Trhavy chod motora

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 19.08.2002 do 26.08.2002, založil/a
řadit dle data
21:06:02
26.08.2002
flico
Dik za rady.
Nakonic to bolo vypadnutou skrutkou, ktoru som tam mal namiesto odpojovaca volnobehu. Uz som mal skoro snaty karburator ked som si ju vsimol ze lezi pri veku ventilov. Po tom, co som ju dal naspet tak nebol s tym ziaden problem.
15:41:11
21.08.2002
lukas
- to ne to bych rek ze nehraje pri pustenym motoru roli - to by ti chcipalo pri volnobehu... ale kdyz je motor v tahu tak bych spis tipoval hlavni trysku. (pokud bysme teda uvazovali zavadu na karbecu) - jestli to syci - nesaje ti to falesnej vzduch ??? - mas dobre slicovany karbec na sani (tesneni) ???

myslim si kdyztak me nekdo opravte prosim.
15:06:45
21.08.2002
fioro
nemoze to byt uvolneny el.mag odpojovac volnobehu , kt. skratuje o kostru?
10:34:37
21.08.2002
bery
moc prace,dovolená v nedohlednu....fuck
09:13:20
21.08.2002
lukas
jo jeste me napadlo - kdyz ti to zacne cukat zkus zapnout sytic - jestli se motor "uklidni" bude to nejspis tema tryskama, pokud ne asi to bude zapalovani (predstih)

teda piste nekdo neco - takhle po dvou dnech reagovat na vlastni prispevky.... to mate vsici dovcu???
14:53:56
19.08.2002
lukas
tipoval bych zasrany trysky i kdyz pises ze mas filtr asi je to mozny
11:08:14
19.08.2002
flico
No stalo sa mi neska, ze ked mi dochadzal benzin z nadrze tak mi to zacalo sem tam strielat asi do vyfuku pri brzdeni motorom dolu kopcom. Potom mi nesiel dobre volnobeh v kuse to zdochyna a na nastavovacie skrutky nereaguje. Ke idem tak dost to trha autom. Mohli odist ventily (sviecky) ked som mal chudobnu zmes alebo to len sajrajt mi zaniesol karburator. Ked pridavam vzadu plyn s lankom tak sa ozyva zasycanie. Pred karburatorom mam filter na palivo co sa pouziva do Favorita. Alebo zeby voda v karburatore? Je to normalne alebo sa tam nieco "posralo". Predtym isiel motor v Pohode. Stalo sa to uz niekomu?
Dik Lubo.
Extreme Tyres