Boule se da zaklepnout, zalezi jak je velika. Kazdopadne bych to zkusil reklamovat.
Druhovyroba jsou vetsinou sroty, viz treba moje story se stefty vyfukoveho potrubi - tahli se jak zvejkacka a ja furt proc je vejfuk stale neutazenej. Pak jsem dal ocelovy v pozinku a je klid...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Debilní druhovýroba
18:46:32
28.04.2006
28.04.2006

COL
18:45:35
28.04.2006
28.04.2006

Majkl
-> kuko: mozna zitra td uz tu haubnu nechci ani videt bo bych ji rozkopal
18:45:09
28.04.2006
28.04.2006

Majkl
-> Borin: to sem udelat nemohl chapes ze to je v miste kde je dvojitej plech a ten pod tim je neposkozenej? proste nemozny, navic by byla praskla foreza kdybych to udelal já, ja ti rikam ze jestli budou delat problemy tak udelam problem ja takovy kreteni fakt
18:43:25
28.04.2006
28.04.2006

kuko
-> Majkl:
odfot nam tu bouly
odfot nam tu bouly
18:42:08
28.04.2006
28.04.2006

Borin - Král tuzerů
-> Majkl: Mě ten plech taky nepasuje...sem si myslel že sem střevo a nejde mi tam že sem levej
Co se týká kapoty se na tebe asi vykašlou, protože ti můžou říct že sis to udělal sám...Měly jste to líp prohlídnout.....Jinak dolík se zaklepne a překytuje a pohoda...nový plechy nikdy nejsou 100%ní a musej se kitovat tak jako tak

18:34:13
28.04.2006
28.04.2006

Majkl
sem uplne neuveritelne vytočenej, dneska sem si z lakovny vyzvedl plech na podvozek co kryje trubky. V dešti ho instaluju a zjištuju ze je dlouhej, tak sem ho zkratil to uz sem byl neuveritelne vytocenej a pak sem jeste zjistil ze narozdil od originalu nema v sobe v miste spojení to vetsi prohloubení takže ho tam proste nedostanu pres ty spojovací pásky, který jinak dát nejdou, proste nahovno, vyhozenejch 260 korun za plech s komaxitem a spusty starostí s odvozem do lakovny atd ::-((
a jako tresnicku na dortu sem tatu vyslal do autokelly pro novou haubnu, dostal instrukce aby ji poradne prohlidnul, kdyz ji privezl domu taksem zjistil ze ma vepredu kaz fe forme boule! jo boule, zadnej dolik kterej by clovek zakitoval ale boule ktery se proste nezbavim, no to uz asi chapete ze sem ted vytocenej maximalne na maximum :((( proste ktreteni maximalni, vysrat se na zkur*enou druhovyrobu.. radeji koupit stary plechy pod auto a opiskovat originaly ale druhovyrobu proste NEBRAT!! kreteni nejhvetsi, zejtra tam jedu s tou haubnou na reklamaci a vomlatim jim ji tam vo hlavu aby se jim TAM udelaly za to boule! navicta kapota byla posledni takze musim jet jinam.. woe se z toho asi ...
a jako tresnicku na dortu sem tatu vyslal do autokelly pro novou haubnu, dostal instrukce aby ji poradne prohlidnul, kdyz ji privezl domu taksem zjistil ze ma vepredu kaz fe forme boule! jo boule, zadnej dolik kterej by clovek zakitoval ale boule ktery se proste nezbavim, no to uz asi chapete ze sem ted vytocenej maximalne na maximum :((( proste ktreteni maximalni, vysrat se na zkur*enou druhovyrobu.. radeji koupit stary plechy pod auto a opiskovat originaly ale druhovyrobu proste NEBRAT!! kreteni nejhvetsi, zejtra tam jedu s tou haubnou na reklamaci a vomlatim jim ji tam vo hlavu aby se jim TAM udelaly za to boule! navicta kapota byla posledni takze musim jet jinam.. woe se z toho asi ...