Zase problem...

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 06.10.2003 do 06.10.2003, založil/a
řadit dle data
15:53:19
06.10.2003
King
Tech veci, co se odporoucej pri vetsim honeni moturku je vic. 1. Stelovaci sroubky bohatosti smesi a otacek volnobehu, vymena tesnicich o-krouzku neni naskodu. Zaslepka volnobezne trysky z boku (cervik s jemnym zavitem M8), bez nej nedrzi volnobeh. Samozrejme uvadenej elmag. ventil - tady jenom poznamka. I kdyz nefunguje, tak sytic funguje :). Kdyz nefunguje elmag. ventil, byva to vetsinou znat i na rezimu jizdy s malym zatizenim motoru.
15:20:35
06.10.2003
jb
pokud mas spatne gumicky na sroubkach na serizeni volnobehu ... tk se sami muzou pootocit zvlast kdyz s tim hrkas rally..taky mi to delalo.
14:00:20
06.10.2003
CHIP
Podle popisu to smeruje na problem ktery jsem popsal .... Jen jsem napsal svuj nazor ...
13:07:12
06.10.2003
Antonin Pohl
No startuje mi to normalne ale hned chcipne,musim ji drzet pod plynem,jinak se to neda.A potom jinak s tim syticem.A asi jsem to napsal spatne,proste slo o to,že jsem hrabal,vytacel jsem ji do vysokejch otacek...
11:30:43
06.10.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
vono prohrabával svojí škůdku je hodně širokej pojem, anie nevim, jeslti si sahal na karbec, na elektriku nebo na co presne. Rozhodne ten EM vyzkousej, ael az si nekoho zavolas, jak rika Tomáš, tak at to je kamarad, at ti rovnou nefrnkne s autem 2

kdyby byl OK, tak to pak asi ten karbec, fakt zalezi co si s tim vyvadel. JO a svitej ti predpokladam cerveny kontrolky, ze jo. jak ti to startuje? S sytisem, jinak ani ranu?
11:09:37
06.10.2003
Tomáš SK
Ten EM-ventil nemusis ani odpojovat, proste si zavolaj niekoho, kto ti otoci klucikom a ty chod k motoru, strc ucho k ventilu a pocuvaj, ci to po otoceni klucika do polohy II (proste ta, ked mas zapnutu elektriku) NECVAKNE... Ak cvakne, je to OK, ak nie, chce to novy ventil...
Inak EM-ventil na SEDRe upcha cely volnobezny system a podla mna keby to bolo ventilom, tak ci tak by ti to hned zdochlo aj so syticom, takze to bude skor nastavenim karburatora a jeho uchytenim.
Ide aj o to, co si na tej skodofke robil. Aj si rozoberal ten karbec ? Ak si ho len dal dole, potom ti to mozno niekde podsava vzduch a mas chudobnu zmes, tak ti to nedrzi, mal som kedysi ten samy problem... Len dufam, ze si nesteloval tie cervikove skrutky dorazu klapiek, to chce potom pripravok...
11:05:44
06.10.2003
Martin
Nebo by to mohl způsobovat nějakej bordel v karburátoru. Zkusil bych rozebrat a vyčistit karburátor, odkalovací nádobku u benzínové pumpy a zkontrolovat sítko na přívodu benzínu do karburátoru.
10:13:05
06.10.2003
U-Geen
Ještě by mohla být vypadnutá zátka v karbci
09:49:32
06.10.2003
CHIP
Jo ten elektromagnetickej ventil muze byt taky KO, takze ho vysroubuj opri ho o motor (aby mel minus) a pak nech nekoho at otoci klickem (vem si radsi gumovy rukavice) ... na konci je takovej pohyblivej nesmysl a ten by mel zaskocit dovnitr ... nestane li se tak je nutne ventil vybenit ....
09:42:42
06.10.2003
Antonin Pohl
Ok děkuju všem,myslím si že je super když je spousta lidí co tak nějak držej při sobě... Díky U-geenovi a Vám všem odpoledne to testnu
09:35:08
06.10.2003
CHIP
Podle me to bude ten elektromagnetickej ventil, kterej ovlada prisun paliva pri volnobehu ... podivej se jestli je radne upevneny napajeni a pak taky jestli neni povolenej ... popripade nekoho posad do auta a nech ho at otoci klickem na polohu jak se roznou kontrolky a ty v zadu poslouchej jestli to cvakne ...
Je to takovej valecek na prave strane karburatoru ... vede k tomu zelenej drat ....
09:30:10
06.10.2003
Marek
podle me to bude taky karbecem. podle me dotahni ten maly sroubek smesi na doraz a pak ho vykrut o 1,5 otacky a pak podle sluchu dolad ten vetsi (bohatost vzduchu)
Jestli to nekdo dela jinak tak at me neukamenuje a kdyz to nekdo nepochopil takk taky !!!
Skodě zdar!
09:25:57
06.10.2003
Antonin Pohl
A dokázal bych to udělat sám? Nebo to musím hodit nějakýmu mechanikovi...? A taky jsem přišel na to že týpek co to měl přede mnou tam rval hrozne tlustý pojistky,tak jestli se třeba nepřepálil nějakej okruh místo tý pojistky.. Díky moc!
09:23:50
06.10.2003
Šedy
Seřiď si karburátor. Zkratem to nebude, ten by vyhodil pojistku.8
09:14:24
06.10.2003
Antonin Pohl
Ahojda škodovkáři,už jednou jste mi tady poradili,tak jdu žádat o radu znovu. Trošku jsem prohrabával svojí škůdku a ve finále došlo na to,že mi po tom hrabání chcípla. Když jsem jí zase nahodil,nedrží volnoběh a od tý doby to tak je.Když jedu,tak jenom na sytič,jinak nemám šanci.Nevěděl by někdo čím to může být? A nebylo by možný,že to je zkratem,kterej mám někde v budíkách? Díky moc a škodovkám zdar!
Extreme Tyres