Důležité!!!!! ProsÍm ČtĚte!!!!!demokracie

prohledat
97 příspěvků (zobrazeno 51 až 97) od 05.06.2006 do 15.06.2006, založil/a mbcko
řadit dle data
21:04:14
06.06.2006
Gryzly
-> Tomáš SK: hááájzle. 3
20:54:37
06.06.2006
Tomáš SK
-> Samantus: "Cechovina" 3 To je strasna nemoc, v CR tym trpi 10 milionov Slovakov 1
20:25:25
06.06.2006
ondie
Vládne tu strašná potřeba tlačit svoje klíny do hlav druhých.

Nesmysly..asi z tý politiky budu blejt už i na netu.
18:16:02
06.06.2006
Samantus
-> chooki: co se to s tebo deje? zacinas chytat cechovinu???
18:10:14
06.06.2006
Vojta - zrušená registrace
Ty kravo to je zas tema a jeste v sekci skodovky 8 172
17:48:43
06.06.2006
COL
-> Tauren: Placas blbosti, ktery se hodej tak nekam do hospody 5cenovy skupiny :o). Zdravotni pojisteni od 500Kc??? Jsi totalne mimo, asi vubec netusis, kolik treba tebou zminena lekarska pece stoji 9 . Bohuzel i lide jako ty maji volebni pravo, drive dobre vedeli, porc bylo volebni pravo od 24let :o)
17:47:33
06.06.2006
chooki
-> Tauren: ses dobrej primitiv...asi ne kazdy plati 5000 a 8000, zavisi to od vysky platu, protoze je to percentualne...a uz vubec to neni jenom zdravotni poisteni ale taky dan statu, socialni poisteni atd atd...vole...

a je dost jedno aka vlada je tam na 4 roky...za 4 roky neudelas ani hovno...zaklad prosperity je tvorba HDP...cize produkty a produktivita podnikov...a to je v ludoch...a genetike naroda, a to my na vychode mame trochu ine myslenie, zapadniari budu vzdycky pred nami...je to smutne, ale je to tak.
17:33:21
06.06.2006
Tauren
SOCANI jsou jen proty co nechtějí pracovat pro úředníky kterých je přes půl miliónu a policii a další idividua, zamestnavatel za tebe platí skoro 5000kč zdravotní a ty ještě celkem 3000kč kdyby si to cele dostal tak máš 8000kč navíc a platil by si jen zaklad daně 1100kč zdravotní pojištění by bylo jako u aut třeba od 500 až 3000kč a děckam by si platil školné jedna třída na učitele vyjde na 500kč, a ne že budu přispívat na jiné funebráky
17:26:37
06.06.2006
DuriQ
Esso: mno a prave o tom to je ked mate k tomuto takyto postoj vsetci teda vacsina tak sa necudujte ze sa mate na hovno... mno ne ze by som sa mal ja uzasne ale mam sa lepsie ako niektory ludia v afrike alebo azii... mno a ja len dufam ze u nas to neskonci tak ako to bolo doteraz u vas 1
12:29:40
06.06.2006
Esso
Dete do hjzlu s celou politikou at tam bude jeden vul nebo druhej stejne se budou mit oni jak prasata v zite mi stale vice na hovno
12:27:43
06.06.2006
DuriQ
mno mate to tu vesele som zvedavi ako dopadneme mi, ale predpokladam ze u nas to skonci tak isto ako u vas alebo este horsie 7
12:01:10
06.06.2006
aDAm
hmm a prisel sem pozde MBcko to maznul...:-(
11:39:01
06.06.2006
Luukkyy
-> Samantus: RUM!!!!!!!!!!
10:13:17
06.06.2006
Tuxik
-> Samantus: fernet !!! 4
10:00:46
06.06.2006
Samantus
RUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09:38:30
06.06.2006
stitch
-> CHIP: je hezky takovou diskuzi rozseknout vtipem.. to se mi libi :)
09:37:18
06.06.2006
CHIP
-> stitch: Jeste Poeticka Balbinova strana ... ne ? Ach jo a nedate si rict ...
09:24:02
06.06.2006
stitch
-> Johny Death: myslim, ze nejsi o moc starsi aby jsi toho pobral v te dobe vic nez ja.. a myslim, ze v te dobe co jsme na svete uz to nic moc nebylo.. co jsem se docetl atd..

jinak si myslim, ze toto je dulezity tema a nevidim duvod proc by tu nemohl byt.. kdo nechce at to neresi.. zasira se tu web jinejma blbostma..

omlouvam se za predchozi vyjadreni.. nadavat bych opravdu nikomu nemel..

souhlasim s tim ze ODS nas nezahrani, ale je to lepsi predstava nez vlada levice a to snad musi v teto situaci uznat temer kazdej.. nekdo bude namitat, ze tu moznost meli.. ze jsou k nicemu.. podle me je to proste porad lepsi moznost nez ta levice.. nic jineho mozneho tu ted neni
09:07:25
06.06.2006
sep
Ad volby....já jsem si místo sledování politických debat,případně účasti na panelových diskuzí všeobčanstva na každém rohu vzal karborundum a šel nabrousit šavli po předcích,jak podle samotných výsledků voleb tak podle následných taškařic myslím že jsem udělal správně...
09:02:00
06.06.2006
Martin33
-> Targa: -> Martin2705: -> CHIP: jo to je ten nejlepší názor na tohle téma 4 kašlu na to a jdu zase řešit svojí 130 1 2
08:59:24
06.06.2006
Jirik - zrušená registrace
-> Samantus: Kurva, zase jsme byli třetí. 3 3 3
08:58:16
06.06.2006
Luukkyy
Pánové, pokud chceme řešit politiku ( a já bych třeba chtěl ) tak si udělejme anketu s otázkou "Mají být na www.skoda.virt.cz v sekci POKEC O VŠEM temata, týkající se politiky?"

A pak bych si počkal na výsledek a menšina by se holt přizpůsobila většině, jak už to v demokracii chodí3
08:43:10
06.06.2006
lubor
Tenhle web jde od desíti k pěti.

-->mbcko:Ty jsi přímo ukázkový histerik(prý "vlastenci"),a ještě idiot k tomu.Nějaká slušnost na tomhle webu ti nic neříká,že ano?Nebo tady chceš provokovat nějaké různice(jako by jich už tak ve společnosti nebylo dost)?

Radil bych ti,pokud se citíš povolaný tlačit jiným do hlavy to,co mají dělat,aby ses přihlásil do nějaké strany(podle všeho nejspíš do ODS),a začal dělat politiku.Svým schématem myšlení a slaboduchostí mezi ně uplně brilantně zapadneš.Pak můžeš"vlastence" ;shánět třeba po hospodách nebo po domovech důchodců;o).

08:28:23
06.06.2006
Targa
no ještě tohle...máme to zapotřebí číst na virtu ještě o politice??myslim že ne...každej už toho má plný zuby....-> mbcko: běž si řvát svůj názor z okna a nezatěžuj blbostma virt4
08:24:49
06.06.2006
Martin2705
Já bych sem politiku vůbec netahal, ať si každej volí koho chce, docela mě uráží ty kecy typu:"KDO VOLIL PAROUBKA (TOPOLÁNKA, LIDOVCE, KOMUNISTY, ZELENÝ) JE BLBEC".

Stejně tu nic svýma kecama nezměníte, tak z toho zas uděláme web o škodovkách, jo?
08:20:41
06.06.2006
COL
-> black.john: Cece tys o zalozeni rodiny po VS moc neuvazoval, co? :o) Pokud ti dva zacinaji opravdu z nuly nebo mala, tak jsou v pytli o bez nutnosti platit nasledne skolne (byt, jeden doma s ditetem, vybaveni atd.) a vede akorat k tomu, ze lidi maj deti pozde, nektery pak ani nemuzu nebo z problemama....

Mimochodem, kdyz se vziji do role VS studenta - tak by se mi skolne moc platit nechtelo, pac pokud dostuduji budu odvadet na danich mnohem vice nez ostatni, kteri z toho budou treba dostavat ruzne davky tad. - tak bych povazoval jako spravedlive, aby mne ten zbytek lidi po dobu studia "zalozi", pac pak se jim i jen na danich bota vrati a vyrazneji nez na skolnem. Funkce skolneho neni v podstate zadna, jen je to nastroji na flikovani rozpoctovych der. Navic by to nutilo lidi, aby si pri VS vydelavali vice nez ted - coz muze byt na jednu stranu chvalihodne (hlavne pokud je to v oboru, coz vetsinou neni), ovsem na druhou stranu jim zas nezbyva mnoho casu na uceni. Z osobni zkusenoti z doby, kdy jsem na VS ucil vim, ze lide, kteri intenzivneji pracovali meli velmi problematicke vysledky - tedy az na nekolik sporadickych vyjimek.

08:15:41
06.06.2006
Bobesh
Politika je svinstvo a válka je vůl.174
08:07:48
06.06.2006
COL
-> mbcko: Ty budes asi taky jednodussi, vid?

Jinak dneska mas demonstraci na VN, tak bez, abys tam nechybel :o)

Mimochodem, mel jsem za to, ze tohle je web o skodovkach - ale posledni dobou to podle toho moc nevypada - spousta stupidnich temat, ted tahle prihloupla politicka agitace....atd.. ach jo.
07:23:29
06.06.2006
CHIP
Panove ... presto ze s nazory nekterych z vas sympatizuji, tak se chovate presne jak ti politici ... nema smysl resit politiku, vzdycky se najde nekdo kdo ma jinej nazor a tedy je lepsi se bavit o kompresy, prevodovych pomerech a tak podobne ... chapejte ze vsechno co ste pro budoucnost nasi zeme mohli udelat probehlo v patek a sobotu ... vic uz udelate tezko ... takze ... je rozhodnuto kral je mrtev at zije kral a sermes na to ... nema smysl to resit ...

A navic ... politika lidi jenom rozhada a nasere ... takze sermes na to ...
06:41:12
06.06.2006
black.john
Ohledně toho školného-na VŠ byste neplatili nic, ale po VŠ si chcete zařídit rodinu, potřebujete byt, kupovat věci dětem a pokud oba 2 rodiče studovali VŠ, tak bohužel se budou muset trochu omezit.
02:51:26
06.06.2006
Fantozzi
jinak, ač otevřeně říkám, že jsem příznivce pravice,neříkám, že nás spasí. Jenom v této politice vidím větší výhody v budoucnu.

Náhodou umím ocenit i socany, i když to většinou byli lidi, kteří od nich nakonec utekli - třeba pan Jahn, kterej teď dělá kariéru ve Škodovce :-)
02:48:17
06.06.2006
Fantozzi
-> Johny Death: to, že se chtějí inspirovat anglickým modelem, ještě neznamená, že převezmou všechny klady a zápory. Já říkám, že člověk by měl umět a chtít něco investovat, jestli má možnost v budoucnu mít lepší pracovní příležitost.

Jinak - znám spoustu lidí, kteří jsou na vysoké jen papírově a to z důvodu menších daní při podnikání, popřípadě aby mohli využívat výhod statutu studenta. Sám jsem poslední půlrok jejich zástupcem a i když toho využívám, rozhodně neříkám, že je to správný. Už z principu, ne pro moje osobní blaho. Teď jsem se dostal na jinej obor, kterej bych chtěl dostudovat a popřípadě zkusit dalších deset. A vy všichni zaměstnaní mi to platíte ;-)

Pokud bude zavedeno školné (ať už v jakékoli výši), počítám s tím, že pak budou lidi studovat opravdu pouze obory, o které mají skutečně zájem a budou je studovat skutečně pro to, aby z toho v budoucnu měli nějaký užitek.

Zároveň pak školy přestanou mít potřebu brát skoro všechny, co si dají přihlášku, aby mohli pobrat dotace. Viz třeba VŠB-TUO Ostrava...
02:27:07
06.06.2006
Johny Death
-> Fantozzi: Co je na tom spravedlivýho? možná to že tu možnost studovat má každej a to že se nekomu nechce to je jeho věc. Ohledně toho školného je u ods ten pruser že chtejí aplikovat anglický model který se neosvedčil a v anglii to ted vypadá tak že nikdo se na školy nehrne porotže si spočítá že za tech 5 let studia si vydělá víc a když ne víct tak alespon dost penez. Ten předpoklad že udeš platit uměrnou částku je krásnej bohužel už nikde míra neuvedl že vysokoškolák bude mít prakticky stejný plat jako středoškolák akorát bude mít mnohem více zodpovědnosti a ukolu jakožto výše ostavený pracovník a to co bude převyšovat plat středoškoláka se mustejn odvede na "dani" za školný a v anglii to dopadlo tak že lidi si na tu školu vydělávají do 35-40 let a tak se na to radeji vykašlou a vejšky jsou poloprázdny. Konkrétní příklad. kdejaká uklízečka tam bude jezdit ve volvu a doktor tam jezdí a bude ještě douho jezdit něčím co tady u nás zastupujou škodovky protože si na jiný nevydělá. U nich to bohužel už došlo do extrému ale stený model se chystá i na nás. A v dusledku to stejne vodserou školy který příjdou o studenty. a kdo jim pak bude to školný doplacet??? no nikdo prootže stát se této povinností briskně zbavil 8
02:17:27
06.06.2006
Fantozzi
-> Martin33: taky jsem student VŠ. ODSproszuje školný v tom směru, že za dob studia nezaplatíš ani korunu. Až budeš výdělečně činnej, tak budeš pravidelně odvádět částku úměrnou výši tvýho platu, dokud stanovenou výši školnýho nezaplatíš. To je podle mě rozumný, protože základní předpoklad studia VŠ je, že díky vyšší kvalifikaci budeš mít taky vyšší plat.

Dnes vlastně platí školný všichni, kdo platí daně, ať už děti má, nemá, studuje, nestuduje. Nevím, co je na tom spravedlivýho...
01:37:39
06.06.2006
Martin33
-> stitch: nevím co děláš a čím se živíš ale vím že ti je tak jako mě já sem na kolejích a soukám si do hlavy základní blbosti abych se dostal k tomu co mě baví a pokud prosaděj to školný tak se budu moct jít se vším vycpat protože na tu školu prostě mít nebudu. Ale stejně nevím proč tu to řeším stejně každej si věci napřimuje podle svýho.
00:23:08
06.06.2006
Johny Death
-> stitch: jak že seš dlouho na světě??? co víš o komunismu??? vzdyt to znáš akorát z televize a z obrázku stejně tak jako jiný filmy... to mě fakt bere takvoýhle kecy... podepisujte petice postřelte paroubka kecy vo tom jakej to byl komunista... a co klaus ??? starej svazák a komanč? jak myslíš že by se tehdy dostal na svoje studia do améru myslíš že přišel řekl hele já tomu tady jednou budu šéfofat puste me do juesej na školu. Velký kulový... podepsal uvázal šátek šlapal do rytmu, měl zaplacený všechny známky a nikdo z familije mu nestihl zdrhnout tak ho pustili. Co to tady hoši kecáte vo demokracii a vo komunismu vždyt kolik lidí dneska vlasnte ví co to vlastne demokracije je... jeden ti řekne že to je že si muže dělat co chce druhej že demokracije je v americe a to že je to pravý. Kurnik kdo ste to chteli ovlivnit tak jste meli před par dny možnost a ovlivnili jste to. A co že nekdo volil paroubka a komunicty? Asi ho jak tady kdosi familierne psal Míra nepřesvedčil. kazdej volil podle svého rozumu a věřte tomu že tak jak topolánka volili lidi jako vy ktrí jsou přesvedčení jen od rodičů tak komanče volili ti co to prožili a ví vo čem to bylo. Nechápu jak nekdo muže napsat ty seš piča tys volil paroubka nebo navopak. chovejte se jako běloči a ne jako politici už kurva taky. Ten rohlik stjene levnejší nebude ani za těch ani za tech.
23:58:05
05.06.2006
stitch
takzvany "prerozdelovani" ; :)) to je podle me proste uplne normalni komunismus
23:56:22
05.06.2006
stitch
-> Martin33: placeny skolnyho mi prijde jako lepsi zpusob jak by mohl prijit stat k penezum nez okradani lidi co podnikaj ( kdo podnika vi co je to za starosti ) nebo tech co jsou ve vysokych dobre placenych fcich ( opet tohle vetsinou neni legrace ) rovna dan je podle me uplne logicka vec... nevim proc clovek co se kope doprdele ( nerikam, ze se kopou vsichni co maj maly vejplaty ) by mel platit mensi dane nez clovek co dela dene cely dny.. odpovednou praci..!!
23:43:35
05.06.2006
stitch
-> mbcko: v tom pripade jsi nemusel chodit volit ne?
23:41:37
05.06.2006
stitch
nedivil bych se kdyby pristi vyhrali komunisti ( cssd a kscm ) protoze kazdej bude srat sracky jako ze ods nesplnili sliby.. ktery proste s touhle vladou neprosadej... je me z toho spatne.. ale jak rikal Paroubek :) jsme sami strujci sveho osudu :)
23:41:26
05.06.2006
Tuxik
Paroubek je cur*k a nikdy se nemel dostat k moci... Lidi jako on jsou nejnebezpecnejsi, ptz se nezaleknou niceho...

Plnou ParouBack !
23:38:46
05.06.2006
stitch
tAK ja se tu taky vyjadrim :) souhlasim s MBckem.. Paroubek je komunista a to ja rikam uz od doby co nastoupil a hned prikazoval Klausovi co kde v zahranici ma rikat a co ne.. tak tohle mluvi za vse.. dalsi moc dulezita vec je.. zadna ze stran nemuze splnit sve slibi protoze jsme si to tak zvolili... kdyz pres 40% lidi voli komunisty ( cssd a kscm ) potom nemuze MIREK uplatnit svuj program prece.. a taky ,ze ho neprosadi.. vlada bude uplne nahovno.. ale to je nase chyba.. teda spis tech co volili komunisty ( cssd a kscm ) a takhle pujdem doprdele dal a dal...
23:30:02
05.06.2006
Martin33
-> mbcko: a koho si volil? zelený? ty by nám bylischopný ty škodovky zachvilku zakázat, ODS a placení školnýho, ............ všichni sou stejný nejjednodušší by to bylo vystřílet a pak když by jich ubylo, tak by státní dluh krásně klesal 1
23:19:39
05.06.2006
Samantus
nezasírej téma tvejma přitroublejma názorama3 3 3
23:14:02
05.06.2006
Samantus
A este proc je to v sekci skodovky???? tady taky chodi vic lidi?
23:12:25
05.06.2006
Samantus
ja si pockam na opetovne nesplneni slibu a zaroven niceho za nasledujici 4 roky a pak rvani DOST BYLO TOPOLANKA
23:11:09
05.06.2006
Samantus
Sorry, ale jdi s tim nekam

Puvodne sem chtel napsat do prdele, ale rek sem si ze budu slusnej.

nevyjadruju politickej nazor, ale AVERZI VUCI VESKERE POLITICE v televizi to staci
Extreme Tyres