Levé přední dveře

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 22.08.2002 do 23.08.2002, založil/a
řadit dle data
09:29:39
23.08.2002
Tuneman
Čau. Nevim odkud jsi, ale můj kámoš ze Svitav má pidivrakáč a komplet dveře prodává za 400,- kus. Má jich docela dost. Já se na ty dveře moc nedíval - nepotřeboval jsem je, ale vypadali slušně. Tel 0604/817088 - jmenuje se Jirka.
08:15:42
23.08.2002
Ivan
Zdravim. Rekl bych to asi tak. Pokud chces dvere a chces opravdu pekny a dobry tak kup novy. Koupil sem pekny fakt pekny dvere na vrakaci dal sem si s nima praci co tam byly maly pupinky nechal sem je laknout u dobryho lakosa a stejne mi po 2 letech zacali hnit. Druhy sem nesehnal tak sem vyplazl balik za novy a ty jsou OK.
21:40:04
22.08.2002
Jirik
Čau všichni, je možné dnes ještě sehnat levé přední dveře v pěkném stavu ?
Už jsem docela na nervy. Původně jsem je chtěl z auta sundavat abych viděl jak na něm sedí, zda nejsou svěšené a těsní. Dveří všade 3 prdele, ale shnilý jako kráva.
Dneska jsem tam jedny zkoušel, ty už byly teda vymontované. Seděly dobře, ale měly některý místa trochu rezlý (šly by přebrousit na čistej plech) a navíc ulomenej držák stahovacího mechanismu okna, takový to vodítko až dole uprostřed, takže tam vokno lítalo jak hadr na holi a bouchalo zevnitř do dveří. Což o to, to jde udělat a našroubovat nebo nabodovat. Ale když si chlapík řekne 500,- za holé dveře , těsnění v prdeli a orezlý místa, ulomenej držák okna tak bych vyskočil z kalhot.
To máte šmirgl, základ, kyt, stříkací kyt a barva to taky něco stojí a on ani nesleví.
Tak ať si je strčí do řiti napříč, takle nemá ani ty 3 kila co bych mu byl ještě ochoten dát.
-
Na vrakárně den předtim, měli všechny schnilý. A jedny ve fakt super stavu.
Ale...
Čuráci tam vedle téhle s těma pěknejma dávali kolmo ještě jeden vrak s tažnym vidlema na zdvižce tak blízko, že tim tažnym do nich flákli a mají dole díru.
To bych se z toho vopravdu už podělal. Nejradši bych se na to vypšouk a raděj bych dál mlátil s těma svejma.
Nevíte někdo tedy jestli se dají sehnat nějaký pěkný a za kolik bych je měl ještě vzít aby mě zbytečně někdo neoškubal ?
Na vrakáči ti řeknou, 4 kila za pěkný. To je podle mě dobrá cena. Ale 2 roky jsem tam slušný neviděl.
Extreme Tyres