No, jedno je focený takmer ftmě v garáži s bleskem a jinak venku.
Je to hodně světlounká žlutá barva. Na těch fotkách by se dalo říct že hodně dobže odpovídá. Ono to bylo focený k večíru. Na živo je možná nepatrně sytější, ale sedí. Díry v zadním čele jsou na normální světla, ale po oplácký mám podložky. Je to kvůli tomu aby byly kvůli případné legální STK lehce zaměnitelné - oboje světla mají aj ISO konektori. Všickni řikaj, že se jim ta barva líbí, mě taky, jsem spokojenej - je to taková jemná pastelka. Když jsem tam montoval včera kola, tak mi to skoro schráblo z heveru a to by byla škoda. Zvedal jsem to takovym tím pojízdným na kolečkách do 2t (určitě je znáte - OBI, Baumax). Najednou se mi zadní kolečka zvedla do vzduchu, hadřík s podložkou kterym jsem to měl podloženou pod původní zvedací tyčkou vprostřed prahů skoro vyskočil a auto se nebezpečně naklonilo ke straně (zvednutá celá pravá strana). Rychle jsem to pustil na kola a jal se zjišťovat proč tomu tak bylo. Víte proč ? Jak byl asfalt od sluníčka změklej, tak ty přední kolečka se do něj normálně skoro celá vnořila, docela mě to vyplašilo a jsem rád že mi to hned po laku nespadlo - nerad auto zvedám a vy máte určitě stejný názor. Jinak tam chodili kolem lidi a nějak to nemohli rozdejchat i když ještě nebylo sborka kompletní. Kolikrát se otáčeli a vraceli se, poklábosit si se mnou. Jeden chlapík přicházel směrem od předku vozidla, pak se zastavil, vrátil se a ptal se mě zda je to škodovka. Hehe. Měl jsem radost...opravdu...zatím ahoj