Husté....

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 14.04.2006 do 18.04.2006, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
19:04:04
18.04.2006
minno
-> Jirik: na šáde sa zas stávajú iné veci3
11:18:22
18.04.2006
Jirik - zrušená registrace
-> Nojmis: Na šáde vedou šecky kabely venkem a nic takového se nestává.
10:50:27
18.04.2006
Nojmis
-> Jirik: s tim prosoupanim svazku se to deje i u felicii. muzu potvrdit na nekolika kusech. z vyroby ne prilis peclive umistuji a fixuji svazek vedouci pod interierovym plastem prahu. a ten svazek(teda solo kabliky oizovovany po cca 10cm) tam jen tak lezi az se jednoho dne sklepou az na ty plastovy sponky co drzi plast ke kastli a zacne se to pomalinku prodirat. ty sponky jsou pomerne ostry a prodrou izolaci kabelu. a kdyz jsem mel v rukou jednu zacovalou feldu a sundavam calouneni kolem prahu, tak tam bylo na nekolika mistech prodreno nekolik kabelu a do toho trocha vody a vlhkosti udelala svoje

a pritom stacilo cely svazek prostrcit az pod tesnici gumu
13:37:46
17.04.2006
M.a.R.i
To mi vyprávělá kámoška:

Když jela s téměř novým Pajerem Sportswagon na výměnu oleje, tak auto předala mechanikům, počkala než olej vymění, zaplatila účet,sedla do auta a otočila klíčkem, a ujela asi 3km a všimla si,že jí svítí kontrolka oleje. Ty magoři olej vypustily,ale zapomněli jí dát novej,takže motor šel na sucho. Tenkrát se dost cukali a pořád tvrdili,že to neni možný,že si to udělala sama a tak (shodou okolností je blondýnka),tak spolíhali na to,že se vylžou,ale nakonec to dopadlo dobře. Motor je OK
20:22:30
15.04.2006
-> Syny: Hlavně má vybavení a zkušenosti. 4

No, taky mi auto hodně oživil, byl jsem u něj už párkrát. Těsně po GO a teď po zimě, když si to sedlo. 1 No, on se zná s tatím a mě už zná taky, jinak jsem u něj byl poprvé na těch lívancích, tak jen mrknul na pneu a říkal : " 205 / 45 / 16, hmmm, dobrej rozměr a smál se." 3 3
19:51:25
15.04.2006
Syny
Vzdycky kdyz od nej odjedu tak mam novy auto. Dneska sem ji protah a relativne v pohode 155km/h na 5500ot. Slape jako hodinky... a drahej vuuuuubec neni!
19:49:05
15.04.2006
Syny
-> Jirik: To je dobrej typek! Sem tam ve stredu byl... Copak rika na tvoje auto...? Takovejch skodovek tam asi moc nema co...3
17:03:05
15.04.2006
-> Syny: Anooooooo, to je on. 1
16:48:11
15.04.2006
Tomicraw - zrušená registrace
Jo, tak ten případ kdy přez ACpumpu tekl benzín do oleje jsem taky zažil, jen ten dotyčný měl v oleji tolik benzínu, že to zadřel:)
12:09:42
15.04.2006
Samantus
To s tim svazkem u fabie je pravda.......... stoji 50 litru:-)
10:50:38
15.04.2006
Syny
-> Jirik: Tak presne tenhle pribeh sem poslouchal ve stredu - ze ty jezdis k Jardovi Stetkovi do Stahlavic1
07:57:39
15.04.2006
DOOlittle
-> minno: to musi byt ale pekny maras ked nechaju surovy motor bezat nasucho8
00:11:34
15.04.2006
minno
-> Hoax: u nás odstavili jednu veľkú výletnú loď (bývam pri priehrade) a spravili z nej reštauráciu. Včera som hovoril s majiteľom a vraj to bola plne funkčná loď, len že už mala vybehaný motor. Tak mu dali zrobiť generálku, ktorá majiteľov lode vyšla na 200 000. A pri prvej plavbe ho zadreli, lebo zabudli na olej3 A tak sa loď predala a odstavila...
00:05:02
15.04.2006
Hoax
mě zas jeden týpek říkal že jezdil týden škodofkou ve které nebyla ani kapka oleje....vtipálek3
22:56:22
14.04.2006
minno
šak olej se len dolieva, načo meniť3

ale niekedy ma dostanú tie závady, ktoré bývajú ešte aj na dnešných nových autách.

Nedávno sa nám na jednej zo služobných Fabii stalo (je ani nie rok stará), že sa nedali vypnúť stierače - lucas bol v polohe Off, kľúčik bol vybratý, auto zamknuté - a stierače bežali o sto šesť. Našťastie pomohlo vybrať poistku3 (a keď sa dala naspäť stierače znova bežali3). Auto šlo hneď do servisu, niečo tam porobili, stierače už fungujú, ale zas posrali to typické fábiacké 3x zablikanie blinkrov po ťuknutí do lucasa3
22:27:11
14.04.2006
Fire
-> Jirik: ty woe to jsou "STORY" 3 1
22:26:30
14.04.2006
Škoda SUPERB

Do garáží jim přitáhli jednou služebního Superba.

Umřela elektronika.

Tak zjišťovali co se stalo. Nakonec to zjistili.

Zatékalo zadním oknem do interieru a voda se dostala do kabelového svazku !!!! Vzlínala izolací kabeláže až k řídící jednotce a odpálila ji.

Výsledek ? Když se majitel auta přišel podívat, tak jediné co v autě bylo, byla malá dřevěná stolička, jinak palubka, sedačky, všechno venku... 1

A cena ? Ukrutná....

------------------------- -------------------------- ------

Totéž se stává u Fabie, tam se prošoupává (už si nepamatuji k čemu), kablík v podběhu, dostane se do něj voda a je schopná na něm udělat bublinu jako kráva a vyzkratovat elektriku.

Běžně pak mění celý svazky a to jsou slušný palby ceny, na to, že to jenom přeštekrujou.....
22:20:26
14.04.2006
Včera nám známej mechanik říkal, jak k němu přijel kamarád (starší pán) s Feldou na seštelování ventilů apod. Ten předtím měl Škodu 100 a o té říká, to bylo panečku auto.

On ten maník jezdil furt s původní náplní oleje a vody/fridexu. Jen to dle potřeby dolejval. Na tom autě se v životě nic motoricky neposralo a furt jelo velmi pěkně. Náš mechanik mu říkal vždycky, ty woe ty máš víc štěstí než rozumu, tohle fakt není možný. 1 Ta hundrtka měla najeto 220 000 km a doteď jezdí. 1

------------------------- -------------------------- -------

Pak k němu přijel asi 20ti letej kluk se 120kou. 1 Byla po nějakém dědovi. Karoserie pěkná, ale motor špatnej. Známej mu sundal karbec, což dělá vždycky u lidí, co jsou u něj poprvé, za účelem kontroly, čištění apod. Pak sundal ventilové víko. To co pod tím uviděl, tak mu skoro zapříčinilo zástavu 1. Ventily, pružiny, kozlíky, v podstatě nic nebylo vidět. Na všem byly tak 1 cm silné napečeniny směsi všeho možného.

Tak se mladýho ptá, jestli mu neubejvá olej a mladík říká, ne, on naopak přibejvá, naposledy když jsem měnil olej, tak jsem ho vypustil 8 litrů. 1 Chlapík měl vysypanou AC pumpu, membrána KO a tekl benzín do oleje. Šéf se ho ptá, jak s tím mohl jezdit a mladej odpověděl, noooo, já jsem to vždycky jednou za měsíc upustil. 3

------------------------- -------------------------- -------
Extreme Tyres