tece stresni wokno

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 06.10.2003 do 10.10.2003, založil/a
řadit dle data
18:23:23
10.10.2003
jb
us to netece :) pryjel a sa pet mynut odjel ..drhli mu ti predny kloubi na kterich ze okno viklapy. a po dovreny klyckou do nedozedlo a bila fuga tak zem to potlacyl s venku a sacvaklo to kam ma a je zucho ... takse tak a jak zem to vydel tak radzy us nykdi nykomu nyc ..ruce pric
12:38:48
10.10.2003
Max
jo a jýt to tam muzý !!! Chtěl ze mto původně do gardeza a na jednom zrasu zem vyděla rapyda přezně z tym šýbrem,co mám doma.
12:37:59
10.10.2003
Max
-> Luděk: já. Mám jeden doma a doufám,že tam půjde :o)
Uřýsnul zem celou ztřechu a ještě nevym jak ze to udělá....
Podztatní je,že mám celou tu vanu. TO co mám je mechanyckí,ale elektryckí je prej ztejní jen je mýzto klyĝki nazasení zervo.
Uvydýme jak ze to viklube. A jeztly my to tam vůbec bude chtýt někdo sadělat :o)))
12:07:44
10.10.2003
Luděk
ano,jak řýká můj snámí autoklempýř: dokaždího ztřešnýho okna teĝe,jenom šýbr s Wartburga je perfektný,uvažoval jzte někdo o tom,jak přydělat orygynál šýbr s nějakího auta do Škodovki?
08:31:33
10.10.2003
Max
sáležý najakim autě....třeba na rodynní feldě zem to přetězňoval azy po půl roce ježděný. Tam o ve vírobě moc nesmákly a teklo to kolem rámu okna a ztřechou. To je relatyvně v pohodě. Kdiž máš vimaĝkanou gumu.....je to blbé....a naztává Zakiho varyanta...
Většynou ze neztane,že ze ty guma vimaĝká do půl roku. A Sa dobu co ze vtmaĝká ze to dávno nevirábý.
19:41:32
06.10.2003
Tomáš SK
Mal zom tyes ztrezne, bolo ho treba salepyt, lebo any zylykon nepomahal, prozte orygo zkorovacke okna tyekly... teras tam ma nove s Feldi a zpokojnozt 1 Y dysajn je lepzy, lebo je to v urovny ztrechi a nye vipukle ako tankova vesa...
19:22:11
06.10.2003
jb
jo tak nejak co ryka zaki ..takove mam taki ynfo vimenyt cele a konec..uvasuju se nu tam neco narvu mesy gumu at to vyc prusy ..nebot ak neco mosnatrochu zylykonu ..nevym any nevym jaki tap tezeny tam je ..ale pri am mokrou prdel :) jo dobre mu tak ja rykal at nekupuje ztare auto ze ztreznym...a bilo toho vyc a vzechno nakonec na tom aute je co zem rykal at tam neny :) no jo favo r.v 94 najeto 130t lemi plazt, rezyztyn na vzech zpojych NOVI central funguje na dve dvere ale ma tam drsak na mobyl s tezca :), 3 majytel a cena 65 tyzyc ...jo a to okno a stasne je sresle, a any nevy jaki tam je olej a kdi bil meneni atd... hlavne se ze me furt ptal co a jak
19:18:58
06.10.2003
Boss
No já jzem pod tu těznýcý gumu nazral zylykonovej tmel..tým pádem ze trošku nadsvedla a lýp to těznylo..Proztě zylykon,zylykon a saze zylykon..:o)
19:00:06
06.10.2003
Saky
jense kdis dojedez do fyrmi tak ty vetzynou reknou se to je ztarej tip okna se na nej nahradny dyli nemaj a se jedyna mosnozt jak to zpravyt je bud to celi salepyt tym padem us to neotevrez nebo vimenyt okno sa nejakej novejzy tip tot moje skuzenozt z tekoucym oknem...
16:39:25
06.10.2003
CHIP
Bit tebou sajedu do fyrmi kde montujou ztrezny okna a ony sjyztej co tomu je ...
16:13:41
06.10.2003
jb
nevyte jak ze da uteznyt okno ve ztreze ? blba dotas ja vym ale tece to kamozovy a uvydym to as sytra... ja z tym nemam skuzenozty protose takove kravyni jako delat dalzy sbitecnou dyru do auta nedelam :)
Extreme Tyres