Tak už vím, co je to závist :(((((((((((((())

prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 09.07.2006 do 20.07.2006, založil/a mbcko
řadit dle data
19:01:18
20.07.2006
M a r c e l
-> DuriQ: tady je to koukam samej hrdina, ja -> mbcko: chapu, lepsi mit rozmlaceny auto nez xicht...

docela me bavi reakce typu "ja bych mu to nandal" a podobne, nejak vam unika ta particka kamosu pred hospodou, atd ... ale dobre, jen vam osi preju hodne stesti a malo stehu az priste budete ve stejne situaci a budete ji resit s horkou hlavou jako tady na webu B-)))
15:02:57
19.07.2006
DuriQ
mbcko: by som ho tou dlazdicou ubil k smrti ani ne za tie dvere ako za to ze mohol jedneho z vas zranit... zato by dostal rozhodne do budky a pridal by som mu este aj za tie dvere... 121
08:09:32
19.07.2006
JAKUB
-> Peca: nemám nic proti romum! znam nektery ktery jsou v pohode! ale vetsina jich stoji za hovno! dva z nich me dvakrat vykradli auto! nastesti je chytli a dali jim co pro to! nejsem rasista ale nesnasim cikany!
06:35:33
18.07.2006
Peca
A krom toho uvodni prispevek byl o tom, ze kdosi podnapilej z hospody hodil dlazebni kostku na auto, a sup, uz je tu tema o Romech. To sem trochu nepatri,ne?
06:34:13
18.07.2006
Peca
-> lubor: No ja nevim ale podle mne je rasismus trestny cin, tak jakypak CK mocnarstvi.
10:03:36
16.07.2006
lubor
-->Marcel GARDE:Je fakt,že by bylo vhodné se v diskusi trochu mírnit,ale zase na druhou stranu-není se čeho obávat.Přece jenom nejsme tady jako za CK mocnářství,aby se za to zavíralo;o).

Jinak hnědoobčany,kteří konkrétně u nás stojí doslova"nad zákonem",mají rádi lidé po celé evropě-takže reakce na ně vesměs nikoho neudiví,vyjma pseudohumanistů a nebo lidí,kteří se na této chátře hodlají přiživit a zviditelnit.
09:24:32
16.07.2006
M a r c e l
ups ...

hosi klidek, uvedomte si ze jste na unternetu a ne nekde v hospode, tohle si muze precist kdekdo !!!
09:13:42
16.07.2006
Rooney - zrušená registrace
Nešnáším ty smradlavý, černý svině!!!

Dělají jenom bordel a otravuji....

Měli by povolit jejich odstřel6
10:25:19
15.07.2006
JAKUB
-> Honza M: presne tak! moje auto 14 dní po laku!
12:51:24
13.07.2006
Honza M
-> JAKUB: tak to je mazec!! To jako to tvoje nový auto po laku jo?
02:09:18
13.07.2006
ondie
to je vix..
01:14:32
13.07.2006
JAKUB
mám obdobnou hystorku! jedu si takhle podve

er pri seru (rozsviceny neony a hudba na 30!)u nas prez horni stare mesto a koukam ze u cesty stojej cca 4-5 malejch cikanu! myslel jsem ze budou koukat co to jede za karu a ono hovno kdyz jsem jel tesne okolo tak zacaly hazet kameny! mam na aute cca 4 diry v laku! musim nechat nastikat celej bok! samozrejme ze jsem zastavyl a byl jsem tak vytocenej ze kdybych nejakyho chytil tak s nim zaasfaltuju kus silnice! ale mikro negri se jakoby vyparily! a do toho jejich baraku nevkrocim abych neco nechytl! samozrejme jsem podal trestni oznameni!
12:35:24
09.07.2006
lubor
-->mbcko:Tak to se stát mě,tak po něm vystartuju,i kdyby tam bylo třeba 50 lidí.A ty policajty jsi měl každopádně zavolat.Tahanice po soudech,sice dneska není žádný med,ale pokud by ti to stálo za to,ten člověk by ještě litoval že vubec tu dlažební kostku bral do ruky.Takhle mu to prošlo-a příště to třeba udělá zase někomu jinému.
12:26:56
09.07.2006
Targa
-> Skoda RBK: my mame sidliste da se rict taky ale bez cikánů ale ole sem tam si ta pakaz pronajme 1+1 a je jich tam 10lidí1
12:18:18
09.07.2006
Skoda RBK - zrušená registrace
Targa: my máme sídlisko našťastie bez čiernych húb, tí majú svoje geto na druhej strane rieky Váh, takže v pohode a ináč ani by si niečo iné ani nedovolili inde ako v ich brooklyne, poneváč vedia načom sú v našom meste.

11:59:40
09.07.2006
Targa
-> Borin: takovy reakce mam taky :) sel sem po nasem sidlisti a nejadnou nejaky haranti ke mě přišly (cikáni kolem 12let) prej jestli nemam cigo kdyz sem řek že nemám a at si de koupit lízátko tak on na mě že sem čůrák a kretén no bylo toho víc tak sem jednomu natáh že skončil na zemi a druhej zdrhnul za 2 minuty přišlo asi 6cikánů kolem 25let ..v živote sem tak rychle neutikal:) ale utek sem:)
11:54:54
09.07.2006
Pavel P@nkáč
-> mbcko: Tak to je fakt docela drsne sam nevim co bych delal, je fakt na pikacu kdyz se neco takoveho stane ze nekdy kdyz zavolas polismeny tak jsou to jeste znamy tech ozralu a jeste te vyjebou jako krava za patnacky kola atd. mam podobnou skusenost...... naprcli mi auto a misto abych dostal nejaky korunky na opravu tak jsem dostal pozvani k pravnimu rizeni8
11:45:31
09.07.2006
mbcko
No jo no. teď už taky vím, že sem tam mohl dojít, max bychom s kamarádem měli rozbitý držky, ale v tu chvíli sem byl tak v šoku, že sem nechápal. Radši držte palce, aby se podařilo namíchat stejnou barvu...
11:37:32
09.07.2006
Borin - Král tuzerů
-> mbcko: Nevím jestli bych mu tu kostku nehodil spátky...když mě něco pořádně vytočí tak sem schopnej pomalu čehokoliv...jako když na mě v parku doráželi cikáni...rudo před očima a vytrhnul sen z držáku odpadkovej koš a hodil ho po nich...nejlepší obana...
11:35:48
09.07.2006
itchy
Mne zase demetni romsky spoluobcania nedali prednost na skrinovej avii. Leteli ako curaci a isli na cestu ktora ani neni cesta a je tam zakaz vjazdu. Len tak tak sme to dobrzdili aby mi auto nerosrotovali. Boli v kabine 3ja tak som mu zakrical kam ide ze tam neni cesta a ze vobec tam nema co ist samozrejme ze mi pi...val, v tom sa otvorili bocne dvere a tam vykukali dalsie cierne hlavy naco mi jeden z nich zacal nadavat a uz sa pomaly chystal vystupit ze mi aj nalozi. Mozem to osrat nemali tam co ist, nedal mi prednost, nedodrziaval rychlost a este by som za to aj dostal, curaci hnusni vygumovani10
11:03:22
09.07.2006
Jirik - zrušená registrace
Akorát jsem se při čtení tvého příspěvku nasral.

Měl jsi policajty zavolat..... a nebo jim s tvojí postavou aspoň pomuchlat fasádu, tedy těm vrhačům dlažek.
10:58:45
09.07.2006
mbcko
JJ v pohodě, opravit dveře mi vyjde na 1000 kč, což jde, akorát je s tím spousta práce...
10:44:30
09.07.2006
KEAN
-> mbcko: Jestli mas svedka tek je to vpohode i kdyz jich on bude mit treba 20nalitejch
10:43:30
09.07.2006
mbcko
borin: Vim, sem možná vůl, sem je měl zavolat hned... ale v tu chvíli ti to fakt nemyslí. no už se to stalo, teď uvidíme hlavně, jestli trefíme tu barvu na dveře, aby to nebylo moc jiný:(

10:42:12
09.07.2006
mbcko
Z jednoho prostého důvodu: mám na autě patnáctky kola, tříbodový pásy, jiné sedačky, přední značku nemám připevněnu..... prostě jsme z toho byli tak mimo, že jsme se na všechno vysrali a radši odjeli pryč, aby mi to neroztřískali úplně. Nicméně trestní oznámení podávám. a je to stejné, jako kdybych to udělal hned tam.

svědky mám, takže pohoda

10:39:13
09.07.2006
Borin - Král tuzerů
-> mbcko: Zavolat policajty...Proč si to neudělal ???
10:37:15
09.07.2006
mbcko
No byli jsme dva, těch zmrdů před hospodou asi dvacet, takže bohužel jsme mu nic neudělali, ale oznámil jsem mu, že podávám trestní oznámení za poškozování cizí věci a pokus o ublížení na zdraví. Nedovedete si představit, jak sem byl vytočenej, takovej zmrd, se s tím člověk dělá jak debil a pak přijde takovej lempl, který umí jen vysedávat v hospodách...10
10:35:36
09.07.2006
T
doufam že jste mu alespon dali přez držku 8 hajzl jeden 30
10:33:34
09.07.2006
KEAN
A rozsekali ste ho asponMohli ste ho vzit na fizly...
10:30:39
09.07.2006
mbcko
Čau. Tak už i můj litřík má první šrám. V pátek večer jsem projížděl jednou vesnicí tady u nás. Zastavil jsem na návsi a šel seštelovat karburátor, který jsme zrovna přetryskovali. jen jsem přidal na vzduchu a volnoběh a za minutu šel znova do auta. Rozjel jsme se, najednou obrovská rána, myslel jsem, že mi vystřelilo z vejfuku. a vono hovno. Nějakej opilej negramot po mě a kamarádovi, který jel se mnou v autě, hodil dlažební kostku. ale takovou silou, že mám proražený dveře u řidiče, lavor jako kráva, barva opadala samozřejmě. Jít to 5 cm vejš, tak trefil sklo a pak nás. Celé dveře je tak třeba nakitovat, přebrousit a nalakovat. průser je, že sem někam "zašantročil" číslo mé barvy. takže možná budou o odstín jiné. Kurva fix. sem nasranej jak malej kluk. Přeju, abyste nikdo nepotkal takovýho trotla, kterýmu jsme nic neudělali, nic neřekli a on z ničeho nic po nás švihne dlažební kostku.....:(((((((((((((

Extreme Tyres