k tej felde len tolko......ze mne osobne sa veterany az tak moc nepacia, ale ked su sportove alebo podobne, tak preco nie, nie ze preco nie, ale doslova se mi to libi...je to super, kludne aj nejaka skoda popular znizena-custom a pod..super :) no ale to som chcel, ze otazka, v akom stave toho veterana clovek najde, moj stryko mal feldu , original stav, pojazdnu, sem tam s nou jazdil, a ked ju renovoval, tak s nou stravil snad 2 roky zivota kazdodennej prace, v garazi (je nezamestnany) a 10ky tisic Sk a potom ju predal....to chcem tym povedat, ze bolo to relativne slusne auto, a aj tak stalo vela usila ho zrenovovat......neviem si predstavit, keby to bolo torzo alebo znicene auto, to by robil mozno 5 rokov...takze hlavne zalezi na tom ake auto mas na zaciatku k dispozicii, ak je to len zaklad, torzo, tak je ovela jednoduchsia z neho spravit "tuning" s pouzitim niektorych veci z novsich vozov ako origo...niektore veci proste origo nezozenies, alebo nemas na to peniaze-rozumej tazke tisice...
A nakoniec, je to vzdy lepsie, ako toho veterana zrasovat, dojebat, ako chlapci tu odvedla vo vlakne...co nicia stare 1000ky, 100ky alebo uzovky..boha ja by som to bil, parchantov znudenych.
No ale k veci, ak je to spravene kvalitne, citlivo, tak tuning veterana je tiez pekny, nema totiz kazdy tolko casu a 100ky tisic korun, aby renovoval auto do 100% origo stavu, to je moj nazor...osobne by som tu feldu robil inac, ale je to vec majitela a drzim mu palce