-> lubor: hele chlapče klid ano? Myslím si, že trocha jiného názoru "od vedle" neuškodí, nemůžete se na to dívat tak zaslepeně, ale chápu že Vás to sere

Jnak se prosím zdrž komentářů na mou osobu, ano? nevíš o mě vůbec nic a jen pro upřesnění už mě rodiče pěkně dlouho neživí.
Tady jde jen o jednu věc, si to zjevně nepochopil, vysvětlím ...
Ono tohle auto je pro někoho raritka, ale musíš vzít v úvahu, že pro provoz tuna na našich komunikacích není, legálně s ním asi nebudeš moci jezdit, teda vyjímaje Matsofta, který ten přepis popisoval jinde, určitě víš viď? (Jinak jsem, jak si si dobře všimnul, měl narážku i na něj, ale to jsme vyřešili úsměvnou debatou prostřednictvím soukromých zpráv a myslím, že v ke spokojenosti obou stran - v pohodě). Takže, máš tu auto, které není rozšířeně, navíc můžeš s pravostraným řízením s UK techničákem a veškerýma papírama, pokud nevíš jak, nebo kde, máš auto, které prostě nejde přihlásit a jak už tu někdo psal a dával jsem mejl od pana Vašiny o přestavbě Angličana na Evropana taky nesouhlasí Skoda Auto a.s. s touto přestavbou.
A když si dovezeš mnou zmíňovanou AR 2000 Spider, nebo jiný typ starší roku 82 v originálním stavu splňující všechny předpoklady k zápisu na veterána v Praze, máš auto, které tu bude dokonce legálně a možná i za míň peněz (dělalo se jich víc i růné obsahy, ale o tom jindy a jinde).
Tak co? Ještě ti není jasné co tím chci říct? Držel jsem se tématu a odpovídal zakladateli, je to fórum: 1000lidí, 1000názorů, řekni svůj, já řeknu můj, tak to funguje.
To, že bezhlevě nestojím za každým modelem neznamená, že nemám rád tuto značku.
Pro rejpali tímto nechci říct, že ty auta tu u nás nemůžou jezdit, nebo se přihlásit, určitě o tom ví někdo víc, nechám prostor kubinou či Matsoftovi pro to aby to objasnili, ale i oni vědí, že to není lehké a zda to v brzké době bude ještě možné