Ježiši muj škodofkářskej, to sou zas vejplody !!!!
Kolik´s dal za to těsnění = 14m
Hele, nemůžeš sehnat ten matroš, co máš na vratech, ale červenej ?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Strop + těsnění
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 08.08.2002 do 12.08.2002, založil/a
18:47:15
12.08.2002
12.08.2002

Dan
10:32:51
12.08.2002
12.08.2002
Jirik
Ty woe, tak jsme tam dali to nový dveřní těsnění. Bylo toho 14 metrů (1 metr zbyl). Nabouchat se to tam muselo guma-paličkou. A udělal jsem ho vkuse, né takový ty cancoury co jsou od výrobce dole pod tím hliníkovým plechem.
Ještě se musím podívat na pravej roh zadního okna, asi tam ejakulnu trochu silikonu nebo osvědčeného glycerínu mezi kastli a těsnění u toho žlábku, nebo to nechám udělat.
S dveřma se musí trochu víc buchnout, ale má to takovej ten příjemnej dutej zvuk při zabouchnutí a to těsnění si pěkně odfukuje (Fuk Fuk). Urrrrráááá sucho je tam sucho i při těch xtrémních deštích a větrech asi to oslavím svátečním honěním pérka.
Ještě se musím podívat na pravej roh zadního okna, asi tam ejakulnu trochu silikonu nebo osvědčeného glycerínu mezi kastli a těsnění u toho žlábku, nebo to nechám udělat.
S dveřma se musí trochu víc buchnout, ale má to takovej ten příjemnej dutej zvuk při zabouchnutí a to těsnění si pěkně odfukuje (Fuk Fuk). Urrrrráááá sucho je tam sucho i při těch xtrémních deštích a větrech asi to oslavím svátečním honěním pérka.
12:48:19
09.08.2002
09.08.2002
Jirik
Vyházel jsem na pravej straně u spolujezdce ten mokrej koberec a než ho vysuším, se asi poseru. Smrad je tam jak v prdeli. Fakt jsem nasranej. Dneska jdu koupit to těsnění. Kdybych ho já č---k koupil hned tak se to nestalo. Mordijéé.
20:25:48
08.08.2002
08.08.2002
Jirik
Tak holt můj neue způsob especialle.
20:21:02
08.08.2002
08.08.2002

Dan
No já sem strop sice sundaval, ale Favo to má jinak : vepředu je ten plastovej "podhled" a vzadu je zahnutý pod těsněním výklopný zádě. A jinak je taky přilepený kolem dokola pod gumama kolem vrat. Jakmile strop jednou sundáš, nigdy ho tam už nedáš, musí se dát novej. To už holt tak zařízený. U Favo by se to možná dalo zvládnout, ale u Š 742 to nejde bez demontáže předního a zadního vokýnka. Já ho tam eště nemam, ale za 150,- je na to matroš a montáž a ušití budu mít za pakatelno.
Š742 je eště prdlajs, to Rapid (723) má čalouněný i sloupky a to je pak žrádlo.....
Š742 je eště prdlajs, to Rapid (723) má čalouněný i sloupky a to je pak žrádlo.....
16:32:54
08.08.2002
08.08.2002
Jirik
Taky bych moc rád nesundaval ten strop. Mám jeden způsob especialle jak to vše udělám a tak doufám že to tak vyjde, a nespadne mi to někde jako stan na hlavu. Sundání stropu byla až poslední možnost a tak raději zkusím tu první možnost. Musím dát ještě boční těsnění u dveří nový, pod nima je stropní tapecírung zahnutej a tak uvidím zda dolů či ne.
Byla u nás zběsilá bouře a tak mi nachcalo do auta. Naštěstí to nenechalo fleky na mém dveřním tapicírungu po kterym to stejkalo. Koberec u spolujezdce nacuclej. Ten jsem akurát vyndal a ususil. Bych se na to vysral. SKurvený počasí. Jsem zvědavej jak to kvalitně vysuším když porád chčije. Ale je teplo a tak to schne dost rychle. Dneska večír ten koberec nechám ještě doma, stejně jezdím do práce sám a to u spolujezdce nevadí.
Ale to těsnění vypadá ještě vcelku dobře ale ohledně těsnění už asi nejni nic moc, raději ho vyměním na všech dveřích. Ale je to poprvé co mi nachcalo do auta. Takže musel bejt v noci slušnej šupec a ta voda musela chcát ve zvláštních úhlech.
A nakonec si myslím že konkrétně u škodovky je to těsnění udělaný tím nejskurvenějším způsobem jakej jsem kdy viděl. I dědovo letitá oktávka to má udělaný líp. nechápu proč to těsnění v originálu nemělo takovou tu odtokovou mističku jako má Fávo nebo Felicie. To holt zase šetřili na místech kde neměli, stačí když trochu nedolehnou dveře nebo jsou věkem drobet svěšený (jde to řešit podložkou) a už tam chčije. Ještě že tam na noc nelezou těma škvírama bufeťáci nocovat. A taky nechápu proč udělali přední haupnu otvírací na stranu. To je stejná sračka jako u žigulska dopředu. Ahoy
Byla u nás zběsilá bouře a tak mi nachcalo do auta. Naštěstí to nenechalo fleky na mém dveřním tapicírungu po kterym to stejkalo. Koberec u spolujezdce nacuclej. Ten jsem akurát vyndal a ususil. Bych se na to vysral. SKurvený počasí. Jsem zvědavej jak to kvalitně vysuším když porád chčije. Ale je teplo a tak to schne dost rychle. Dneska večír ten koberec nechám ještě doma, stejně jezdím do práce sám a to u spolujezdce nevadí.
Ale to těsnění vypadá ještě vcelku dobře ale ohledně těsnění už asi nejni nic moc, raději ho vyměním na všech dveřích. Ale je to poprvé co mi nachcalo do auta. Takže musel bejt v noci slušnej šupec a ta voda musela chcát ve zvláštních úhlech.
A nakonec si myslím že konkrétně u škodovky je to těsnění udělaný tím nejskurvenějším způsobem jakej jsem kdy viděl. I dědovo letitá oktávka to má udělaný líp. nechápu proč to těsnění v originálu nemělo takovou tu odtokovou mističku jako má Fávo nebo Felicie. To holt zase šetřili na místech kde neměli, stačí když trochu nedolehnou dveře nebo jsou věkem drobet svěšený (jde to řešit podložkou) a už tam chčije. Ještě že tam na noc nelezou těma škvírama bufeťáci nocovat. A taky nechápu proč udělali přední haupnu otvírací na stranu. To je stejná sračka jako u žigulska dopředu. Ahoy
16:22:25
08.08.2002
08.08.2002
Jirik
Tyyyy kráááávo, jsem ještě v práci (u šéfový počítače - kvůli I-netu) a vylyl jsem si šňůrou od telefóna čajík (naštěstí). ještě než jsem do něj strčil sosáček. Okamžitě to vjelo pod klávesnici. Pivní tácky co měla šéfová na stole nacucnutím okamžitě nabyly o cca 1 mm, papíry co byly na stole mokrý, po uschnutí vypadaly jak krepák. První co mě napadlo, nastříhat z nich fábory a udělat pro firmu nějakej orientační závod. Jo a ještě jsem polil židli a koberec. Myší podložka má taky ňáký nažloutlý oslí uši. Po 3/4 hodině jsem skončil s eliminací škod. U papírů kde něco bylo vidět jsem nafotil na naší superkopírce která nefotí čaj a není poznat ni hovno. Ty tři papíry co mám schované pod stolem na uschnutí podstrčím zítra, hehe. Ono by to byla pohoda, ale pokud to nebude vědět, tím líp. Doufám že odlepí lokty od stolu. Jinak už tu nevidím nic, na deskách žádné "sladké mapy" apod. Sám jsem na to zvědavej a uvidím pro příště zda je lepčí se přiznat, nebo vše opět zaretušovat. Držte mi palce.
13:28:52
08.08.2002
08.08.2002

Petkar
No nevím, ale asi budeš muset ty okna stejně vyndat, protože je to pod nimi přilepené (alespoň v erku to tak bylo a myslím, že i v škodě 120 to bude stejné...).
Nebo ho můžeš kolem dokola podel těsnění okna oříznout, ale to ti pak už k ničemu nebude...
Nebo ho můžeš kolem dokola podel těsnění okna oříznout, ale to ti pak už k ničemu nebude...
13:10:41
08.08.2002
08.08.2002
Jirik
Ty jsi dane strop sundaval, musel jsi dělat něco s okením těsněním ? Jak je to přidělané na střeše ? Na nějakých očkách ?
13:09:00
08.08.2002
08.08.2002
Jirik
čau kucí, jde nějak šikovně vytáhnout strop z těsnění předního a zadního okna aniž bych ho musel demontovat a pak opačně při montáži ? Budu dělat ten strop a měnit dveřní těsnění. Prodává se prej na metry. Jde to dobře naohýbat ?, je v tom jsem koukal nějakej kov, kterým je to nastrčeno na karoserii. Díky, zdar.