dneska sem to zadupl nejakemu debilkovi

prohledat
38 příspěvků (zobrazeno 1 až 38) od 06.10.2003 do 20.10.2003, založil/a
řadit dle data
09:46:13
20.10.2003
Luděk
jaxe nám tohle téma duchaplně vyvíjí,jestli by neměl U-GEEN udělat anketu,jestli ho kompletně vymazat,nebo ne5
00:37:55
18.10.2003
Evža Soukup - zrušená registrace
no a
19:49:41
17.10.2003
jb
no vcera sem byl nasraty ze skoly ale dneska uz to je posledni prispevek Chlapeckovi..Je mi jasne ze sem mu akorat nahral ..skoda penez za net na tebe chlapecku..konec. To BERY : Have a nice rest of the day ..
09:21:01
17.10.2003
Mišák
52 52 52
09:00:14
17.10.2003
Bery
-> Evža Soukup: Co to tu meleš???V další sekci píšeš hovadiny ještě větší než tady.
Jaxem psal opravdu ti pálí dobře jen motor...
-> jb: škoda slov,nervů a energie5
08:57:05
17.10.2003
Komár 1981
-> Evža Soukup: ...tak to se mi stalo taky.47
08:52:48
17.10.2003
-> jb: Tož dobré ráno chlapče, moc jsi mě pobavil děkuju. Jen prosím nepoužívej ty "vulgární" výrazy. Já vím že když tajně kouříš s děckama u kravína říkáte si VOLE ty VOLE co čumíš VOLE, ale mě to moc nesedí....
Jo taky jsem ti chtěl napsat o tom, jak jseme jezlili s klukama v šlapacím autíčkem a Olda tak prudce zabrzdil, že jsem to já málem nestihl ... 3
18:55:18
16.10.2003
jb
jestli mas spravne ID kartu o cemz pochybuju tak si nech sva osloveni pro zrcadlo ...
18:53:49
16.10.2003
jb
co to kur** meles jdi doprdele i se svojim turbem jses asi stejnej jako potkavam denne ..KING OFF THE ROAD a pri svych studentskych financich najedu vic nez ty --tak zklapni a jdi se ucit tocit volantem at este nejakou zatacku projedes .nemam naladu na debilky CHLAPECKU otocit klickem a jet umi kazdy debil ale pokud je na ceste sam..nalij si super technicak do sveho turba a jed si tocit volantem nekde kde te nepotkam ..
13:40:20
16.10.2003
-> jb: Tož nazdar chlapče, chtěl jsem ti jen pogratulovat. Já taky jednou řídil auto a normálně jsem dokázal jet i do zatáčky, z kopce a pak zas do kopce....
Ale že bych si na to založil téma v diskuzním fóru, to mě ješte nenapadlo.
Příšte napíšu o tom, jak jsme si hráli ve školce...
Nebo jak jel kamarád prvně vlakem....

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
15:43:29
13.10.2003
Komár 1981
Tak to je pekny! Jeste, ze rezal Oktavku a ne Bosse.
Jsem sice taky prazak, ale tohle bylo exemplarni hovado...4
16:52:14
12.10.2003
Venca
hezká pohádka. pošli to do hollywoodu, možná podle toho natočej Rychle a Zběsile 3
20:59:05
08.10.2003
Kurvapes
-> Vici: Krásnej příběh jde mi to tak nějak od srdce.Jsem sice pražák jak poleno,ale preferuji teplej lidskej dotek.
12:57:58
08.10.2003
Rudo (MDY)
Tak tento pribeh by sa urcite ujal aj v sekcii vtipy!!!!!
3 3 3
Nacim si kupit motorovu pilu
09:59:58
08.10.2003
Vici
poslal mi to kamos, pr yje to podle skutecne udalosti :o))
09:29:00
08.10.2003
Tommy
To jó, tak něco takového by mně nenapadlo ani v tom nejdivočejším snu, fakt dobrý 3 3
08:33:17
08.10.2003
Mišák
Tak to je dost dobry, to bych chtel videt 3
08:15:06
08.10.2003
Vici
Prazaci, bacha na Valachy !!!

Popisu Vam prihodu,ktera se mi jeste dnes jevi jak z povedene
komedie.Jel jsem /Feli 1.3Mpi/do Vsetina.Prede mnou jela tataz
Feli,jen jine barvy a se vsetinskou znackou.Ridic prede mnou jel
zhruba stejnym tempem,jake jsem mel naplanovano i ja,takze nebyl
zadny duvod jej predjizdet.Byl hyc,mel jsem pootevrena na 5cm
vsechna okna/chova se to jak kabriolet:-)))/a navic jsem silny
kurak,takze otevrene aspon jedno okno mit musim.Zezadu se ozvalo
zarvani gum,zablokovanych na asfaltu a pohledem do zrcatka jsem
zjistil,ze se mi do kufru chce vlepit uz zepredu dukladne otunena
oktavka s prazskou znackou.Tmava skla,ohulene xenony a rev
toceneho motoru,jen jen
vystrelit.Lehkym dotekem na brzdovy pedal jsem mu dal najevo,ze
hodlam zpomalit,at me muze predjet,kdyz ma tak napilno.Sundal
jsem nohu z
plynu,lehce pribrzdil a vyslouzil si zato vztekle troubeni
oktavie.Vzapeti-bez blinkru ci jineho varovani-nasledovala
bleskova akcelerace a schytal jsem takovou mysku,ze jsem
tentokrat musel na brzdu fakt dupnout.Zanadaval jsem si-prase
jedno prazacky-a jelo se dal.Vzapeti neco podobneho ridic oktavie
provedl i ridici Felicie,co jela prede mnou.Vztekle
troubeni,myska a jelo se dal.Pred nami vsemi jel
extralongvehikl a toho si netroufl predjet ani prazik,byl to i na
nej dost neprehledny usek a vehikl navic valil aspon
devadesat.Sesli jsme se tedy pospolu na krizovatce ve Vsetine a
co cert nechtel-i na dolnim malem rondliku a pote na
parkovistatku u kulturniho domu-mimochodem pres silnici sidli
PCR.Co se delo pak,mi musela zcasti doplnit manzelka,protoze ja
byl smichy uplne grogy.Prazak z oktavky,mladik cca
dvacetilety,ohakly v Bossu vystartoval z masiny,kvokl central a
vbehl primo do naruce asi
petactyricetileteho ridice Felicie prede mnou,takto Valacha jak
Radhost.Slysel jsem jen:Aaa,pocem ty svino,ja ta naucim,jak sa
jezdi! a uvalil mu dve takove,ze se mladik i s Bossem valeli v
prachu
parkoviste.Mladik vriskal "pomooc,prepadeni&qu ot;,Valach si ho
nevsimal,cosi jeste zavrcel a mel se k odchodu.Nato mladik
vyskocil jak certik z krabicky ze zeme,prihnal se k Valachove
Felde a zacal do ni zbesile kopat.Valach se otocil,prazak
poodskocil bokem,aby zas nejakou nechytil.Ten dabelsky vyraz ve
Valachovych ocich si budu pamatovat nadosmrti.Pomalu prisel ke
sve okopane Felde,odemkl kufr,vytahl motorovou pilu Husqvarna tak
velkou,ze jsem tak velkou listu snad ani nevidel,nastartoval,ani
necekal az se
zahreje/mozna jel z prace/ a zrucne,bez skrabnuti okoli urizl
prazakovi masivni zadni tuningove kridlo.Zhasl pilu,ulozil do
kufru a prohlasil:"Treba ti to vcil tak rychlo nepojede,hnupe" a
odesel.Prazak se slozil na obrubnik a -videli jsme to oba,ja i
zena,mam svedka- brecel jak male decko,kdyz se mu rozbije
nejmilejsi hracka.Dodnes-aniz by to okoli chapalo-se s zenou
rehtame jak blazni,kdyz nekde zaslechnem motorovou pilu...Jake z
toho plyne pouceni ci zaver? Nevim,ale to, co ten Valach
udelal/ac to bylo bezpecne mimo zakon/,mi bylo velmi sympaticke a
mozna by si Prazaci meli na Valassku davat vetsiho
majzla,Valassko je surovy,drsny kraj,kde to lide nikdy nemeli ani
s praci,ani se zivobytim moc jednoduche a i jejich reakce jsou
takove primocarejsi:-)))
19:09:39
07.10.2003
jb

Este sem si vzpomnel když tak uvazuju jak se jezdi u nas..krizovatka 3 pruhy 2 rovne 1 vpravo.spicka 3 hodiny odpoledne vsude naraznik na naraznik najednou prijede debil v radoby tuningovem golfu predjede me zprava po krajnici malem mi urve zrcatko o tri pruhy vlevo mezi auta které maj mezi sebou tak na zabrzdeni a na brzdy. Ku**a a za tyden to same (jine auto)z leveho přes tri pruhy odbocil do prava az v krizovatce !!ohrozil v kazdem pruhu auto a autobus. Kde to sme ? to bych si nedovoli ani kdybych jel pozde na zkousku nebo nevim kam..kdybych nemel 72kilo na 185 cm a mel na to auto tak mu něco vysvetlim. Ale ja jsem povaha klidna :) takze si pockam a bud doufat ze preziju nez si koupim něco hooodne velkeho
18:12:54
07.10.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
Kurvapes: dobrej džouk, ale nepojedu to vyzkoušet 1

Vici 07.10.03 08:24:53: no to mas aspon v mem pripade praudu, jeste ze existuje znacka POZOR! POZOR! POZOR! zmena znaceni, protoze po tech cedulkach uz ani nekoukam.
15:22:53
07.10.2003
PPP
->vici
Nediv sa. Ked ten "vidlak" pride to dzungle ako je praha alebo u nas blava, tak je niekedy rad ze prezil, takze to ze jazdi ako priposraty moze znamenat, len ze by rad zdravy a cely a takisto aj s celym autom hlavne (krajske) mesto opustil. Ono sa dava tazsie prednost niekomu kto si ju vynuti aj ked ju nema mat v 60tke nez v 30tke.
15:22:40
07.10.2003
PPP
->vici
Nediv sa. Ked ten "vidlak" pride to dzungle ako je praha alebo u nas blava, tak je niekedy rad ze prezil, takze to ze jazdi ako priposraty moze znamenat, len ze by rad zdravy a cely a takisto aj s celym autom hlavne (krajske) mesto opustil. Ono sa dava tazsie prednost niekomu kto si ju vynuti aj ked ju nemam mat v 60tke nez v 30tke.
13:53:24
07.10.2003
impact
a od kdy jsou vydle vyjmenovany slovo? :)
09:06:50
07.10.2003
Vici
-> Petkar: jo to jo...sak jsem psal ze vetsinou, ne ze vsichni prazaci neumi jezdit. taky bych byl asi po praze brzda - moc ji neznam :o) ale celkem casto potkavam ruzne auta najete do krizovatky v pruhu ktery uz je pro protismer atd, a vetsinou maji prazskou znacku :o)
08:49:46
07.10.2003
Petkar
-> Vici 07.10.03 08:24:53: Zaleží asi koho potkáš:-) Jezdím docela dost i mimo Prahu a nemyslim si, že jsem brzdou provozu. Teď bez urážky, ale ono potkat nějakého vydláka v Praze taky není žádná sláva...
08:24:53
07.10.2003
Vici
ale nejvetsi prdel je potkat prazaka mimo prahu, to je pak neco, vetsinou znaji totiz jen par cest po praze zpameti ale jinak smrt. :o))
08:21:23
07.10.2003
Vici
jb: moje rec, na severu moravy se jezdi strasne. jak dojedes cca. k Olomouci tak se na ceste dostavas pomalu mezi lidi.... a pak uz se da prezit
07:59:10
07.10.2003
Marko
-> jb: Cau. Taky se musim ozvat. Porad planujeme nejaky mensi sraz jenom tak na pokec (v OV samozřejmě). Co takhle kdyby jste se pridali???
Ja ted studuju VSB - Ekonomku :--)
22:55:08
06.10.2003
jb
to marek > myslel jsem v ostrave pokud to tak nevyznela ..tak ostrava. A sere me ze po 10 hodinach ve skole musim este byt durt ve strehu pred idioty. kdyz me nesere auto tak lidi ..maro kam chodis do havaku ? ja chodim na VSB stavarna
21:26:35
06.10.2003
Martin
-> Lukáš: Tak to mám asi blbý, protože já ani nikde jinde nejezdím...8
20:31:26
06.10.2003
Kurvapes
Jo Brno Ostrava Praha atd. to je pohoda Moskva Taškent Alma-Ata to je totální bordel pravidla nedodržují snad ani policajti.
20:05:45
06.10.2003
Marek
A kde jsi jel po okruhu ze tam je 80, (ja chodim do Havaku na skolu.)
20:04:42
06.10.2003
Marek
to stema bengama bylo dost hnus, ta felcka byla uplne na srot, hovada ožrale!!!
19:49:01
06.10.2003
jb
nevim ja brno mam rad doted a mrzi me ze uz tam nejsem ..i kdyz vsechno ma sve..kdybych nekde chtel bydlet jinde tak nekde tam
19:47:28
06.10.2003
jb
to lukas :no mozna proto :) fuck ja tady musim jezdit kazdy den po hlavnich tazich pres mesto.. prestoupil sem z brna do ostravy ( zdravicko je svina] a tady ja jezdil po brne od dalnice po "palecak" a celkem v pohode samo nemyslim spicky.. a o pulnoci nebo ve dve rano po vyletu do lednice kdyz se nam nechtelo ucit a rano byla zkouska :) tak bys neveril jedina hlidka co me stopovalal jako o zivot byly pracovnice okolo muolin rouge :) jo mlady chala puceny novy scenic okna dole muzika nahore ... akorat sem pribrzdil a malem mi vlezli az pod kola
19:38:43
06.10.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
zlata praha, uz to tady mam precteny.
19:36:40
06.10.2003
Lukáš
neřek bych, že je to v Brně lepší, ikdyž po Ostravsku nejezdím ... ještě hůř se mi ale jezdí po Praze a na Berounsku ...
19:31:49
06.10.2003
jb
tak dnes sem udelal poprve v zivote prasarnu co sem zatim nedudelal protoze sem se ubranil..ALE kdyz se vam nalepi 10 cm ve 100 vce mlady debil ve meste na prdel prestoze se chystam predjet posledni auto v kolone na objezdu..tak sem se neudrzel a slapl na brake jenom nachvilicku at to posoci a jenom bliknou lampy :) stejne by to byxla jeho vina nedodrzeni bezpecne vzdalenosti..jo a na tom okruhu je 80. Fuck jenom skoncil krystof uz to zacina kur*a nasrani mezi tebe a vozidlo pred tebou protoze tam je 5 metru bezpecny odstup ktery samo mam proto aby se tam nasral bez blinkru telefonujici idiot ..no uz me to sere vsici super mega nejlepsi ridici tak na co dodrzovat nejaka pravidla nebo dokonce Slusnost.. ostrava to je dzungle v brne se mi jezdilo lip kdyz sem tam studoval a to ma trochu vic obyvatel :/ tady sou vsici svetaci aspon si to mysli ale ve velkem meste BRNE jezdi vsichni nejak lepe plynuleji nebo co a vic mozkem ..nakonec me donuti koupit OFF ROAD po studijich abych prezil nejakeho debila co zase nekoho v 180 zabije na miste jako u nas ty tri benga co delali kontrolu
Extreme Tyres