skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gumové části - váš názor a rešení
23:16:22
07.07.2006
07.07.2006

hertzwatt
Dneska jsem se bavil s člověkem od nas z fakulty co studuje palsty.JE TO PREJ Věc stalosty teploty a tlaku při vulkanizaci.Slžení se da zjistit...takže mu dam stary simemblok a zjistime co se s tim da delat.Ale je to jen pro me uklidnňí.Asi tak to vydím.
23:13:37
07.07.2006
07.07.2006

Jarda - zrušená registrace
mam podobne zkusenosti
vse gumove na skodovku stoji uplne za prd, veskere prachovky, SB, tesneni
minuly rok jsem vymenil pro jistotu vsechny prachovky poloos a uz jsou po praskane, za chvili bude litat vazelina :-//

minuly rok jsem vymenil pro jistotu vsechny prachovky poloos a uz jsou po praskane, za chvili bude litat vazelina :-//
20:43:33
07.07.2006
07.07.2006

minno
no ak tie silentbloky z druhovyroby nik nerobi z kvalitnej gumy tak neporiešiš nič.
13:04:04
06.07.2006
06.07.2006

hertzwatt
Takže kluci všim jsem si zajímvú věc.Na podelnych ramenách mám puvodní 20ti lete simenbloky vse je ok na užovke Š120.Jen fakt mírne Ačka není to skoro ani poznat.Prěd
asi 4lety jsem měnil simembloky na motoru a ty su už v prdely.Teky jsem nejakú skodofku už zrepasoval krom sví a o nevalné kvalite gum.části mám vlastný skušenosti.Jen mne napadlo se tady zeptat jak by se to dalo pořešit.Čeka mně repas Rapid vlečky a tam to musim udělat ale měnit co 3 roky gum.části neni moc ekonomicke.Co poradíte krom kupy nového a nebo jiného auta.Dekuji moc všem
asi 4lety jsem měnil simembloky na motoru a ty su už v prdely.Teky jsem nejakú skodofku už zrepasoval krom sví a o nevalné kvalite gum.části mám vlastný skušenosti.Jen mne napadlo se tady zeptat jak by se to dalo pořešit.Čeka mně repas Rapid vlečky a tam to musim udělat ale měnit co 3 roky gum.části neni moc ekonomicke.Co poradíte krom kupy nového a nebo jiného auta.Dekuji moc všem