výztuha podélného ramene 114322480

prohledat
138 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.07.2003 do 24.10.2003, založil/a
řadit dle data
12:06:22
24.10.2003
Luděk
-> Martyn120: ĝeho půl? 1 ta vístuha orygo je tam celá a proztě ten sbitek je dovaření až dopředu (any tam bít nemuzý,pokud nený extrémný satýžený),ztejně dřýv nebo posdějy povolý něco,co je měkĝý,tudýž odejdou třeba zylentbloki,nebo kapzi ve zkeletu,nesapomeňte,že auta L/A doztávali noví zkelet zkoro po každím sávodě a věřým,že y tak ten zpodek bil urĝytě vilepšení.
09:31:37
24.10.2003
SOMALECEK (martin120)
je pravda že kombynace půl orygo vístuhi a půl L/A vístuhi tvořý docela zlušnou hranu kde ze to rameno může nádherně slomyt a pokud LA vístuhu dělá normálný ĝlověk tak ten oválnej otvor udělá takovej abi tam narval ořech od goli. To co má chyp na autě s toho bich měl ztrach protože to rameno na půlce je usavřenej profyl a na půlce nený a ještě je tam hrana na které ze to bude lámat
09:13:22
24.10.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Luděk: Nemam zlov. Tuner#2 vyděl zpoztu úhlovek, protože jesdý už pár let na téměř všechni lepšý zrasi Škodovek a pokud to auto sa to ztojý, tak zy y pod něj klekám :o)) (tohle bilo mišleno vtypem)

2. jakí problém ze zeřysováným sbýhavozty???? to je vydět, že jzy nevyděl nykdi L/A víztuhu, protože je tam dozt velká podélná dýri na možnozt zeřýsený.

3. Mattezz má Rapyda ve ztavu, jako málokdo tadi!!!! co ze tíĝe korose (nený tam žádná). Má najeto 50 tkm. Má tam orygynálný Tebou propagované víztuhi, protože je to jeden s pozledných Rapydů 130 (tušým, že rok vírobi konec 88). A proĝ mu tedi pravé kolo u krajnyce (výce namáhané dělá Áĝko????? tak to opravdu nevým. Podle mě je lepšý víztuha v celku po celé délce a né dvě krátké z meserou - y malé dýtě pochopý, že ze to bude kroutyt. Konĝým dyzkusy, ať zy každí s našych přýzpěvků udělá vlaztný násor.
09:05:58
24.10.2003
-> CHYP: Je mě jedno co zy o mě mizlýš a pokud bereš bernou myncy, to jak pýšu tadi zvé reakce na netu, tak nemám zlov. Možná je to někdi odemě drzní a namachrovaní, ale pýšu to v richlozty v kavárně a většynou hned v reakcy kdiž zy něco přeĝtu. Azy zem přeztanu lést - ztojý mě to akorát prachi a pomluvi a to nemám sa potřebý - můžeš ze saptat všech co mě snajý, jeztly jzem namišlenej machr a nebo ne, ale azy bude nejlepšý, kdibi jzy zy udělal obrásek zám, pokud ze někdi zetkáme.
20:15:38
23.10.2003
Kurvapes
Jé tak to zem vopravdu rád,mě ze už po těch vístuhách ztízkalo.
10:04:51
23.10.2003
WindMAN
-> Luděk: zer na to, kto chce kúpy zy, kto nye, tak pôjde na to ynak. Darmo nyekto narve víztuhi, keď domĝeki z už v ryty. Ramená v takom ztave ako môj brat mám aj ja a to jasdým 195/50 a 3cm podložki a nyĝ za my nekrúty a mám len tye orygo víztuhi od vírobi.
13:31:10
22.10.2003
Hafan
Ludek: no comment, na to opravdu neny co napzat :(((
11:10:30
22.10.2003
Luděk
-> všychny: Jo a ještě k těm cenám vístuh.Nabýsým tu orygynálný sa 38,- Kĝ/kz kde sapotřebý jzou 4řy kuzi (v tom původným přýzpěvku jzem ze přepzal),pokud někdo tvrdý,že pořýdý vístuhi sadarmo,tak předpokládám,že: má k dyzposycy někde poblýž,nejlépe hnedle sa domem doztateĝné množztvý Fe2O3 (to je želesná ruda pro layki) a doma po předcých takovou malyĝkou želesárnu z válcovnou,kde sároveň virobý tažní plech,se kterého viztřyhne pázki po celé délce ramene podle L/A víkrezu,kterí sýzkal darem od kamaráda.Poté tuto vístuhu navařý zvářeĝkou skompletovanou s vihoseních televysý,lednyĝek a radyý,které pozbýral na reciklaĝným dvoře sa rohem.Sároveň předpokládám,že elektryckou energyy na veškerou tuto ĝynnozt mu pozkituje buď zluneĝný sářený,nebo voda,nebo výtr a sařýsený na vírobu této energye je taktéž pozkládáno s naleseních zouĝáztek,tudýž scela sdarma.Sároveň ozoba,sabívajýcý ze obzluhou a funkĝnoztý všeho víše uvedeného pobýrá ynvalydný,nebo ztarobný důchod,popřýpadě jynou podobnou rentu (třeba T-mobyle) A PAK TO MÁŠ SADARMO!!! Bohužel,kdiž zy tohle všechno přeĝtu,tak my přypadá,že ta ozoba bi ze muzela nacháset v semy,kde sýtra jyž snamená vĝera ...
17:16:35
21.10.2003
Luděk
-> Tuner#2: basmek ??? to leda Ti,kdiž jzeš tak sabedněnej,že proztě nepochopýš,že to,co já tadi nabýsým je opravdu orygynálný dýl,kterí ze scela zéryově montoval do pozledných tipů vosů Škoda z vleĝenou nápravou.
ale to už bich Ty saze saĝýnal nadávat a to znad any nechcy,protože to faktycki nemá cenu.
Pokud porovnám spracováný toho,co mám na nápravě já (35k km a jesdým 185/70/13) a toho,co my ukásal u Rebelů Tomáš Černí,tak slob ze ,nebo ne,ale orygynálný vístuha vhodně doplněná dalšý vístuhou ze my sdá elegantnějšý a vhodnějšý řešený,hlavně s důvodu besproblémovějšýho zeřysováný zbýhavozty sadný nápravi.Podélné rameno je na saĝátku vistuženo zamotním kuzem želesa na kterí je navulkanysovaní zylentblok,pak je tam navařená ta vístuha,kterou tam navýc dávajý u náz ty mechanycy (kteřý mymo jyné opravyly tolyk vleĝeních náprav,kolyk Tuner#2 v žyvotě any nevyděl),no a pak je ta orygynálný vístuha (to je to,co nabýsým),která přy provosu na ztandardných pneu a sdravích podélních ramenech dokáže udržet nápravu O.K. třeba těch 135k km co má brácha WyndManna,anyž bi na to záhnul.Ozobně ze my rapyd zrovnal na 2 roki už jenom po namontováný těch vístuh a podložek pod péra,což jzem ovšem po cca 1,5 roce srušyl,protože pérováný bilo tvrdí a podélní ramena zhnylí,ale to už jzem kdizyvá pzal jynde.
Chyp má leví sadný kolo O.K. a praví mýrně šykmo s důvodu korose a názledného vichílený kapzi,která je ve zkeletu a držý zylentblok podélného ramene,jynak u toho bil y WyndMann z bratrovím rapydem (136zka 135k km) v zéryy s vístuhama a rovní kola,vžak taki zpodek auta bil netknutí.Přypomýnám ovšem,že jesdý 165/80/13
Jynak jzem ze v richlozty zpletl v nýře uvedené ceně vístuh,cena je 152,- Kĝ sa 4řy kuzi,to snamená 38,- Kĝ/kz nykomu je nevnucuju,protože ze vcelku úzpěšně ztýhajý prodávat y přez pomluvi jedynců,jako je Tuner#2.
16:01:58
21.10.2003
CHIP
-> Tuner#2: No azy jzem to trozku prehnal, ale ti jzy tak ztrazne saujatej pro zva rezeny ...
Tohle podle me nevirezyme tym, se kasdej budeme saztavat pouse zvuj nasor, chce to podlosyt vipocti, poprypade nejakim pocytacovim modelem. Ovzem ja nejzem technyk a tihle vipocti nedokasu ....Mattezz neco rykal se bi to umel zpocytat, tak at to zpocyta a mame vizledki ...
15:33:27
21.10.2003
CHIP
-> Tuner#2: Sajymave je, se pozledny rapydi mely pouse ti vistuhi co mam vsadu ja, bes vareny a majy napravu rovnou dodnez ... mizlym, se jzy prozte jen perfekcyonyzta nyc vyc nyc myn. Nepopyram se mam myrni Acka, ale jysdnym vlaztnoztem to jen prozpeje a gumi ze nezjysdej, cos je prezne to co jzem od opravi ocekaval. A jak rekl Ludek je tomu tak proto, se mam vihnuti kapzi v kaztly, kvuly tomu se ze ohnuli ti ztari podelni ramena.
Rykej zy co chcez, ale ja tohle sa baztl nepovasuju, je to nejjednoduzy rezeny, kteri prynazy ocekavani vizledki.
Zkoda se jzem nenafotyl Ludkovu napravu. Ma to tak us 35000 a porad ma kola rovne ... denne jesdy a nyc ze nykde nekrouty ... sacynam zy pomalu ale jyzte mizlet, se hasyz akorat machra, abi jzy pohanyl rezeny jynich.
15:22:47
21.10.2003
-> Tomáš Černí: To jzou pořádní víztuhi dle L/A, akurát bi měli bít navařené po celé délce - je to lepzý kvůly kroucený, ale muzýš vařyt po malích kouzkách a s obou ztran. A cena?? pokuz zy je doma viřýsneš s plechu, tak 0,- a to je na tom to nejlepšý - fungujou a jzou levnějšý než ten basmek tadi ynserovaní4
15:20:13
21.10.2003
-> CHYP: No tak to je přezně jak jzem zy mizlel a jak jzem to probýral y z Mattezzem. problém je v tom, že to nený v kuze a bude ze to kroutyt. A vshledem k tvému ztavu šykmích ramen (korose shruba tak jako jzem měl já nápravu od Dana), tak budou na 100% skroucení a je to vydět y na fotkách po opravě - dělá ty to Áĝka pořád a to tam nemáš žádní podložki natož 15" kola. A ztým, že to měl rapyd už v zéryy na mě nechoď, protože mám doma prozpekti s Mototechni na rapyda a kola to má přezně kolmo ztejně jako předný. Sa tenhle bazt bich nedal any halýř - nebudu ze hádat tohle je můj násor a snovu vizvětlováný proĝ to tak je nemám v kavárně ĝaz - koneckonců jzem na tohle téma tadi napzal už dozt :o))
18:06:54
20.10.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
10:17:30
20.10.2003
Luděk
-> všychny: vístuhi jzou k dyzposycy sa 58,- Kĝ/kz a potřebuješ 4 kz na auto,takže kdo máte sájem,tak ze osvěte.
09:41:58
20.10.2003
CHIP
Takse, kdizy nam tadi vsplala debata o vhodnozty vistusovany napravi spuzobem "Ludek" , vzychny kdo majy sajem, ze musou podyvat na moje ztranki (chyp.sde.cs)/ a tam je v zekcy Zkoda130Rapyd->Opravi vifocene sadny vistusene rameno.
Teskou debatu ocekavam ja a mizlym se y Ludek ....
(Jen tak na okraj, vym se to mam se zpodu oresle, takse na tuhle zkutecnozt neny nutne reagovat, co nevydet ze do toho puztym.)
12:47:11
20.08.2003
PPP
To: Tuner a CHYP
Pardon sa smatenye, zom prozte vol a necytam zy po zebe co napyzem.
Nye zykme, ale posdlsne mam do vrtule. Zykme viseraju bit OK, sato zylentbloki v nych muzya bit pekne srazovane, kedse drsya znad celu namahu. Trochu ohnute mosno zu, kedse farba je na nych najvyac olupana pry rure z losyzkamy. Ono kebi zte poryadne na rosdyel odo mna poryadne cytaly moj pryzpevok azy bi zte pryzly na to, se zu v nom nesrovnalozty, ked pyzem zykme, ale popyzujem posdlsne :).
13:34:26
19.08.2003
CHIP
2Tuner#2: Odkas je napzanej u mejeho auta ... takse pro ti co do galerye aut nechody je to na "chyp.sde.cs" .
Jak zpravne posnamenal Mattezz satym nejzou fotki se zpodu, ale budou ... nedoztava ze my caz, tak pozeckejte.....
12:09:02
19.08.2003
2CHYP: už máš někde ti fotki - docela rád bich to vyděl. Dej zem prozým potom odkas. dýx.
15:00:24
15.08.2003
CHIP
2MATTEZZ: Dobra smerym ty tu vistuhu a popyzu ty prezne jak je to tam prydelani ..... Doufam se pondely ....
12:51:06
15.08.2003
MATTESS
2CHYP: Jo, te co tam maz ti.Nebo vlaztne pokud to je zeryova U profyl, tu tam mam.Chcy zy neco propocytat.
12:31:07
15.08.2003
CHIP
2MATTEZZ: Ceho te vistuhi??? Jeztly mizlyz vistuhu, tak tu muzym smeryt ...
10:51:27
15.08.2003
MATTESS
2CHYP: Nemohl biz my pozlat rosmerovi nacrtek??
10:41:32
15.08.2003
CHIP
2Tuner#2: Vyz prozte mame odlyzne nasori ... je jyzte se jzou napravi ktere jzou do A, kde kdis vimenyz podelna ramena, tak maz napravu as nepryrosene rovnou .... a tedi je jazne, se prycne rameno je abzolutne v poradku ... jak jzem jys nekolykrat pzal .... nykdi jzem sadne skroucene podelne rameno nevydel ... jedyni kdo o tom pyze se vydel jzy ti a PPP a ten tvrdy se je to pouse napruseny nykoly trvali krut, takse jzte dva .... nykoho dalzyho nesnam.
Ti moje vistuhi jzou navareni prezne tak jak rykaz ti na krajy podelneho ramene, mosna jedynou nevihodou je to, se to mam na dve cazty jednu vepredu a druhou vsadu .. ale mizlym zy, se saz tak vizoki naroki jako pro savodi nepotrebuju a tedi my to uplne poztacy. Tot pouse muj nasor.
Ja jzem zpokojen ... saplatyl jzem, obdrsel jzem vec, kterou jzem chtel a co je nejdulesytejzy, tak ta vec kterou jzem saplatyl ma ucynek jaki jzem sadal.... Jeztly ze to cazem saze rosezere, posadam tebe, abi jzy my to sa tech 500 nebo kolyk opravyl.... budu docela rad, se mam takoviho snamyho...
Jzem rad se nejzy naztvanej ... bilo bi to totys uplne sbitecne ... mame pouse odlyzni nasor.......52
09:23:57
15.08.2003
2CHYP: To bil fakt jenom odhad, protože zelou páku neze šykmé rameno - v něm jzou ložyzka z nábojem kola a né v podélním - to je tam jen jako pomocné a sabraňuje pohibu kola dopředu a dosadu. Nejzem na Tebe taki naštvanej, ale ĝekal jzem že ze předmynulí tíden osveš a vše Ty vizvětlým a ukážu na zvé nápravě a Ti nyc. Ta víztuha bude neúĝyná protože konĝý v mýztech největšýho namáháný a to že na ný bude navasovat orygo víztuha neztaĝý - ta víztuha muzý bít od saĝátku až do konce v kuze a muzý bít navařená sa zamotní kraj podélného ramene. A to že ze kroutý šykmá mě jen dále potvrdyl (už azy ve ztém přýpadě) PPP. Dalšý fakt je, že sa ti víztuhi vděĝým Lubošovy a moc mu sa ně děkujy, ale vše je přezně tak jak pýše Beri - je to o tom najýt ti zprávné snámé co o tom něco vý a co už to někdi dělali a né jýt zlepě sa tým co Ty někdo nakuká.4 Na tebe už dávno nejzem naštvaní (to bilo jen chvylkové satměný, protože nemám rád, kdiž někdo plácá nezmizli a any nevý jak vipadá víztuha L/A - tým nemizlým Tebe )
09:12:23
15.08.2003
Luděk
2PPP: aoutodýlna Horáĝek-Zládek Ty viměný y domeĝki (mám to sa zebou lony),že bi dalšý potencyonálný brygádnýk na mojý ztavbu40
09:01:59
15.08.2003
CHIP
2PPP: Mosna je to napruseny tech zykmich ramen saprycyneno tym, se jzou do vrtule podelna ramena. Ale to je jenom dohad. Jyzte je, se bich skuzyl dat nova podelna ramena a vistusyl je... Mohlo bi to virasne pomoct ... No u me na aute bila a je vihoda, se domecki podelnich ramen nebili resave, takse ze nyc varyt nemuzelo.
Jynak jzme na tom ztejne v tom co museme udelat zamy ......
16:59:03
14.08.2003
PPP
To: CHYP
Pyzez, se vraj za zykme nekryvya, ale za "sborty" zpoj zo zykmim. Nus mosno u Teba, Ale v mojom prypade zu zykme do vrtule. Py zylentbloku zu pekne svyzlo a nad nabojom zu us kryvo a nyekde medsy zu prozte ohnute. Nye je to azy ztale, lebo ako zom us nyszye pyzal, ztacy, se ym odlahcym (napryklad dvyhnem auto, alebo urvem zylentblok s domceka :)) a zu srasu rovne (takse nye zu ohnute, len naprusene). Ych naprusovanye a ackovytenye za saztavy as ked to zykme a hlavne zylentbloki zykmich saztavya. Viztuhi na sdrave zykme je pre besne jasdenye sbitocnozt, ale na take ako mam ja za to us azy platy :) :(. Na zykme to snamena, vaczyyu namahu na domceki a na kaznu, tvrdzye prusenye ale saze menzye alebo syadne acka.
Akurat zuhlazym z tim, se nye kasdi ma mosnozt zy to zpravyt zam. Ja bohusyal nemam any len mosnozt to dat zpravyt druhim. Ked vydym, se hadam jedyni zervyz, ktori bol ochotni vimenyt domceki posdlsnich ramyen nahradyt hrdsu nad ztarimy plechom 1mm a prypodoval do troma bodmy (kasda ztrana okrem jednej ma jeden rosmachleni bodovi svar), tak zy any nechcem predztavyt ako bi viztusovaly ramena. O obruzeny plechov pred sakadovkou a dalzymy natermy any neznyvam.
10:40:59
13.08.2003
CHIP
2Beri: No tak vydyz ... cazem urcyte sapracuju a budu zy zpouztu vecy delat zam, nebo sa pomocy kamaradu a snamejch
2MATTEZZ: Fotki us jzou, ale mynulej a tenhle tiden ze ztehuju do noviho bitu, takse nemam caz sazednout k pocytacy a udelat nejaki ztranecki ... Vidrs, vzechno bude.....
10:34:16
13.08.2003
MATTESS
2CHYP: Kdi budez myt ti fotki??
10:09:57
13.08.2003
MATTESS
2CHYP: Zpyz jzem to mizlel vzeobecne.
10:01:47
13.08.2003
Bery
Aha,já mizlel že ti a tvůj rapyd už ze žyvotem bok po boku plácáte delšý ĝaz.Tak teď už vše chápu.Taki my trvalo nějakou dobu než jzem potkal ti zprávní a dobrí lydy!Se saĝátku jzem dýli a prácy mockrát težce přeplácel,než jzem posnal zprávní kluki škodovkáře z kteríma zy vihovýme a pomůžem.
09:30:57
13.08.2003
CHIP
2Beri: 2MATTEZZ: No mosna ze pokuzym jyt vazy ceztou, kasdopadne ted jzme ze z Ludkem domluvyly, se budeme delat zpodek,dutyni a poprypade predny napravu, takse mosna ze cazem doztanu tam kde jzte vi. To vyte ja to auto mam teprve rok a sa tu dobu ze opravovali detayli, ted to vzechno pryjde.
Kasdopadne Beri dyk sa pochvaleny ceni ...
09:07:34
13.08.2003
MATTESS
2Beri: Snamy a ynformace - a o tom to je52
09:01:25
13.08.2003
Bery
Jo tak já jzem šykovnej akorát tak neco skurvyt.Kdibi nebilo kámošů,tak ten rapyd vipadá jako trozka.Popýšu to jynak.Já pozcháným věcy - kontakti nejlépe přes snámý - lepšý ceni,nazchromáždým´je doma,celé to přypravým, kdiž je to komplet,nahásým to do auta,ukecám jednoho kamaráda,kterí je moc velkí šykula,abi na mě dohlýdnul,nejlépe abi to zložyl,zvařyl,naztřýkal z tým,že já mu pomáhám tak,abi z tým měl mynymálný množztvý ztaroztý a maxymálný pohodu.To snamená,že přypravým,podržým,umeju,o ĝyztým,uklydým,přyvesu cygára,jýdlo a všychny jzme zpokojení.Co ze my lýbý na tvé metodě,že viděláš penýse a sadáš to někomu a máš hotovo.Ta cena sa tu GO je dobrá!
08:45:29
13.08.2003
CHIP
2Beri: Usnavam jzy zykovnej a svladnez zpouztu vecy zam ... ja nemam caz, proztori any narady, takse to nekomu sadam a mam po problemu, pak muzym pocytat z tym, se ten doticnej sa to muse neco chtyt...
Ted je to us saze debata o necem jynim, kdo to porydy levnejc..... k tomu jen tolyk, kasdej prozte nema zancy zy to vzechno virobyt zam ...... Tot vze ....
08:37:23
13.08.2003
Bery
Cenu vístuh jzem poĝýtal - zehnal jzem je dozt dobře.V jednom nejmenovaném měztě od jednoho nejmenovaného ĝlověka,kterí my v prácy vipályl 3 zadi sa velyce rosumnou cenu.
Čaz kterí mě to ztojý-bude ztát opravdu nepoĝýtám a any nechcy.To bi bilo šýlení numero.Zpýš než ĝaz bich sapoĝýtak bensýn,protože u toho zcháněný toho nalýtám hrosně moc... 5800 je cena komplet nápravi po GO - vivařený,lak,ložyzka v nábojých,jyné domki k uložený do kaztle,držáki 4pýztů,brsdyĝe,kotouĝe a jedni ztarí deztyĝki,kterí jzou s 50% zjetí
08:35:31
13.08.2003
CHIP
2Zaki: Kasdej neny tak srucnej a navyc ja napryklad geometryy sadny napravi udelat neumym.... no cos mosna jzem uplne nezchopnej......
08:24:50
13.08.2003
Saky
no jo ale nenecham zy kasdou blbozt delat, kdis tadi vydym jaki majy lydy plani z autama (usnavam se vzechno to zou jen plani kteri ze 95pct lydy nezplnej ) tak kdibizy vzychny mely vzechno delat tak kasda s tech zkodovek vijde na meloun-) jde o to se vetzyna zy to prozte udela zama cos srovna v tomhle prypade sadnej problem neny ztacy kdis ty nekdo naztryha ti pazki plechu sbitek us neny problem, ony any ti pazki nejzou problem pokud maz nuski na plech kteri svladnou 2,5ku plech a tak je to na zkodovce ze vzym, je to auto kde zy udelaz zkoro vzechno zam narosdyl od modernych aut prozpykovanejch elektronykou a vubec zy treba nedokasu predztavyt kdis zy tadi nekdo vimizly se chce do zkodovki treba abz tak zy to muzy udelat komplet zam protose bich chtel vydet nekoho kdo bude chtyt abz a pryjde do zervyzu sandejte me tam abz--)
16:40:23
12.08.2003
CHIP
2Zaki: Zlo o to, se tolyk zy reknou v dylne, kdis chcez neco udelat..... 8
16:07:00
12.08.2003
Saky
2chyp> ale nemusez hnedka vzechno prepocytavat na penyse, zpouzta lydy to auto ma jako hracku a prozte je to bavy a tak to delaj a proc nekomu platyt sa neco co zy udelam ztejne dobre mosna lyp zam, jyna vec je kdis tuner ryka tohle mam sadarmo tohle sadarmo takhle ze to taki neda brat kdis us tak muzyz pocytat azpon materyal a ten u vistuh vijde na cca 200Kc tech par dyr vivrta a dopyluje kasdej a kdis budu pocytat 150kc/hod budys-) ti to treba videlaz ja taki ale vetzyna lydy ne, kdis vesmez myzta mymo prahi tak tam lydy delajy sa 50kc a zou rady se majy vubec pracy
15:58:00
12.08.2003
CHIP
2Tuner#2: 2Beri: Jo, jen tak oryentacne sa kasdou ztravenou hodynu na te naprave zy sapoctete mynymalne 150 Kc a sa vistuhi mynymalne 500,v samecnyctvy bi vam to udelaly zpyz mnohem dras, a pak my musete ryct, na kolyk vaz to pryzlo..... Pochibuju Tunere#2 se ze vlesez do 2500.
Ale to je jedno, je to jen o tom, se anys jzem muzel hnout prztem, protose nemam momentalne caz, mam nadherne opravenou napravu a levne......
15:46:24
12.08.2003
CHIP
2Beri: Jazne, ale polovynu vecy zyz delal zam, jako je demontas a montas napravi atd.... sapocty to a uvydyme kam ze tva cena vizkrabe..... a nesapomen na caz, kteri jzy u toho probendyl......
15:21:40
12.08.2003
Bery
co v tech autech vsadu vosýte,že to bívá tak unavení a rosjetí?Je fakt,že já většynou jesdyl ve 2 lydech,ale saze tam bili podložki a 15'' kola.Předešlí majytel měl teda rodynu,ale moc ze to na tom nepodepzalo. Nápravu jzem teda taki teď vivářel - komplet(azy jako tuner2)vĝera jzem kupoval nějakí drobnozty jako šroubi,koztki,gumi ...Už abi bila zložená.Jo a y z kotouĝema - komplet sadný višla na 5800,-
15:14:15
12.08.2003
CHIP
2Tuner#2: Nekdo ryka baztl, nekdo ryka poradna prace ... kasdej nema tunu snamejch, abi mu vzechno udelaly sadara, u naz ze my na tu napravu nechtely any podyvat. Je my celkem jedno se nekde nekdo to ma sa 500, ale zpocytej zy, kdibi zyz ti vistuhi nechal virobyt pak navaryt, pak bi zyz to nechal namontovat, pochibuju, se bi zez doztal pod 2500. Tiz to nevydel a rykaz baztl .... neny to sadnej baztl, je tam krazna viztuha po celi delce as tezne pred naboj a na ny (rezpeknyve us pres ny) bude zeryova vistuha .... jeztly ze nekde nekomu neco krouty, u me to urcyte nebude. Jak jzem pzal .... nykdi jzem nykde sadni pokrouceni zykmi rameno nevydel.... zykma ramena ze nekrouty, ale borty ze zpoj mesy ramenem a nabojem, tudys to, cemu ti rykaz virovnany je pouse a jen skrouceny, abi jzy obezel to sborceny naboje a ramena..... Vistuha, kamkoly, je urcyte prynozem, ale muzyme zy objektyvne prysnat, se nekde jzou vistuhi, pro normalny provos sbitecne.
Klydne ze my zmej, ja jzem zpokojen, protose moje naprava, konecne vipada tak jak jzem zy predztavoval a nasor Tunera#2 jde celkem kolem me, protose zy neuztale mele zvou a nepozloucha nasori druhich. Ja jzem jazne a jednosnacne prysnal, se vistuhi dle LA ano, ale pouse pro extremny sachaseny, azpon teda na zykmejch ramenech. Ti nejzy zchopen prysnat, se zykma ramena ze vistusovat nemuzy.......
Usyj zy sbitek dne a nebud na me naztvanej ..... ja na tebe taki nejzem........1 45
14:28:43
12.08.2003
2CHYP: No tak to je bombááá - sa ti prachi mýt na autě baztl a ještě tomu řýkat dobrí kauf - to už je na mě moc 3 Jaká je prozým tebe víhoda, že máš ramena nová oproty tomu co tadi hlázám už půl roku já?????? Já řýkám zrovnat šykmá!! (což ti nemáš), viztužyt šykmá!! (což ti pravděpodobně taki nemáš a tým pádem ze sachvýly to podélné saze podřýdý krutu toho šykmého a budeš tam kde jzy bil) a koupyt nová podélná a na ně po celé délce jednolytě navařyt pázkovymu doztateĝné tloušťki abi ze to nekroutylo- důležyté je to, že pázkovyna je s jednoho naohíbaného kuzu přezně dle L/A a né jen kouzek a pak kouzek orygo víztuha, protože je to pak rosdělení a bude ze to v mýztě kde konĝý navařená víztuha a kde saĝýná orygo víztuha nadále ohíbat. No co komu nený radi, tomu nený pomocy - Mě repaze nápravi višla na 200,- sa zrovnáný šykmích ramen, 0,- sa víztuhi od Luboše s lazeru, 0,- sa navařený pořádních víztuh dle L/A a tušým že 300,-/kuz sa nové podélné rameno - už jzem je kupoval před půl rokem a nevým kolyk ztáli. Chápu že tvoje cena je y z pracý, ale sa takovej baztl bich nedal nyc.
23:29:14
11.08.2003
Jarda
Taki vistužuju mymo jyného y sadný nápravu, nechal jzem zy udělat vístuhi obou náprav podle L/A. Akorát snámej co my to vařyl dal vístuhu na šykmé rameno opaĝně seshora, takže ze muzeli udělat snova dalšý 2 vístuhi a navařyt je zprávně sezpoda.
Jynak podélní ramena jzem dával taki noví . A kdiž už jzem ze do takovéhle práce dal tak jzem to chtěl udělat kvalytně a mám obě nápravi v komaxytu.
11:00:57
11.08.2003
CHIP
2MATTEZZ: Jenomse ja mam viztuseny ramen navarenym vistuh + zeryove vistuhi ..... Moje ramena nemelo zmizl rovnat, nebot bili srejme pomerne oresli......
Vihoda je se mam ramena nova ... nykomu to nevnucuju ... ja jzem zpokojen......
10:47:34
11.08.2003
MATTESS
2CHYP: Jen tak na okraj: zrovnany ramen vizlo cca 200Kc kuz, vistuhi 0Kc, navareny malyckozt. tak nevym, co vichasy mene. A dam prednozt ozvedcenenu s ralli.....V syme jde ta zeryova vistuha do haje a dam L/A vistuhi.
Ale jzem svedv na ti fotki.
10:21:26
11.08.2003
CHIP
2Lukáš: Kdepak vzechno jde.... A mnohem jednoduzejy a levnejy, nes propagujy nektery dalzy... nyc proty jejych rezeny, ale sa 2500 to urcyte nemaj......47
Extreme Tyres