Tak mě dneska cesta z Valmezu do Jičína přišla pěkně draho ale mohlo to bejt horší.
Zaśtavila mě hlídka teda tolik policajtů pohromadě jsem viděl naposled na fotbale když hrál baník.
Pane řidiči doklady a už to jelo.
Vystupte si, ten nárazník je homologovany a co ten výfuk a ty kola ta jsou 15 ne?
Ta stínící folie a co ty folie na oknech a ta značka za sklem.
Tak jsem mu to všechno začal popisovat co by tam bejt nemělo a o čem vím nakonec mě chtěl dát 1000Kč, ale po chvilce přišel že většinou se v takových autech setkává s arogantními řidiči, že jsem první který uzná vše co by nemělo bejt tak se mě zeptal kolik u sebe mám tak mě to stálo pětset.
No ale pak se děli věci u auta se sešli tři policajti a začali si ho obhlížet a at jim ukážu zadek, že pěkná palubka a dobrá barva.
Nakonec jsem jim musel ještě pustit muziku, osobně mi to pochválili, tak jsem hleděl.
Taky jsem stihl pokecat že od 1.7.2006 už technický stav nebudou pokutovat na místě ale půjde to na městský úřad 2500- 5000 pokuty + body dolů.Toho se celkem bojim přece jen když to ten policajt vidí tak přimhouří oko ale úředník.......to bude v p......
No tak asi tak nějak.