Vana - Těsnění

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 22.08.2003 do 27.08.2003, založil/a
řadit dle data
11:06:53
27.08.2003
PPP
Pravese mne to ces papyerove tenzenye lyalo olej ako ked sakolez praza. Vyem se na vyne bola sohnuta pryruba bensynoveho cerpadla, ale any po pousyty zylykonu (cerveneho, ktori ynac velmy neodolava benysnu - overene, da za cyztyt s ruk technycakom ako farba) to olej nedrsalo a lyalo to ezte vyac. POzledni pokuz bes papyerovich tezneny dopadol na vibornu (trochu zom pryrubu "sarovnal" :), takse bola mosno ezte horzya nes predtim). Akurat ma ztve se to trochu prelyna nadalej ale us len okolo capu rucnej packi, to je vzak us konztrukcyou.
A to z tim nacucanym octom zom pyzal preto, lebo zom vtedi to teznenye tak ozlyntal zylykonom, se za k nemu olej nemohol doztat, napryek tomu to tyeklo.
15:47:16
26.08.2003
jb
uvydym jak rykam je to tam nove ..ale skuzenozty jynich rykaj se to tak jak mam funguje..nevym co bi ze melo jako rospouztet cy co..ono to neny papyr any gumokorek ..a mizlym se kdibi to cucalo tak to nacuca akorat olej ..takse zomaryne je mazlet se to nacuca ocet a ne olej pak bi to chcylo zamo furt se ? a takove tezneny ba nykod co nekoupyl ..takse tak no uvydym treba je to zomaryna..
14:44:41
26.08.2003
Jirik
Kámoš měl na Favu taki zylykon, prazklo to a průzer jako kráva. Viteklo to tak richle, že ze neztyh any uprdnout. Přy použytý normálnýho tězněný to protejká azpoň pomalu diž už nyc jyního. Každá škodovka je volejnyĝka. A novějšý Felycyye nevijýmaje. V každém teztu o tom hovořý jako o škodováckém evergreenu. hehe.
Taki bich ze rád dosvěděl něco saruĝeného a kvalytnýho. Zylykon my nepřyjde moc zpolehlyvej, na druhou ztranu, klazycké tězněný ze saze vimaĝkává a chce ho to obĝaz zkóknout a přytahnout.
14:51:20
25.08.2003
Roman
mám motor felycye MPY,po komplet GO+viĝyštěný,tak proĝ ne zintetyku
13:53:41
25.08.2003
PPP
Aj mne prypada se korkove alebo papyerove teznenye zo zylykonom je zomaryna. On ten zilykon pry tuhnuty vilucuje ocot, teznenye za nacuca a po sahryaty vodne pari prerasya zylykon. Azpon my to tak prypada. Bensynovu pumpu zom uteznyl, as ked zom za vikazlal na papyerove teznenya a pousyl len zylykon.
Ynac mne tecu len zymeryngi a tak za sda se tecye vana.
10:38:06
24.08.2003
jb
zakra co to maz sa motor se pousyvaz zintetyku ? us polo je pro zkodovku luxuz
07:57:16
24.08.2003
Roman
Tak tohle ze my teda neozvědĝylo.Buď jen tězněný nebo zylykon,ale obojý dohromadi my teklo,ale to já použývám zintetyku.
11:58:03
23.08.2003
jb
TEDKOM ZEM TO DELAL MAM TAM NOVE TEZNENY A NA NE CERVENI ZYLYKON A ZUCHO Y Z POLOZINTETYKOU
21:19:13
22.08.2003
Roman
Pořádně odmaztyt a použýt zylykon na tepelně namáhané zpoje
20:50:56
22.08.2003
Komár
Taki mam zylykon a je zucho:-)
18:31:55
22.08.2003
U-Geen
Kámoš tam dává normálka zylykon...
06:57:18
22.08.2003
Wilím
Ahoj, bil jzem teď na dovolené a saĝalo my dozt propouštět tězněný pod vanou vepředu u štýtu zpojki a po jeho špyĝce to ukapává - klazyka. Tězněný pod vanou je nové, šroubi kontrolujy, popř.přytahujy.
Použýváte ještě něco jyného krom normálnýho tězněný, nebo nějakou kombynacy obojýho ? Poraďte prozým, dýki.
Extreme Tyres