-> Pavouk: hele brácha přihlašoval v červenci fávo a starej techničák byl popsanej, tak dostal uplně novej podle evropské unie a tam není vubec kolonka na číslo motoru. a myslíš že někde byl něco kontrolovat? prostě se to vyplnilo a bylo.
-> pajavlk: Jenže když ti ho sežere morče tak tam budou kusky chybět, v rozstřiženém ne , jen bude na tři půlky. ;-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
číslo motoru v Tp a Lpg
22:04:45
12.09.2006
12.09.2006

Gryzly
18:02:27
12.09.2006
12.09.2006

Pavouk
kazdopadne jsem jeste premejslel se na to vykaslat a jezdit bez toho vymazani, v malym TP motor neni zapsanej , takže policajti by nemeli nic rikat, a s příští technickou bych to vymazal ( ale tu mam až do r2008 :/)
jenom mě děsí jedna vec ... co třeba něhoda...pojišťovna si zjištuje jestli čisla souhlasej ? aby nebyl nějakej problém...
každopádne me tahle byrokracie dost unavuje, to by bylo tak těžký v tom zákonu uvízt, že čísla motorů budou neevidovány a to i starých TP , kde se nebude brát zřetel na číslo motoru...ale to bych asi chtěl po našich zákonodárcích asi moc...
jenom mě děsí jedna vec ... co třeba něhoda...pojišťovna si zjištuje jestli čisla souhlasej ? aby nebyl nějakej problém...
každopádne me tahle byrokracie dost unavuje, to by bylo tak těžký v tom zákonu uvízt, že čísla motorů budou neevidovány a to i starých TP , kde se nebude brát zřetel na číslo motoru...ale to bych asi chtěl po našich zákonodárcích asi moc...
17:58:31
12.09.2006
12.09.2006

Pavouk
-> pajavlk: no jo...ta ztráta bude asi nejlepsí :) a asi i levnejsí ( preci jenom ta technická a emise.. )
ale musim nejdriv zjisti jak je to s lpg .....
tady v hradci jsou fakt nejaky divný....
ale musim nejdriv zjisti jak je to s lpg .....
tady v hradci jsou fakt nejaky divný....
17:05:51
12.09.2006
12.09.2006

pajavlk
-> Gryzly: a nebo že mi ho kousek sežralo morče ? 

16:53:20
12.09.2006
12.09.2006

Gryzly
-> pajavlk: A co výměna za poškozenej? ho rozstřihni diagonálně a řekni že tříletej synovec si hrál s nužkama ale naštěstí příloha byla jinde. ;-)
16:50:07
12.09.2006
12.09.2006

pajavlk
-> Pavouk: nejjednoduší je fakt vystavení novýho techničáku .. ty kreténi tady v hradci nás pokaždý vyhodili když sme chtěli výmaz že prej to neexistuje tak sme je obešli tím vydáním novýho techničáku
napište sem někdo prosím jak se to řeší když je v autě LPG a v techničáku příloha a chci vystavit za ztracenej tp novej ?
napište sem někdo prosím jak se to řeší když je v autě LPG a v techničáku příloha a chci vystavit za ztracenej tp novej ?
15:43:15
12.09.2006
12.09.2006

Gryzly
-> Pavouk: s tím rodným číslem to pos*ál. to bych tak srovnával VIN a né číslo motoru.
Další věc je že pokud ted dostaneš novej velkej nebo i malej techničák ( s modrým pruhem EU) tak v měn už se číslo motoru nikde neoběvuje, jen typ. Já mám starej velkej a novej malej a brácha má nové oba dva. a není to tam nikde. a v malým není ani typ, jen výkon a maximálka.
Další věc je že pokud ted dostaneš novej velkej nebo i malej techničák ( s modrým pruhem EU) tak v měn už se číslo motoru nikde neoběvuje, jen typ. Já mám starej velkej a novej malej a brácha má nové oba dva. a není to tam nikde. a v malým není ani typ, jen výkon a maximálka.
21:41:21
11.09.2006
11.09.2006

Pavouk
nebo jenom vyplnit zadost o zmenu v TP , a tam napsat "výmaz č. motoru", ale asi by to taky zamítli :/
by mě zajímalo jestli by to někde takhle udělali, nebo jestli tedkon nekdo prepisoval auto tak jestli mu automaticky vymazali číslo motoru...
by mě zajímalo jestli by to někde takhle udělali, nebo jestli tedkon nekdo prepisoval auto tak jestli mu automaticky vymazali číslo motoru...
21:38:52
11.09.2006
11.09.2006

Pavouk
-> Gryzly: no jo...ale oni ho nevymažou :/, už jsem se na to ptal když jsem famo přepisoval na sebe...
jedina cesta tedkon vede přes tu novou stk a pak žádost o změnu v TP , sem se tam dneska hadal přimo s technikama....
docela me nasrali, takovy behani a placeni kvuli debilnimu motoru
btw..kdyz srovnavali cislo motoru s rodným číslem , tak me dostali :))
-> pajavlk: no ja nevim, mozna by si to vzali z malýho techničáku...
jedina cesta tedkon vede přes tu novou stk a pak žádost o změnu v TP , sem se tam dneska hadal přimo s technikama....
docela me nasrali, takovy behani a placeni kvuli debilnimu motoru
btw..kdyz srovnavali cislo motoru s rodným číslem , tak me dostali :))
-> pajavlk: no ja nevim, mozna by si to vzali z malýho techničáku...
21:03:39
11.09.2006
11.09.2006

pajavlk
majkee řešil výmaz tak že prostě původní starej techničák ztratil a nechal si vystavit ten novej kde se už číslo motoru nevede .. u tebe je problém že tam máš asi přílohu s tím plynem a to nevim jak se postupuje kdybys to ztratil 

15:59:02
11.09.2006
11.09.2006

Gryzly
-> Pavouk: a to STK a emise musej bejt čerstvý?
Asi nejlepší je udělat výmaz čísla motoru na ještě puvodním motoru co je v techničáku napsanej, protože je zbytečný aby jsi kvuli tomu jezdil na emise a měl kupní smlouvu. protože ten motor v tom autě bude mít platnou STK i emise a kupní smlouvu máš na celý auto.
Jinak kupní smlouvu si klidně načmárej doma, třeba kup motor jako od táty.
Asi nejlepší je udělat výmaz čísla motoru na ještě puvodním motoru co je v techničáku napsanej, protože je zbytečný aby jsi kvuli tomu jezdil na emise a měl kupní smlouvu. protože ten motor v tom autě bude mít platnou STK i emise a kupní smlouvu máš na celý auto.
Jinak kupní smlouvu si klidně načmárej doma, třeba kup motor jako od táty.
15:49:18
11.09.2006
11.09.2006

Pavouk
tak jsem se byl dneska zeptat na urade jak mam postupovat ohledne vymazu motoru :)
docela zabavny :)
-mit STK a emise ( puvodne jsem myslel ze staci evidencka ..)
-kupní smlouva (asi jestli to neni corka, no nevim jestli by podle toho neco zjistili)
a pak mi to teprve zrusej...ach jo...zase takovyho litani a placeni....kvuli debilnim zakonum.... :/
udelal to nekdo jinak?
docela zabavny :)
-mit STK a emise ( puvodne jsem myslel ze staci evidencka ..)
-kupní smlouva (asi jestli to neni corka, no nevim jestli by podle toho neco zjistili)
a pak mi to teprve zrusej...ach jo...zase takovyho litani a placeni....kvuli debilnim zakonum.... :/
udelal to nekdo jinak?
20:56:23
06.09.2006
06.09.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
-> Pavouk: No vidíš však co když budeš dělat dostatečného idiota tak to bude v pohodě
paní na emisích taky na mě koukala jak na vola (proč jak), ale vše zařízeno v rámci běžné emisní prohlídky za normální cenu

20:54:40
06.09.2006
06.09.2006

Pavouk
-> Kalibán123: no tak to neni vubec blbej napad :)) asi to tak udelam pokud by byl nejakej problem....v TP je vlastne zapis ze byla provedena prestavba na LPG tak co :))
20:52:47
06.09.2006
06.09.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
A nebo tu přílohu ztrať a dělej blbýho já jsem koupil auto s plynem a bez jakýhokoli papíru o lpg a emise v pohodě a papíry mi udělali oni nové. Jinak měl jsem výmaz motoru nevím co by bylo kdyby tam nebylo toto ale asi stejně nic.
20:50:50
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
výmaz udělej, ale na přepis přílohy se vybodni. uvodíš co ti řekne King.
20:48:51
06.09.2006
06.09.2006

Pavouk
myslis na tu prilohu tp o lpg? :)
nebo na ten vymaz z TP :))
( nejradsi bych se vysral na oboje :) zbytecny litani po blbejch uradech :)) )
nebo na ten vymaz z TP :))
( nejradsi bych se vysral na oboje :) zbytecny litani po blbejch uradech :)) )
20:45:17
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
-> Pavouk: ser na to.
20:45:02
06.09.2006
06.09.2006

Pavouk
btw...pro vymaz motoru z TP je potreba nejaka evidencka a pak zajit na dopravku? a tam to smaznou?
ja jen ze kdyz jsem to chtel smazat uz pri prepisu tak mi bylo sdeleno ze by na stk museli napsat , ze cislo neni citelny nebo co :))
ja jen ze kdyz jsem to chtel smazat uz pri prepisu tak mi bylo sdeleno ze by na stk museli napsat , ze cislo neni citelny nebo co :))
20:42:41
06.09.2006
06.09.2006

Pavouk
no je tam napsany oboje...jak cislo kastle tak motoru....
ja jen, ze nekde jsem slysel, ze po vymene mtoru by se mela udelat nejaka velka revize plynu a pak to cislo v tom zapisu opravit...ale ... mela by to delat stejna firma...
a i tak to je prej nejakej problem :)) ( a navic bych musel z hk az do ostravy.. :)) )
ja jen, ze nekde jsem slysel, ze po vymene mtoru by se mela udelat nejaka velka revize plynu a pak to cislo v tom zapisu opravit...ale ... mela by to delat stejna firma...
a i tak to je prej nejakej problem :)) ( a navic bych musel z hk az do ostravy.. :)) )
20:32:24
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
-> Pavouk: A v těch papírech je hlavně napsanej VIN ne? a ten sedí.
20:31:52
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
pokud bude problém tak změn stk. protože já měl v autětři motory a na stk to nikdy nevadilo.
19:44:23
06.09.2006
06.09.2006

Pavouk
Zdar,
mám fávo na LPG, a přotože už mi motor mele z posledního, rozhodl jsem se k výměně za novej... ( po GO, 10tis najeto ).
ve velkym TP sice nemam motor vymazanej ( to uz by se nejak zaridilo) , ale co delat kdyz mam cislo motoru zapsany i v tom tech. listu k lpg co je prickvaknutej do technicaku? bude nejakej problem u technicky?
díky
mám fávo na LPG, a přotože už mi motor mele z posledního, rozhodl jsem se k výměně za novej... ( po GO, 10tis najeto ).
ve velkym TP sice nemam motor vymazanej ( to uz by se nejak zaridilo) , ale co delat kdyz mam cislo motoru zapsany i v tom tech. listu k lpg co je prickvaknutej do technicaku? bude nejakej problem u technicky?
díky