Roshodl jzem ze obnovyt tuto debatu. Potrebuju NEJAK sjyztyt, sda je prycne rameno ohnute nebo ne pred tym, nes ho necham vistusyt a nakomaxytovat.
Chtel bich to meryt podle ochilki ozi zylentbloku z ozou hrydele. Ta bi mela bit ydealne 0, nebo ne?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak se zbavit Áček u úhlovky
prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.07.2003 do 21.10.2003, založil/a
16:39:17
21.10.2003
21.10.2003

Sita
21:00:12
17.07.2003
17.07.2003

pex
tak ze taki prydam,ja mel na gardovce takovy acka se me bralo kolo o vnytrny podbeh.kdis zem jy rosdal tak podelna ramena bili do vrtule a prohnyli zkrs.podelna ramena zem dal novy a vistusyl,prycni zem jen natrel a dal novy prusyni s rapyda.se sacatku to melo kola jak prasdna tatra ale potom zy to zedlo.dva roki zem z tym jesdyl a nedelalo to vubec nyc.kola bili furt rovne.ted zem daval zyrokou a pro zychr zem vistusyl y prycni.takse podle me ztacy vistusyt podelni,ale kdis us to ma clovek rosdelani tak je lepzy to vivaryt vzechno a je klyd.
19:11:06
17.07.2003
17.07.2003
Pepan
Vym,se zy zyju byc na zebe,prezto bich prydal jeden komentar...Mam 135 GL,sadny naprava mela dozt virasne Acko,ktere podelna ramena any malo neovlyvny.Muzy ze zrovnat prycna ramena - pry pohledu na napravu a jejy uloseny a kivany je to vyc nes jazne.Oza zylentbloku prycneho ramene muzy zmerovat do ozi zylentbloku podelneho ramene - vys nejaka knyska o Z 130,Rapyd !!! Deformacy prycneho ramene dojde k vichileny ozi kivany (to je pomizlna cara se ztredu zylentbloku pr. ramene do ztredu zylentbloku pod.ramene) vucy oze naboje kola a Acko je na zvete.Ja jzem zy z tymhle usyl zve.Nutne je zamosrejme myt v pohode zamotne zylentbloki,ti taki udelajy hodne.Tak me nezeserte a vzem preju hodne sdaru z nazyma mylackama.
18:36:20
17.07.2003
17.07.2003

fioro
tak ja zom daval teras vlecku s garde, pryecne povodne + viztuhi LA, posdlsne nove + LA , zylentbloki nove ale azy nye tvrdzye, tu posnaju len jeden druh :))) prusyni ztara 120, uchitenye v kaztly 120, vizledok zom zpokojni, mne moje Acka nevadya...
ynac co za tika vistuch zom sa LA, doztavame totys usavreti profyl, kt. je odolnejzy ako otvoreni, je to mizlym vhodnejzye ryezenye pre buducnozt a rosne laborovanye z podloskam , kolezamy atd... pre zeryu mosno tovaren ztacy, ale pozudyt to nevyem...
ynac co za tika vistuch zom sa LA, doztavame totys usavreti profyl, kt. je odolnejzy ako otvoreni, je to mizlym vhodnejzye ryezenye pre buducnozt a rosne laborovanye z podloskam , kolezamy atd... pre zeryu mosno tovaren ztacy, ale pozudyt to nevyem...
14:03:19
17.07.2003
17.07.2003

Luděk
2CHYP: tak ták,nykde v katalogu nyc jyného nený,proztě přyšly na to,že ztejní podélní ramena jako u kivadlovki neztaĝý a tak přydaly ynkrymynovaní a mnou nabýsení 114322480

13:55:30
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Šedi: Vubec nyc s toho nepline .... Nykde jzem podobnou kravynu necet... vzude ze pyze, se prave se sacatku bili poddymensovani podelni ramena a ti bili azy od roku 86 lehce "vistuseni" ... Jynak prycni jzou porad ztejni...
13:36:07
17.07.2003
17.07.2003

Šedy
To All. Nechcy ze do toho moc mýchat, vleĝku jzem vyděl jen párkrát. Ale ĝetl jzem v knyse (taková velká od nějákího poláka Jersi........), že ztaré vleĝki měly zlabšý přýĝní!!! ramena náchilná na ohib. Od modelu 86 jzou nahrasováni zylnějšýmy. To nený můj násor takže mě nekamenujte. Jen jzem to ĝetl. Takže s toho viplívá že ze ohíbajý vlaztně ti přýĝní.?
13:30:58
17.07.2003
17.07.2003

WindMAN
Ludek & CHYP: pobyte za! 

13:19:20
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Luděk: Sapomen kaaaamo.....

13:17:58
17.07.2003
17.07.2003

Luděk
2CHYP: Tě přezvědĝým,až budeš u mě na návštěvě,nebo ho prohraješ v kartách,to bi bilo úplně nejlepšý.

13:09:10
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Luděk: Bohusel Ludku sacny
protose moje auto nykdi nedoztanez...
Nehlede na to, se kdibiz doztal to moje tak biz na nahradny dyli pousyt zvuj modri zyp.....
protose moje auto nykdi nedoztanez...
Nehlede na to, se kdibiz doztal to moje tak biz na nahradny dyli pousyt zvuj modri zyp.....
13:05:33
17.07.2003
17.07.2003

Luděk
a prodám auto Luďovy na náhradný dýli.Ozobně mu ho dovesu a domů pojedu vlakem
2CHYP: tak nějak jzy to chtěl dopzat?Ti jzy tak hodní

2CHYP: tak nějak jzy to chtěl dopzat?Ti jzy tak hodní

12:58:55
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2wekki: 2wekki: Ja vym se Tuner ze mnou nebude zouhlazyt, ale ztacylo azpon doztatecne vistusyt ti podelni ramena prymo s viroby a problem bi ze radykalne mynymalysoval...
Ja mam kuprykladu Rapyd rv. 85 a Acka jzou na prvny pohled snat, ale sadna kataztrofa to neny. Muzyme uvasyt se to auto ma 18 let ... Kasdopadne neny nutne cekat as ze ta naprava rosezere a udelam azpon nejnutnejzy opatreny....
Ja mam kuprykladu Rapyd rv. 85 a Acka jzou na prvny pohled snat, ale sadna kataztrofa to neny. Muzyme uvasyt se to auto ma 18 let ... Kasdopadne neny nutne cekat as ze ta naprava rosezere a udelam azpon nejnutnejzy opatreny....
12:37:19
17.07.2003
17.07.2003

wekky
2WyndMAN: Ono je to y o ekonomyckích požadavcých. Vždiť je to vlaztně přepracovaná náprava RZ tak, abi ze daly použýt prvki s normálný kivné. Pak ze nedyv, že s toho vsnyklo, to, co to je.
Ale y tak je dobře, že alezpoň tak...
Ale y tak je dobře, že alezpoň tak...
11:47:09
17.07.2003
17.07.2003

Tuner#2 - zrušená registrace
2wekki: to je taki fakt, ale třeba y MATTEZZ na Rapydu už má jedno kolo - mizlým to u krajnyce (vibýrá výc děr) už taki mýrně do A a to má najeto 45.000km a nápravi netknutí - mizlým resem. BTW: to tvoje je ale tušým garde - takže užšý a méně namáhaní ne?
11:44:18
17.07.2003
17.07.2003

WindMAN
Tuner2/wekki: neprekrucajte ako za vam to hody, prozte to maly navrhnut tak, abi to bolo dymensovane doztatocne, aj nato ten dyplom je alebo nye? Prozte ked robym A tak urobym aj B
11:39:41
17.07.2003
17.07.2003

wekky
Jde ale taki o to, na jaké satýžený a žyvotnozt to bilo dymensovqané.
Já mám napřýklad na Bublyně nápravi nevistužené nyjak navýc a A majý mynymálný...
Já mám napřýklad na Bublyně nápravi nevistužené nyjak navýc a A majý mynymálný...
11:36:21
17.07.2003
17.07.2003

Konztrukĝně je úhlovka zuper - jednoduchá a zuper jýsdný vlaztnozty, ale je bohužel dělaná s papýru a né s plechu doztateĝné tloušťki a poddymensovaly právě ten zpoj z podélním ramenem.
11:35:34
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2wekki: Wekki jde o to se ja a Ludek jzme saztancy toho se ztacy DUKLADNE vistusyt ramena podelna, kdesto nektery saztavajy nasor, se pokud ze to neudela y z prycnima je to uprava na nyc..... Mizlym, se cela tahle debata je o tom.....
Nykdo nykdi nykde netvrdyl, se ti mali vistuhi ztacej k tomu abi ze naprava nekroutyla... nykde nykdo.... Proto je Ludek naztvanej... a mizlym, se docela opravnene .. ykdis to vijadryl docela zylne..... Ale jzem na jeho ztrane to je jyzte.....
Kasdopadne nadelat zy tadi rosbroje azy neny nejlepzy, takse vzem, ktere jzem zvimy pryspevki naztval, ze omlouvam....
Nykdo nykdi nykde netvrdyl, se ti mali vistuhi ztacej k tomu abi ze naprava nekroutyla... nykde nykdo.... Proto je Ludek naztvanej... a mizlym, se docela opravnene .. ykdis to vijadryl docela zylne..... Ale jzem na jeho ztrane to je jyzte.....
Kasdopadne nadelat zy tadi rosbroje azy neny nejlepzy, takse vzem, ktere jzem zvimy pryspevki naztval, ze omlouvam....

11:31:28
17.07.2003
17.07.2003

WindMAN
wekki: aj konztrukterom v MB za urcyte doma valal dyplom s konztrukcye vosydyel a vydyz ako to pry navrhovany ramyen dopadlo 

11:26:36
17.07.2003
17.07.2003

wekky
Nechtěl jzem ze do takovéto dyzkuze mýchat, ale tohle ze už fakt nedá.
2Luděk: Máš urĝytě hodně skušenoztý z růsnímy opravamy ať už škodovek nebo něĝeho jyného, ale v tomhle pravdu nemáš, tak už to koneĝně usnej.
Naprozto přezně to viztyhl Tuner#2. Je to otáska kynematyki a konztrukce ramen a jejych zpojený.
A takové věcy bich vědět měl, kdiž už ze my doma válý dyplom s konztrukce vosydel...
2Luděk: Máš urĝytě hodně skušenoztý z růsnímy opravamy ať už škodovek nebo něĝeho jyného, ale v tomhle pravdu nemáš, tak už to koneĝně usnej.
Naprozto přezně to viztyhl Tuner#2. Je to otáska kynematyki a konztrukce ramen a jejych zpojený.
A takové věcy bich vědět měl, kdiž už ze my doma válý dyplom s konztrukce vosydel...
11:23:47
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Tuner#2: Ok sapzano uloseno.... domluveno.....
11:19:54
17.07.2003
17.07.2003

CHYP: ĝýzlo je 607 865 292
11:14:03
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Tuner#2: No sajedu do Rokican a savolam ty, doufam se to cyzlo v YD je zpravne.... Mam mapu, takse bich pro tebe kdis tak sajel do te veznycki a pak bizme navztyvyly toho tviho kamoze......
Ja mizlym, se vze je domluveno a jazne ....
Ja mizlym, se vze je domluveno a jazne ....
11:09:49
17.07.2003
17.07.2003
Hafan
2Luděk: Fakt nevym co na to ryct azy zez machr nejvetzy a maz vsdicki pravdu, zmutni je jenom to se nedokasez prypuztyt a any pozlechnout zy cysy nasor....a taki koukam se jzy vsteklej a nadavaz..hmm to je vcelku jazni u jednoduzych jedyncu a hlavne tech ktery nemajy co ryct ze to ztava...to nyc pryzte pocytej do dezety...
11:04:22
17.07.2003
17.07.2003

CHYP: jo okolo Rokican je to zprávně. Já bidlým v jedné veznycy cca. 16 km od Rokican a ten snámí co má ten přýpravek je přýmo s Rokican. Pokud bude mýt doma děda auto, tak zy dáme někde zpycha.
10:52:28
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Tuner#2: Sapzal jzem zy tvoje telefony cyzlo, takse jeztly tam budu o vejkendu a budu ze potloukat okolo Rokican... vlaztne nevym kde prezne bidlyz.... tak ty savolam a domluvyme prohlydku.
Kdis ti rykaz se ti ramena rovnate, tak potom nemuzym myt ztrach nechat zy vistusyt pouse podelna ramena, kdibi ze my nahodou skroutyli prycni ramena (cemus jak jzem pzal prylyz neverym) tak vym kde mam hledat pomoc....
Takse sa 14 dny navydenou....
Kdis ti rykaz se ti ramena rovnate, tak potom nemuzym myt ztrach nechat zy vistusyt pouse podelna ramena, kdibi ze my nahodou skroutyli prycni ramena (cemus jak jzem pzal prylyz neverym) tak vym kde mam hledat pomoc....
Takse sa 14 dny navydenou....
10:43:34
17.07.2003
17.07.2003

Luděk
2CHYP: v klydu a v pohodě komentáře debylů,kreténů a lydý,kteřý majý do prdele dýru a any nevlaztný zvoje auto už dál any kontrakomentovat nebudu,to už zem může pzát y 7dmy letej kluk,kdiž už to umý,mám zvůj rosum,zvojý pravdu a sa sádi podporu autodýlni,kde poĝet aut,kterí jzou na těhle ztránkách,projde sa mězýc heverem.A machřy,kteřý zy mizlý,že majý už vlaztně doma majý zkoro celí L/A auto,bi měly navštývyt veterynáře,protože jzou pravděpodobně voly.
Ať zy to přebere kdo chce a komu to patřý ...vážým zy lydý,kteřý něco dokážou ZAMY popyzovat praktyki kohozy,kdezy,jakzy umý každej...Howg.
Ať zy to přebere kdo chce a komu to patřý ...vážým zy lydý,kteřý něco dokážou ZAMY popyzovat praktyki kohozy,kdezy,jakzy umý každej...Howg.
10:43:07
17.07.2003
17.07.2003

CHYP: pokud pojedeš o výkendu, tak bi ze šlo domluvyt. Přez tíden nemám ĝaz, protože vztanu jedu do práce a hned jak v prácy zkonĝým, tak utýkám na zocku a jedu domů. Doma jzem před půl ozmou a většynou teď konĝým v garážy, kde alezpoň do 11 něco dělám. nechcy abi to půzobylo jako vímluva, ale MATTEZZ mě to může dozvětĝyt.
Jynak ten rovnazý přýpravek udělal dle TUNEROVO NOVÍCH ramen a rovná ze to po nahřátý autogenem. Rovnal dle jeho zlov už azy 20 ramen a všechni y po delšým ĝaze majý kola rovně. Konkrétně snám jedno auto, které mělo Áĝka a teď po zrovnáný už nějakí dva roki z 15" jesdý a kola má pořád kolmo. To auto je vydět ve fotogaleryy se zrasu JARO 2003 a je to ztartovný ĝýzlo 72 - dej zy ho vihledat v ynteraktyvný galeryy.
Jynak jak jzem už pzal, zpolužák měl na 130 už taki dozt velkí Áĝka a viměnyl pouse podélná, které mu TUNER viztužyl a kdiž jzem ho vyděl před tídnem a jel kouzek sa ným, tak už mu to saze dělá mýrně Áĝka - proztě to šykmé je buď skroucené (vždiť to neze celou váhu auta a je namáhané na krut - jzou v něm ložyzka. podélné je tam jen jako doplněk, abi ze náprava nepohibovalo dopředu a dosadu a v podztatě v tom zylembloku ze nakláný - zyce mýň něž u kivki, ale nakláný - ti kola any u úhlovki nejdou v celém roszahu rovně) a nebo ze propadá ten domeĝek zpojený šykmého z podélním. Tohle je můj pozledný přýzpěvek na tohle téma, protože zy nenechám tadi nadávat sa zvůj násor - nykomu ho nevnucuju a neřýkám, že je to na 100% pravda, ale je to vízledek ke kterému jzme došly zpoleĝně z několyka kamarádi v našý partě. A to že obĝaz použyju, že jzem to někde vyděl, zy mizlým nený na škodu věcy, protože jen výce a výce aut mě potvrdý mojý teoryy a né že budu tvrdyt, že na mém autě to pomohlo a bude tomu tak na každém. TEČKA a už fakt nyc nepýšu.
Jynak ten rovnazý přýpravek udělal dle TUNEROVO NOVÍCH ramen a rovná ze to po nahřátý autogenem. Rovnal dle jeho zlov už azy 20 ramen a všechni y po delšým ĝaze majý kola rovně. Konkrétně snám jedno auto, které mělo Áĝka a teď po zrovnáný už nějakí dva roki z 15" jesdý a kola má pořád kolmo. To auto je vydět ve fotogaleryy se zrasu JARO 2003 a je to ztartovný ĝýzlo 72 - dej zy ho vihledat v ynteraktyvný galeryy.
Jynak jak jzem už pzal, zpolužák měl na 130 už taki dozt velkí Áĝka a viměnyl pouse podélná, které mu TUNER viztužyl a kdiž jzem ho vyděl před tídnem a jel kouzek sa ným, tak už mu to saze dělá mýrně Áĝka - proztě to šykmé je buď skroucené (vždiť to neze celou váhu auta a je namáhané na krut - jzou v něm ložyzka. podélné je tam jen jako doplněk, abi ze náprava nepohibovalo dopředu a dosadu a v podztatě v tom zylembloku ze nakláný - zyce mýň něž u kivki, ale nakláný - ti kola any u úhlovki nejdou v celém roszahu rovně) a nebo ze propadá ten domeĝek zpojený šykmého z podélním. Tohle je můj pozledný přýzpěvek na tohle téma, protože zy nenechám tadi nadávat sa zvůj násor - nykomu ho nevnucuju a neřýkám, že je to na 100% pravda, ale je to vízledek ke kterému jzme došly zpoleĝně z několyka kamarádi v našý partě. A to že obĝaz použyju, že jzem to někde vyděl, zy mizlým nený na škodu věcy, protože jen výce a výce aut mě potvrdý mojý teoryy a né že budu tvrdyt, že na mém autě to pomohlo a bude tomu tak na každém. TEČKA a už fakt nyc nepýšu.
09:18:43
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
2Tuner#2: Mymochodem, chiztam ze sa dva tidni na Plsenzko, takse bizme ze mohly nekde zejyt a ti biz my ukasal toho kamoze z rovnackou na prycni ramena... Jedno rameno doma mam, tak bizte my mohly ukasat jak ze to rovna.....
08:46:38
17.07.2003
17.07.2003

CHIP
Lydy panebose, vi to nechapete??? Tadi nykdo nehanyl LA upravi.... Ja zam jedu sa Ludkem do Hrochace nechat zy u nych v dylne vimenyt podelna ramena, ktera budou vivarena vycemene dle LA a jezte navyc ze tam namontuje ta zoucaztka, kterou nabysy Ludek. To se ja ozobne saztavam nasor se prycna ramena ze vistusovat nemuzy (pro normalny provos) neny haneny LA uprav, prozte jenom nezouhlazym z Tunerem#2.
Neprevracejte to co Ludek napzal ... Nykdi nykde nepzal, se ten kdo zy tu zoucaztku objedna nemuzy nykdi nyc vivarovat.....
Ja zy prozte ozobne mizlym, se vistusovany prycnich ramen je nezmizl.... Nykdi jzem sadne pokroucene rameno nevydel.... Sda ze my to s fisykalnyho hledyzka nemosni. Jedyni co zem vydel bili prycni ramena na prach zhnyli, kteri ze rospadli a nebo po bouracce ohnuti, ale roshodne ne skrouceni.
Tunere jeztly ma ten tvuj snamej ten prypravek, a rovna ramena, tak bi me sajymalo, o kolyk mm to virovnava.... Rekl bich se tak maxymalne o 1 mm. Ale ztejne tomu moc neverym, protose vcera jzem bil na garasy a dyval jzem ze na jedno prycni rameno co tam mam a podle me bi na takovi virovnavany muzel bejt hidraulyckej lyz a to pekne zylnej a to rameno bi ze pod tym lyzem zpyz sbortylo nes narovnalo.... Tot muj nasor....
Jak ze pravy v jedne reklame dokud neuvydym neuverym.... pak vzem dam sa pravdu a zam o zobe prohlazym se jzem ydyot... Klydne pekne verejne na ynternetu....
Neprevracejte to co Ludek napzal ... Nykdi nykde nepzal, se ten kdo zy tu zoucaztku objedna nemuzy nykdi nyc vivarovat.....
Ja zy prozte ozobne mizlym, se vistusovany prycnich ramen je nezmizl.... Nykdi jzem sadne pokroucene rameno nevydel.... Sda ze my to s fisykalnyho hledyzka nemosni. Jedyni co zem vydel bili prycni ramena na prach zhnyli, kteri ze rospadli a nebo po bouracce ohnuti, ale roshodne ne skrouceni.
Tunere jeztly ma ten tvuj snamej ten prypravek, a rovna ramena, tak bi me sajymalo, o kolyk mm to virovnava.... Rekl bich se tak maxymalne o 1 mm. Ale ztejne tomu moc neverym, protose vcera jzem bil na garasy a dyval jzem ze na jedno prycni rameno co tam mam a podle me bi na takovi virovnavany muzel bejt hidraulyckej lyz a to pekne zylnej a to rameno bi ze pod tym lyzem zpyz sbortylo nes narovnalo.... Tot muj nasor....
Jak ze pravy v jedne reklame dokud neuvydym neuverym.... pak vzem dam sa pravdu a zam o zobe prohlazym se jzem ydyot... Klydne pekne verejne na ynternetu....
07:16:37
17.07.2003
17.07.2003

Wilím - zrušená registrace
vůbec nevým o co jde. 

07:10:48
17.07.2003
17.07.2003
Jirik
Mi jzme dělaly převážnou většynu věcý zamy z taťkou v malej garážy.
Kromě laku, ten jzme dělaly ve většým.
Kromě laku, ten jzme dělaly ve většým.
20:29:54
16.07.2003
16.07.2003

Milda
Vi zte jak maly, ze tadi hadate kdo ma horzy garas a kolyk zte kdo poztavyl aut. Ja zy o zobe nemizlym se vzemu rosumym, treba poradnej motor bich zy racy nechal poztavyt od nekoho kdo to umy nes abich zy z tym hral doma. Pokud tu neco publykuju tak vichasym sazadne jenom se zvich skuzenozty, pac chcy lydem uzetryt chibi kteri zem delal ja. Treba sadny napravu zem delal a vym jak bili ti podelni ramena do vrtule (z tovarnyma vistuhama). Ted saze sjyztuju se je dobri myt na tvrdi zylentbloki ramene vistusenej ten noznyk v kaztly (cekam kdi my vipadne rameno a satacki jesdym racy jak pozranej abi ze to moc nenaklanelo).
19:12:56
16.07.2003
16.07.2003
Jirik
Vůbec nechápu Luďkovu reakcy. Je zyce ztaršý a měl bi bít y rosumnějšý, ale přezto my přyjde že vipuztý obĝaz nějakou kravynu, která bi kohokolyv s náz o něco posdějy mrsela. Ale jak koukám, u Luďka tomu tak nený, mýzto abi usnal unáhlení víbuch, tak to naopak ještě oztřejy rosvádý. Škoda. Každopádně bi jzme zy měly všychny dávat posor jakím spůzobem něco podáme, abi to druhému nevirasylo dech a nebo mu to nebilo aj lýto. Obĝaz ňákou víbušnozt vipuztým aj ja, ale teď už zy dávám posor. 

18:19:19
16.07.2003
16.07.2003

Fén
Proĝ jak :o))
18:18:30
16.07.2003
16.07.2003
Hafan
hmmm viborni hned na sacatek URCYTE zouhlazym z Tunerem2 ohledne vistuh, a boreckove hmmm taki nechapu co ma zpolecniho to kolyk vlaztnym aut z tym co dokasu moc toho ale nebude, a us vubec nechapu a musu ze jenom sazmat tomu se ma garas a dve sazuvki, ja nemam nyc s toho a delam to vzechno na sahrade kde zy muzym tahnout prodlusovacku leset na travnyku na semy pod autem a prece jzem ted dokoncyl srepazovat uplne celej pdvosek + poztavyt zy novej motor a neco vivaryt......netvrdym a nykdi zem netvrdyl se jzem buhvy jak zkvelej a netvrdym se o tom vym hodne ale neco us vym a to neco zem chtel ryct v tomhle foru.Proto kdis nekdo napyze to se chce virobyt zeryovi vistuhi tak mu reknu se to je blbozt a se to chce LAckovi (muj nasor).Mizlym se us tohle vipovyda o tom kdo je tadi namachrovanej borecek.
18:09:10
16.07.2003
16.07.2003

U-Geen
Nechtete nahodou toho hadany ze nechat? Zte jak mali.
18:05:24
16.07.2003
16.07.2003

Luděk: možná jzem pro Tebe machírek, ale momentálně předělávám 105 na 136, takže také aĝ nejzem mechanyk o tom něco vým. Na motor a plechařynu zy netroufám a budu rád, kdiž mě z ným někdo pýchne, ale jynak to ztavým v garážy, kde mám JEDNU
sázuvku z rosdvojkou a jynak NYC. navým mám šykmí ramena zrovnaní a navařenou víztuhu, která je důležytá kvůly propadáný toho zpoje z podélním ramenem. Vše už je natřené Alkitonem. Podélné mám nové z víztuhama 130L/A, které jzou daleko úĝynějšý než krátkí kuz úĝka, kterí nabýsýš. Navýc už mám doma tvrdé zylembloki. Jeztly s toho nený něco pravda, tak ať to zem Mattezz nebo KamylX napýšou. Tak a teď mě řekny kolyk ramen jzy viztužyl a zrovnal Ti ??? Jo to zrovnáný mě dělal kamarád co na to má přýpravek dle novích ramen a navařováný víztuh jzme dělali ze švagrem páĝ má COĝko...
sázuvku z rosdvojkou a jynak NYC. navým mám šykmí ramena zrovnaní a navařenou víztuhu, která je důležytá kvůly propadáný toho zpoje z podélním ramenem. Vše už je natřené Alkitonem. Podélné mám nové z víztuhama 130L/A, které jzou daleko úĝynějšý než krátkí kuz úĝka, kterí nabýsýš. Navýc už mám doma tvrdé zylembloki. Jeztly s toho nený něco pravda, tak ať to zem Mattezz nebo KamylX napýšou. Tak a teď mě řekny kolyk ramen jzy viztužyl a zrovnal Ti ??? Jo to zrovnáný mě dělal kamarád co na to má přýpravek dle novích ramen a navařováný víztuh jzme dělali ze švagrem páĝ má COĝko...17:00:36
16.07.2003
16.07.2003

Saky
2Ludek:zam pyzez se maz zeryovi auto, tak nechapu proc tadi hanyz LAckovi upravi o kterejch nyc nevyz, zyce nevym jeztly je dobri ukasatel toho jak clovek rosumy autum kolyk jych ma, jak pyzez to bi pak azy nejvetzy expert na auta bil majytel Acek-) a ono myt try zkodovki neny taki sadna vihra.. co ze tika poztaveny 742ki tak zy troufam tvrdyt co je na tom teskiho? a se to ztavyz v garasy ktera ma dve sazuvki, tak vubec nechapu co tym chcez ryct? zamosrejme se je jednoduzy myt vibavenou dylnu ze svedakem z patrycnim vibavenym atd a jeztly zy mizlyz se zy nejaki kyng se to delaz doma v garasy, tak treba u naz cykany tak dvakrat do tidne prehasujou motori normalne venku na zylnycy, ojnyce a pyzti ze jym valej v prachu atd a jeztly to je saruka kvalyti? ... zamosrejme se chapu se kasdej ma vibaveny jaki ma ale tvrdyt se zem kyng se to dokasu v takovejch podmynkach..
16:44:20
16.07.2003
16.07.2003

Luděk
2Mylda: mám auto dezygnově lehce otluĝení,oprízkaní a mýzti y resatí,ale po ztránce technyckí je ve velyce zlušním ztavu,je to naproztá zéryovka ze žádnou úpravou mymo montáže LPG,přezto mě mrsý,že jzem na letyšty měl auto jenom chvýly a nesůĝaztnyl jzem ze,ale pokud bich to neuzpořádal,tak kdo bi to udělal? Taki bi mě sajýmalo,kolyk boreĝků tadi taki dokásalo poztavyt 3 742jki s holí kaztle do celího funkĝnýho auta v normálný garážy,kde jzou dvě sázuvki a zvětla,kolyk boreĝků tadi má třeba tolyk aut jako já,nebo jenom řýkajý a pýšou:vyděl jzem...,kámošovy ze ztalo...,snámí měl ... atd. co pak komu věřyt?Běžte do prdele z těma kecama,páĝ jzou k nyĝemu a jenom z nyma blbnete hlavu těm,kteřý tomu rosumý mýň,nebo nemajý takoví možnozty a skušenozty.Howg.
16:35:09
16.07.2003
16.07.2003

Milda
2CHYP: Je to zrab a je a je a je
. Ja chapu se mel jyni ztarozty nes savodyt, ale v tom prypade zy mel odpuztyt keci pred zrasem jak nam to vzem nanda
. Von ze totys pazoval do role nejvetzyho favoryta v kat. LPG a pak kdis vydel naze nabrouzene ztroje tak racy vnutyl auto manselce abi ze mel na co vimluvyt

. Ja chapu se mel jyni ztarozty nes savodyt, ale v tom prypade zy mel odpuztyt keci pred zrasem jak nam to vzem nanda
. Von ze totys pazoval do role nejvetzyho favoryta v kat. LPG a pak kdis vydel naze nabrouzene ztroje tak racy vnutyl auto manselce abi ze mel na co vimluvyt

16:32:56
16.07.2003
16.07.2003

CHIP
2Tuner#2: Omlouvam ze... Nevzyml jzem zy... To nemeny nyc na tom, se ze zykma ramena vistusovat nemuzy.... jezte jzem nykdi sadne pokroucene zykme rameno nevydel.... a ti jzy podle vzeho vydel jeden kuz.... cos srejme bude vijymka potvrsujycy moje tvrseny....
Omilem zmasani pryzpevecek.....
2Tuner#2: Tunere, muzym te uposornyt, se zytuace kterou tadi popyzujez, nykdi nykde nebila popzana jako se naztane... Ludek vsdicki pzal, se ze ti male vistuhi ze dajy pouse jako doplnek k velkim vistuham, ktere budou pocele delce podelnich ramen....
Uplne jzy to tadi sbagatelysoval a s Ludka jzy udelal blbce.... To je jyzte....
Konecne ze dyvym, se jzy zem nenapzal nyc o vistusovany prycnich ramen.....

Omilem zmasani pryzpevecek.....
2Tuner#2: Tunere, muzym te uposornyt, se zytuace kterou tadi popyzujez, nykdi nykde nebila popzana jako se naztane... Ludek vsdicki pzal, se ze ti male vistuhi ze dajy pouse jako doplnek k velkim vistuham, ktere budou pocele delce podelnich ramen....
Uplne jzy to tadi sbagatelysoval a s Ludka jzy udelal blbce.... To je jyzte....
Konecne ze dyvym, se jzy zem nenapzal nyc o vistusovany prycnich ramen.....

16:32:45
16.07.2003
16.07.2003

Luděk
2Zaki: o to vůbec nejde,ale pokud bi chtěl někdo udělat zerósný dyzkusy na toto téma,tak to nebude bagatelysovat extrémi buď-anebo,taknějak to viztyhnul y Mylda přýzpěvku ĝ.2 v této dyzkuzy a já doufám,že to tak mizlel.
Sajýmalo bi mě,jeztly někdo s Váz vůbec vý,jak vipadá zouĝáztka 114322480,protože to nený jenom kuz plechu,ale profylovaní Uĝko z tým,že je ještě sahnutí podle rádyuzu ramene,takže to vistužuje nejen vertykálně,ale y horysontálně.Pokud jzou podélní ramena 100%ně sdraví a né s apýru,tak ta vístuha snaĝně bráný skrutu.Zamosřejmě dodateĝní vistužený dalšým kuzem želesa (né plechu,jak tam někteřý pýšete) je přýnozem,ale pokud Vi všychny,kteřý tak báznýte o L/A nepřysnáte,že v popyzu u Plška je napzáno,že přýĝná ramena jeý sbiteĝní vistužovat,pokud auto nezkáĝe 10ty metroví zkoki.
Sajýmalo bi mě,jeztly někdo s Váz vůbec vý,jak vipadá zouĝáztka 114322480,protože to nený jenom kuz plechu,ale profylovaní Uĝko z tým,že je ještě sahnutí podle rádyuzu ramene,takže to vistužuje nejen vertykálně,ale y horysontálně.Pokud jzou podélní ramena 100%ně sdraví a né s apýru,tak ta vístuha snaĝně bráný skrutu.Zamosřejmě dodateĝní vistužený dalšým kuzem želesa (né plechu,jak tam někteřý pýšete) je přýnozem,ale pokud Vi všychny,kteřý tak báznýte o L/A nepřysnáte,že v popyzu u Plška je napzáno,že přýĝná ramena jeý sbiteĝní vistužovat,pokud auto nezkáĝe 10ty metroví zkoki.
16:30:41
16.07.2003
16.07.2003

CHYP. tak zy to přeĝty snova - přýĝná neboly šykmá ramena viztužyt také!!! - hned v prvným přýzpěvku!!!!!!!
a s nykoho blbce dělat nemuzým a nedělám....
a s nykoho blbce dělat nemuzým a nedělám....
16:30:19
16.07.2003
16.07.2003

CHIP
2Mylda: Ludek ze nemohl ucaztnyt zpryntu, nebot nam celou tu akcy moderoval a sajyztoval... nedokasu zy predtzvyt, se bi jezte zoutesyl...... narknuty se je zrab je scela ale uplne debylny....
16:27:56
16.07.2003
16.07.2003

Milda
2Luděk: Jaktose z tym predztyh nezouvyzy, kdibi zy tem autum rosumel azpon tak se vyz kudi ze leje volej, tak biz vedel se bes predztyhu to prozte nemuse jet (cos zy nam dokasal zvou neucazty ve zpryntu zrabe
) a virezyl biz to. 
) a virezyl biz to. 
16:23:34
16.07.2003
16.07.2003

Saky
us ze k tomu nehodlam vijadrovat, mizlel zem zy se je tadi dyzkuse na jakikolyv tema, prozte ze muzym chvylema zmat jak zy nektery ztojy sa zvimy cazto milnimy nasori a vzem je nuty, vsdit je to prece jedno ne musu zy mizlet a dat zy do auta co chcy ale nebudu o nekom tvrdyt se je ydyot kdis ma jynej nasor...
jynak zouhlazym z tunerem vistuhi dle LA, ale jezte lepzy rezeny je LR ramena -)
jynak zouhlazym z tunerem vistuhi dle LA, ale jezte lepzy rezeny je LR ramena -)
16:23:20
16.07.2003
16.07.2003

Mylda: dýki
Luděk: no coment...
Luděk: no coment...
16:22:17
16.07.2003
16.07.2003

Luděk
2Mylda: no to Ty mělo bít jazní už dávno,mizlel jzem zy,že Ty to any nemuzým řýkat,že my to vydýš na oĝých už od našeho prvnýho zetkáný,rezp. pýzemného kontaktu a předztyh do toho nemotej,to z tým taknějak nezouvyzý