzdí jak sviňa..:o))
16:16:03
14.09.2002
jb
jo a k tomu posilovaci ...ja myslel a vsude jsem to cetl ze je NEROZEBIRATELNY!!! ty kotouce by me nasraly pokud by byly krive furt cekam ze az na jaro vymenim rizeni ¨tak to prestane vibrovat a klepat do volantu kdyz brzdim .. :(
15:18:47
14.09.2002
jb
jo je tam vsechno nove a volant mi vibruje ale davam to za vinu vuli v rizeni..jinak jsem to delal minule leto tu go a od te doby jsem to takhle nezkousel ... mam najeto na kotoucixh 15000 km tak to snad nemuzou byt krive ne origo skoda dily ? a nigde jsem je neuvaril ani neohral :)
13:25:09
14.09.2002
Jirik
Jo a taky po GO brzd a nápravy mi říkal technik na STK že bez prdele to má brzdy jak mercedes, a to tam mám jenom dvoupístky jako ty. Brzdí to jaka kráva.
13:23:04
14.09.2002
Jirik
A nechtějí třeba jenom pořádně odvzdušnit ? Říkal jsi že máš brzdy po GO. Tím myslíš že i kotouče a destičky jsou nové ? Protože ještě než jsem dělal GO brzd a přední nápravy tak jsem měl podobný problém. V mém případě to dělaly křivé kotouče, vždycky při ostřejším brždění se jedna strana zablokovala dřív. A hlavně vibroval volant při připržďování.
Novou kapalinou taky nic nezkazíš. A podívat se na ten posilovač je taky dobrej nápad, taky jsem to musel udělat.
09:49:46
14.09.2002
RadstaR
No, to co pises me delalo taky. Vyresil jsem to tak, ze jsem u posilovace vymenil vsechny tesneni, vypustil jsem brzdovou kapalinu a nalil novou. Taky jsem dal novy prasatka na zadni bubny a ted kdyz to zaslapnu, tak to krasne flekuje a neprestane, dokud ja neprestanu, ale je fakt, ze ja mam 4. pisty.
09:23:51
14.09.2002
jb
Zdar tak sem včera po odvozu sve slecny domu jel se trochu projet (nejlepsi je jezdit kolem pulnoci :) … a zjistil jsem ze skodovka nepotrebuje udelat motor a podvozek ale hlavne něco s brzdama …mozna jsou ty moje jenom tak slabe ale jsou po go a na stk mi rekli ze akorat je malinko rozhozeny zadek tak nevim. Mam normos dvoupistky s posilovacem. Zkousel jsem to zadupnout ve 120 a vubec nic se nedelo auto zacalo podle me akorat pribrzdovat a ne brzdit furt sem cekal kdy to prinde a zakousne se … a nic malem sem odtlacil sedadlo. Navíc mi pripada ze ty brzdy i posilovacem chodi jemne jenom při malem pribrzdovani když clovek chce hodne pritlacit tak jako by tam skoro ten posilovac nebyl..srovnavam to nepr s felicii nebo s scenicem nebo vectrou anevim co jsem este tedkom v poslední době ridil, ja vim jsou to nova auta ale takovy rozdil? Po meste to mocv nepoznate když dobrzdujete ale negde mimo jo..doufam ze nebudu muset to negde zadupnout na dalnici každý ma dneska abs ebd esp brake asisent atd. a to nebylo vsechno zkusil jsem to tak v 70 zadupnout do smyku na asfaltu a zablokovalo se mi jenom kolo predni u ridice !! zadek vubec . zkusil jsem to dvakrat bo to mohlo byt cestou nebo nejakym bordelem na ceste ale udelalo to zas.. netahlo to nikam ale jenom do doby kdy doslo ke skutecnemu zasmykovani pak to samo tahlo ..myslite ze to muze byt ze jsem jel sam a tedy to moje kolo bylo vic zatizene ? jake mate zkusenosti s brzdama na skudkach cau a preju vam at nemusite nigdy brzdit když nechcete :)
Extreme Tyres