NALÉHAVÉ - Prasklý držák zadní nápravy.

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 22.08.2002 do 29.10.2002, založil/a
řadit dle data
09:05:59
29.10.2002
Luděk
Wekky:no ale Sep se už od 17.11. neozval se žádnou informací,takže jsem mezitím začal dělat vývoj do eRka,ale tam to mám nadlouho (jiná střechy,z.podběhy atd.),ale potřeboval bych pro paní něco na ježdění 20 km denně a Gardovka mi chybí ve sbírce,tak proto zháním informace.
08:51:42
29.10.2002
wekky
ten domek už mám dávno spravený, ale dík za názory.
Luděk: ta gardofka vzhledově není nic moc, ale nebude na tom asi zase tak špatně. Hlavně je to naprostá série bez dodatečných úprav. Občas ji tam vydívám stát, ale majitele neznám. Myslím, že o tom něco psal Sep.
08:38:00
29.10.2002
Luděk
To Wekky:škoda že jseš tak zdaleka,to není vůbec žádná extra složitá práce,opravdu dá víc starostí to vysekat,obrousit a očistit než tam dát nový,ale autogen už snad ani nepoužívat,však jsme v 21 století.Ten držák se dá koupit za pár stovek (200,- ?) a navařený je to za 1/2 hodiny.Pak už jenom patláma paprťála Konkor 500 (je nejlepší) a šup tam s ramenem.Jak ta Gardovka zadarmo drahý?
17:39:12
26.10.2002
Zazaa
jo a kdyz se to dela tak neni od veci vsecko kolem udelat z 1.5mm plechu precejen cim silnejci tim dyl to zrezne :)
17:38:20
26.10.2002
Zazaa
jestli se jedna o ten drzak podelneho ramene tak tam je ten problem ze tim drzakem to nekonci
delal sem to na jedne strane na gardecku (druha me jeste ceka) a neni to sranda vysekal sem ten domecek (za 300,- s ekoupi novej) jenze sem zjistil ze je vyhnilej ten kus podlahy pod sedadlama, dal sem udelal novej i kus tech pricniku pac byly taky chyceny, pak sem vymenil i ten kus prahu co je jako dovnitr auta a nakonec sem vymenil i vyztuhu a venkovni prah a muzu rict ze na rapidu je to pekna pakarna prace min na 2 dny (u me po odpolednach skoro 14 dni) .......
na druhou stranu pochybuju ze by se s tim nekdo tak sral (bral sem to tak ze jakejkoliv rezarej kus sel ven)
16:01:08
26.10.2002
Max
No jak tady tak čtu,tak nevim,co by s tim den a půl chtěli dělat....Ně že by to bylo za 5 minut,ale za den by to určitě mělo bejt !
Ten nosník se buď sežene novej,nebo stačí plech....
12:58:14
26.10.2002
JohnyJ&120L
stačí ti sehnat někoho s autogenem a umí šikovně svařovat. mě to dělal jeden známej,bylo to za den hotový a dělal všechny 4 plechy.ono to jen vypadá,že s tim nic není,ale když vyndáš rameno a seškrábeš tlumex...no hrůza.zvenčí to vypadalo v pohodě,ale zevnitř...divim se že to neulítlo.jo a řek si za to 5 litrů červenýho od otce,takže jsem to měl gratis:-)rada pozdě,ale přece:-))
08:54:42
23.08.2002
lukas
hele to je klasika ze kazdej je "machr" - a kazdej rekne kdyz prijedu s autem "kdo vam proboha delal tohle" - jednou jsem se uz nasral - a rek sem "to jsem delal sam - mate snad neco proti ??? - nemyslim si ze byste to udelal lip" - na ta slova ten servisak stahnul vocas mezi nohy - a diskuse byla na uplne jiny urovni :-))) - schvalne to nekdy zkus ;-)

Taky vec ktera se mi osvedcila je dobry rict - kdyz ti rekne napr. za praci 1,5 tisice - tak se ho zeptat - proboha to se s tim budete srat tak dlouho ??? - a rozpocitavat hodiny (leckdy ti vyjde napr 500 korun za hodinu - i kdyz se to nezda - pak vetsinou neco slevej - kdyz uderis hrebicek na hlavicku.

Teda ted samozrejme mluvim o neznackovejch dilnach - ve znackovejch te uz i s favoritem poslou do prdele nebo nauctujou proste svoje sazby a to pak clovek vyvaluje voci...
06:56:11
23.08.2002
wekky
Jo tak přesně to mám na mysli. Není to nakonec prasklé, jen vypadla část, která je uhnitá. Takže to bude muset jít celé pryč. Jen nechápu, jakto že zrezl jen jeden ze všech čtyř a ostatní jsou naprosto zdravé. Navíc to až dotěď nebylo pod barvou poznat.
Včera jsem objel a obvolal několik dílen. Taky máte ty zkušenosti, že za kdejakou prkotinu chtějí těžký love a vzájemně se pomlouvají z nekvalitní práce? Dokonce mi jeden řekl, že vyměnit ten nosník je práce na dva dny a stálo by to nejmíň 1,5 kKč za práci.
15:36:23
22.08.2002
lukas
ty vole - to myslis drzak jak je pod prahem v podlaze na podelny rameno ??? aj aj aj - to je presne to co se na skadli bojim - zatim to mam tak nejak - ale predstava jak to nekde v zatacce uleti .... je mi te lito chlape - bohuzel u prerova to neznam ale preju hodne stesti
12:33:51
22.08.2002
wekky
Tak jsem včera kontroloval bublinu na sraz v Rožnově a přišel jsem na prasklinu na levém držáku zadní nápravy. Rez je sviňa. Potřebuji poradit kam to dnes v okolí Přerova zavézt zavařit. Alespoň provizorně abych mohl jet zítra a hlavně v sobotu řádit.
PROSÍM PORAĎTE!!! Dík.
Extreme Tyres