číslo motoru v Tp a Lpg

prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 06.09.2006 do 12.09.2006, založil/a Pavouk
řadit dle data
22:04:45
12.09.2006
Gryzly
-> Pavouk: hele brácha přihlašoval v červenci fávo a starej techničák byl popsanej, tak dostal uplně novej podle evropské unie a tam není vubec kolonka na číslo motoru. a myslíš že někde byl něco kontrolovat? prostě se to vyplnilo a bylo.

-> pajavlk: Jenže když ti ho sežere morče tak tam budou kusky chybět, v rozstřiženém ne , jen bude na tři půlky. ;-)
18:02:27
12.09.2006
Pavouk
kazdopadne jsem jeste premejslel se na to vykaslat a jezdit bez toho vymazani, v malym TP motor neni zapsanej , takže policajti by nemeli nic rikat, a s příští technickou bych to vymazal ( ale tu mam až do r2008 :/)

jenom mě děsí jedna vec ... co třeba něhoda...pojišťovna si zjištuje jestli čisla souhlasej ? aby nebyl nějakej problém...

každopádne me tahle byrokracie dost unavuje, to by bylo tak těžký v tom zákonu uvízt, že čísla motorů budou neevidovány a to i starých TP , kde se nebude brát zřetel na číslo motoru...ale to bych asi chtěl po našich zákonodárcích asi moc...
17:58:31
12.09.2006
Pavouk
-> pajavlk: no jo...ta ztráta bude asi nejlepsí :) a asi i levnejsí ( preci jenom ta technická a emise.. )

ale musim nejdriv zjisti jak je to s lpg .....

tady v hradci jsou fakt nejaky divný....
17:05:51
12.09.2006
pajavlk
-> Gryzly: a nebo že mi ho kousek sežralo morče ? 1
16:53:20
12.09.2006
Gryzly
-> pajavlk: A co výměna za poškozenej? ho rozstřihni diagonálně a řekni že tříletej synovec si hrál s nužkama ale naštěstí příloha byla jinde. ;-)
16:50:07
12.09.2006
pajavlk
-> Pavouk: nejjednoduší je fakt vystavení novýho techničáku .. ty kreténi tady v hradci nás pokaždý vyhodili když sme chtěli výmaz že prej to neexistuje tak sme je obešli tím vydáním novýho techničáku

napište sem někdo prosím jak se to řeší když je v autě LPG a v techničáku příloha a chci vystavit za ztracenej tp novej ?
15:43:15
12.09.2006
Gryzly
-> Pavouk: s tím rodným číslem to pos*ál. to bych tak srovnával VIN a né číslo motoru.

Další věc je že pokud ted dostaneš novej velkej nebo i malej techničák ( s modrým pruhem EU) tak v měn už se číslo motoru nikde neoběvuje, jen typ. Já mám starej velkej a novej malej a brácha má nové oba dva. a není to tam nikde. a v malým není ani typ, jen výkon a maximálka.
21:41:21
11.09.2006
Pavouk
nebo jenom vyplnit zadost o zmenu v TP , a tam napsat "výmaz č. motoru", ale asi by to taky zamítli :/

by mě zajímalo jestli by to někde takhle udělali, nebo jestli tedkon nekdo prepisoval auto tak jestli mu automaticky vymazali číslo motoru...
21:38:52
11.09.2006
Pavouk
-> Gryzly: no jo...ale oni ho nevymažou :/, už jsem se na to ptal když jsem famo přepisoval na sebe...

jedina cesta tedkon vede přes tu novou stk a pak žádost o změnu v TP , sem se tam dneska hadal přimo s technikama....

docela me nasrali, takovy behani a placeni kvuli debilnimu motoru

btw..kdyz srovnavali cislo motoru s rodným číslem , tak me dostali :))

-> pajavlk: no ja nevim, mozna by si to vzali z malýho techničáku...
21:03:39
11.09.2006
pajavlk
majkee řešil výmaz tak že prostě původní starej techničák ztratil a nechal si vystavit ten novej kde se už číslo motoru nevede .. u tebe je problém že tam máš asi přílohu s tím plynem a to nevim jak se postupuje kdybys to ztratil 8
15:59:02
11.09.2006
Gryzly
-> Pavouk: a to STK a emise musej bejt čerstvý?

Asi nejlepší je udělat výmaz čísla motoru na ještě puvodním motoru co je v techničáku napsanej, protože je zbytečný aby jsi kvuli tomu jezdil na emise a měl kupní smlouvu. protože ten motor v tom autě bude mít platnou STK i emise a kupní smlouvu máš na celý auto.

Jinak kupní smlouvu si klidně načmárej doma, třeba kup motor jako od táty.
15:49:18
11.09.2006
Pavouk
tak jsem se byl dneska zeptat na urade jak mam postupovat ohledne vymazu motoru :)

docela zabavny :)

-mit STK a emise ( puvodne jsem myslel ze staci evidencka ..)

-kupní smlouva (asi jestli to neni corka, no nevim jestli by podle toho neco zjistili)

a pak mi to teprve zrusej...ach jo...zase takovyho litani a placeni....kvuli debilnim zakonum.... :/

udelal to nekdo jinak?
20:56:23
06.09.2006
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Pavouk: No vidíš však co když budeš dělat dostatečného idiota tak to bude v pohodě 3 paní na emisích taky na mě koukala jak na vola (proč jak), ale vše zařízeno v rámci běžné emisní prohlídky za normální cenu
20:54:40
06.09.2006
Pavouk
-> Kalibán123: no tak to neni vubec blbej napad :)) asi to tak udelam pokud by byl nejakej problem....v TP je vlastne zapis ze byla provedena prestavba na LPG tak co :))
20:52:47
06.09.2006
Kalibán123 - zrušená registrace
A nebo tu přílohu ztrať a dělej blbýho já jsem koupil auto s plynem a bez jakýhokoli papíru o lpg a emise v pohodě a papíry mi udělali oni nové. Jinak měl jsem výmaz motoru nevím co by bylo kdyby tam nebylo toto ale asi stejně nic.
20:50:50
06.09.2006
Gryzly
výmaz udělej, ale na přepis přílohy se vybodni. uvodíš co ti řekne King.
20:48:51
06.09.2006
Pavouk
myslis na tu prilohu tp o lpg? :)

nebo na ten vymaz z TP :))

( nejradsi bych se vysral na oboje :) zbytecny litani po blbejch uradech :)) )
20:45:17
06.09.2006
Gryzly
-> Pavouk: ser na to.
20:45:02
06.09.2006
Pavouk
btw...pro vymaz motoru z TP je potreba nejaka evidencka a pak zajit na dopravku? a tam to smaznou?

ja jen ze kdyz jsem to chtel smazat uz pri prepisu tak mi bylo sdeleno ze by na stk museli napsat , ze cislo neni citelny nebo co :))
20:42:41
06.09.2006
Pavouk
no je tam napsany oboje...jak cislo kastle tak motoru....

ja jen, ze nekde jsem slysel, ze po vymene mtoru by se mela udelat nejaka velka revize plynu a pak to cislo v tom zapisu opravit...ale ... mela by to delat stejna firma...

a i tak to je prej nejakej problem :)) ( a navic bych musel z hk az do ostravy.. :)) )

20:32:24
06.09.2006
Gryzly
-> Pavouk: A v těch papírech je hlavně napsanej VIN ne? a ten sedí.
20:31:52
06.09.2006
Gryzly
pokud bude problém tak změn stk. protože já měl v autětři motory a na stk to nikdy nevadilo.
19:44:23
06.09.2006
Pavouk
Zdar,

mám fávo na LPG, a přotože už mi motor mele z posledního, rozhodl jsem se k výměně za novej... ( po GO, 10tis najeto ).

ve velkym TP sice nemam motor vymazanej ( to uz by se nejak zaridilo) , ale co delat kdyz mam cislo motoru zapsany i v tom tech. listu k lpg co je prickvaknutej do technicaku? bude nejakej problem u technicky?

díky
Extreme Tyres