někdy jsou ty témata fakt...akorát to zavřít....
V tom Tě JU-Gríne fakt obdivuju,že to ještě chodí a občas děkuji stvořiteli za ty funkce jako:zruš nečtené a VŠECHNY nečtené...už to není co to bývalo před pár lety:-)
ale to je jasný...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zrušení tohoto webu
10:54:05
12.02.2006
12.02.2006

Bery
15:57:19
11.02.2006
11.02.2006

Dušan
-> U-Geen: NEBO HUR ? to snad ne
15:56:19
11.02.2006
11.02.2006

Honza M
-> U-Geen: A proč nechceš aby se platilo? Nebo dar? Já bych do toho šel a myslím že i spousta rozumných lidí odsud...

15:51:45
11.02.2006
11.02.2006

KEAN
-> U-Geen: lépe?
15:48:00
11.02.2006
11.02.2006

U-Geen
-> KEAN: ne.
15:46:38
11.02.2006
11.02.2006

liguere
zareagujem len na nazov temy:
NEZRUSIT!!! please
NEZRUSIT!!! please
15:43:10
11.02.2006
11.02.2006

KEAN
-> U-Geen: A bude to pak zas slapat jako driv?
15:41:09
11.02.2006
11.02.2006

U-Geen
-> honzam: a budou dal a castejsi.
15:31:45
11.02.2006
11.02.2006

Honza M
Protože to je pořád nějaká odstávka
Dnes zas.

12:55:09
11.02.2006
11.02.2006

SWAT3CZ
-> U-Geen: Pac se fsichni bojej aby ses na to pod naporem VICIho nevys**l.

12:49:37
11.02.2006
11.02.2006

U-Geen
proc proboha resite to aby to vydelavalo?
09:13:48
11.02.2006
11.02.2006

pess
-> lubor: maš muj souhlas nejlepší by bylo neco jako hlasování kdo je pro a proti třeba jen tak z prdele aby se vedelo co jsou lidi zchopny udělat pro zachování tohoto vebu . a hlavně bez diskuzí , proč jo nebo ne za jakych podmínek a pod. třeba k tomu dojde třeba ne ale bude se vědet jakou mají tyhle stránky podporu a kdo je padnout nenecha
07:11:10
11.02.2006
11.02.2006

lubor
-->Labros:No výborně,s tím už se dá souhlasit.
Samozřejmě že mi některé věci vadí,ale takové problémy jsou všude,čili o to mi třeba vůbec primárně neběží.Aby příspěvky výrazně omezily dostupnost stránek-to by byla kolosalní hloupost.
Teď když má ale U-Geen potíže s provozem,-ty předchozí výpadky to přece signalizují a nakonec i nápis:Testovací provoz.Po tom co jsem si přecetl v době výpadku tu hlášku,že sprovoznění bude nejdříve do 7.2.06 a nejpozději do 31.12.06 mi celkem zatrnulo.Nevím,ale napadlo mě jestli ty problémy s provozem nejsou třeba čím dál větší a U-Gen třeba ze slušnosti,nebo protože chce za každou cenu zachovat totální bezplatnost stránek zkouší všěchno možné i nemožné aby tomu tak bylo i nadále.
Mám proto dojem,že první impuls k tomu placení nevzejde od U-Geena,ale měl by vzejít od nás.Měl by vidět,že jsme ochotni mu s tím provozem alepoň částečně pomoci-podpořit další bezproblémové fungování stránek.
Pokud zustanou stránky dál plně přístupné i neplatícím,to už je jeho věc.Jak jsem ale řekl,v případě že by tomu tak opravdu bylo-mělo by to mít i ten motivační aspekt,těžko mu totiž pomuže 1000 koruna,jednorázově dohromady vybrana třeba od 5 nebo ještě méně lidí.Takové financování je k ničemu,a s tím i celý sponzorský efekt.Proto by měli být lidé kteří stránky navštěvují opravdu často motivováni příspěvky platit.
Já sám osobně to vidím takto.Stupidní příspěvky mi samozřejmě vadí-ovšem dokážu to překousnout.Co ale překousnout nedokážu jsou trvalé výpadky stránek zapříčiněné třeba ve finále hlavně tím,že se ty příspěvky opravdu nezavedly.Vím,že se to tu už řešilo vícekrát-ale teď by byla vhodná doba opravdu něco udělat.Zdarma dnes nefunguje dlouhodobě absolutně nic-a tyhle stránky už dávno přesáhly rámec únosnosti tohoto slova.
Nakonec si vemte,o kolik vás každoročně připraví banky za vedení účtů,výběry z bankomatů a mraky dalších usluh,které jsou v evropě běžne zdarma.To jsou zcela vyhozené peníze,ze kterých tyjí bankovní molochy po celé zemi.Handrkovat se proto třeba o pár stovek ročního příspěvku na provoz stránek,pro ty co to myslí s VIRTem vážně mi příjde hloupé.
Samozřejmě že mi některé věci vadí,ale takové problémy jsou všude,čili o to mi třeba vůbec primárně neběží.Aby příspěvky výrazně omezily dostupnost stránek-to by byla kolosalní hloupost.
Teď když má ale U-Geen potíže s provozem,-ty předchozí výpadky to přece signalizují a nakonec i nápis:Testovací provoz.Po tom co jsem si přecetl v době výpadku tu hlášku,že sprovoznění bude nejdříve do 7.2.06 a nejpozději do 31.12.06 mi celkem zatrnulo.Nevím,ale napadlo mě jestli ty problémy s provozem nejsou třeba čím dál větší a U-Gen třeba ze slušnosti,nebo protože chce za každou cenu zachovat totální bezplatnost stránek zkouší všěchno možné i nemožné aby tomu tak bylo i nadále.
Mám proto dojem,že první impuls k tomu placení nevzejde od U-Geena,ale měl by vzejít od nás.Měl by vidět,že jsme ochotni mu s tím provozem alepoň částečně pomoci-podpořit další bezproblémové fungování stránek.
Pokud zustanou stránky dál plně přístupné i neplatícím,to už je jeho věc.Jak jsem ale řekl,v případě že by tomu tak opravdu bylo-mělo by to mít i ten motivační aspekt,těžko mu totiž pomuže 1000 koruna,jednorázově dohromady vybrana třeba od 5 nebo ještě méně lidí.Takové financování je k ničemu,a s tím i celý sponzorský efekt.Proto by měli být lidé kteří stránky navštěvují opravdu často motivováni příspěvky platit.
Já sám osobně to vidím takto.Stupidní příspěvky mi samozřejmě vadí-ovšem dokážu to překousnout.Co ale překousnout nedokážu jsou trvalé výpadky stránek zapříčiněné třeba ve finále hlavně tím,že se ty příspěvky opravdu nezavedly.Vím,že se to tu už řešilo vícekrát-ale teď by byla vhodná doba opravdu něco udělat.Zdarma dnes nefunguje dlouhodobě absolutně nic-a tyhle stránky už dávno přesáhly rámec únosnosti tohoto slova.
Nakonec si vemte,o kolik vás každoročně připraví banky za vedení účtů,výběry z bankomatů a mraky dalších usluh,které jsou v evropě běžne zdarma.To jsou zcela vyhozené peníze,ze kterých tyjí bankovní molochy po celé zemi.Handrkovat se proto třeba o pár stovek ročního příspěvku na provoz stránek,pro ty co to myslí s VIRTem vážně mi příjde hloupé.
00:37:46
11.02.2006
11.02.2006

Labros
-> Sita: samozřejmě si nemyslim, že by to došlo tak daleko, to byla nadsázka. A pokud by měly poplatky nějakej systém (ne jako co si představuju pod pojmem dar), tak bych to bral.
17:08:58
10.02.2006
10.02.2006

Labros
-> Sita: Nejsem natvrdlej. Vim že na s110r.cz se platí a je to proto, aby mohli platit lepší doménu, lepší hosting. Jestli je třeba na tohle přispívat i tady, rád přispěju. Jestli je tohle debata o tom, že je problém s financováním provozu stránek, tak to beru. Já myslel, že tím chcete řešit něco zásadnějšího.
17:04:24
10.02.2006
10.02.2006

pess
lidi ja jsem tady novej mužete namítat at vam do toho nekecám ale jsem rád že to tu je tady spousta lidí se stejnym zájmem . když ale tady dostanu nejakou dobrou radu a tím ušetřím ruzné zkoušení a nezdary ,, ušetřím čas i peníze tak jsem ochotny za to zaplatit. forma daru se mě nezamlouvá jsem pro přímou platbu nejlépe složenkou vždyt to nemusí byt tak hrozna částka ja nevím 50 - 100 kč měsíčně nebo nějaká rozumná částka jednou ročně a je to. platíme kolikrát za větší hovadiny a ani se nad tím nepozastavujem tak proč ne za tohle. jsem pro
17:03:10
10.02.2006
10.02.2006

Labros
Ale přece U-Geen si zatím nestěžoval, že by chtěl mít zaplaceno za provozování tohohle webu. S tím přišel někdo jiný. Několik lidí tady začalo vnucovat členské příspěvky, jako kdyby si už U-Geen stěžoval. Jestli bude potřeba něco platit, tak klidně přispěju, ale ta chvíle ještě nenadešla a jako řešení toho problému, že někomu vadí číst něčí příspěvky, to podle mě vůbec nefunguje.
Proč je tady větší počet lidí, kteří svými příspěvky vadí jiným lidem? Protože je tu celkově víc lidí, než na jiných obdobných webech. A proč je jich tu víc? Protože je to web o těch úplně nejdostupnějších autech. A taky je ten web vymakanější a atraktivnější, než třeba skoda.panda.cz. A když to tady rozpustíte, tak ti co vám vadí stejně přelezou za vámi na jiný web a budou vás tam otravovat zas. Já jsem pro zachování škodavirtu.
Proč je tady větší počet lidí, kteří svými příspěvky vadí jiným lidem? Protože je tu celkově víc lidí, než na jiných obdobných webech. A proč je jich tu víc? Protože je to web o těch úplně nejdostupnějších autech. A taky je ten web vymakanější a atraktivnější, než třeba skoda.panda.cz. A když to tady rozpustíte, tak ti co vám vadí stejně přelezou za vámi na jiný web a budou vás tam otravovat zas. Já jsem pro zachování škodavirtu.
16:45:57
10.02.2006
10.02.2006

lubor
-->Labros:Ale ty jsi mě nepochopil--bohužel jsem to čekal.Já přece netvrdím,že by měl nekdo dávat větší nebo menší příspěvek-ten by snad byl jednotný.Kdo by nechtěl,neplatil by-ale přišel by o určité výhody,to by ale záleželo na adminovi.Web by zůstal přece dál skoro zcela přístupný.
Já tady mluvím o solidaritě k tvůrci a správci stránek-a ne o kšeftování s usluhami a přístupy ke stránkám.Nějak ale přece musíš ty co se na provozu podílí honorovat-jinak by ten příspěvek platilo jen pár lidí.Tohle je MOTIVAČNÍ aspekt-a ne uplatkářský.
Formu daru bych já třeba osobně volil proto,proto že se z účetního hlediska nedá nijak postihovat-pokud se na něj nevztahuje darovací daň podle OZ.
Podívej Labrosi já dobře vím,že ty se snažíš příjít s dobrými radami,co se týká jakéhokoliv problému co se tady nadhodí-však mám oči.Párkrát si pomohl takhle trochu i mě.Proto mě tak trochu mrzí,že ses tady do mě tak opřel;o).
Každopádně,jsem ten poslední,který by to bral nějak jinak,než jako seriozní sponzoring provozu stránek.Myslím že si to tenhle web zaslouží.
Já tady mluvím o solidaritě k tvůrci a správci stránek-a ne o kšeftování s usluhami a přístupy ke stránkám.Nějak ale přece musíš ty co se na provozu podílí honorovat-jinak by ten příspěvek platilo jen pár lidí.Tohle je MOTIVAČNÍ aspekt-a ne uplatkářský.
Formu daru bych já třeba osobně volil proto,proto že se z účetního hlediska nedá nijak postihovat-pokud se na něj nevztahuje darovací daň podle OZ.
Podívej Labrosi já dobře vím,že ty se snažíš příjít s dobrými radami,co se týká jakéhokoliv problému co se tady nadhodí-však mám oči.Párkrát si pomohl takhle trochu i mě.Proto mě tak trochu mrzí,že ses tady do mě tak opřel;o).
Každopádně,jsem ten poslední,který by to bral nějak jinak,než jako seriozní sponzoring provozu stránek.Myslím že si to tenhle web zaslouží.
16:41:30
10.02.2006
10.02.2006

Sita
labros: nebud natvrdlej: darek = poplatek, kdyz poplatek => treba vetsi fotky (jako treba na skoda110r), atd...
ja zase nechapu tvoje vyhroceny postoje. prece si ani sam nemyslis, ze se ugeen bude kvuli kazdymu prispevku divat na konto...
chapu a souhlasim s luborem a verim, ze ugeen ma dost rozumu, aby pochopil pravy vyznam darku...
ja zase nechapu tvoje vyhroceny postoje. prece si ani sam nemyslis, ze se ugeen bude kvuli kazdymu prispevku divat na konto...
chapu a souhlasim s luborem a verim, ze ugeen ma dost rozumu, aby pochopil pravy vyznam darku...
16:36:03
10.02.2006
10.02.2006

Dušan
ja bych klidne prispel nejakou korunou na provoz. Tyhle stranky maji budoucnost
16:30:22
10.02.2006
10.02.2006

Labros
Vyjímečně se dneska ztotožňuju se Samantusem.
16:29:23
10.02.2006
10.02.2006

Labros
Tak to už postrádá jakoukoliv logiku - jaká forma daru?
Jakože když někdo dá Ugeenovi dáreček, tak ten ho možná nechá psát na web, kdo dá menší dáreček tak u toho si to už trochu rozmyslí, a kdo nedá žádnej dáreček tak ten je buď sympatickej a bude psát dál, anebo bude mít smůlu?
A ta soukromá agenda? Jako že když se zeptáš, proč někomu Ugeen nezakázal příspěvek a tobě jo, tak Ugeen odpoví že tamten dal větší dáreček, a basta fidli?
Nechápu, kam na ty úvahy chodíš...
Jakože když někdo dá Ugeenovi dáreček, tak ten ho možná nechá psát na web, kdo dá menší dáreček tak u toho si to už trochu rozmyslí, a kdo nedá žádnej dáreček tak ten je buď sympatickej a bude psát dál, anebo bude mít smůlu?
A ta soukromá agenda? Jako že když se zeptáš, proč někomu Ugeen nezakázal příspěvek a tobě jo, tak Ugeen odpoví že tamten dal větší dáreček, a basta fidli?
Nechápu, kam na ty úvahy chodíš...
15:38:07
10.02.2006
10.02.2006

lubor
-->ALL:Tak jsem si přečetl všechny reakce(snad)na můj příspěvek,a v zásadě se vším do jisté míry souhlasím.Samozřejmě,že ani placení příspěvků nevyeliminuje pitomce,kteří tady opravdu spíše opruzují,a jedná se vesměs asi o lidi kteří se nemají čím bavit.
Nechci aby mě ale někdo špatně pochopil-tím zasíráním mám výhradně na mysli zcela stupidní příspěvky,které postrádají humor,a dotazují se neustále dokola na jedno a to samé co se už tady řešilo aniž k tomu má pisatel jakýkoliv důvod.Stejně tak mě fascinuje,jak se stále častěji v sekci"PRODÁM" objevují inzeráty o koupi-s tím,že "KOUPÍM"nikdo nečte.Tohle postrádá jakoukoliv logiku a přesahuje to i rámec slušnosti vůči ostaním.Takových"dro bností"je tu ale víc.
Netvrdím,že platby za užívání webu jsou všelék-to určitě ne.Chci ale U-Geenovi pomoct,dovedu si představit kolik je s provozováním tohohle webu starostí(a možná si to ani představit nedokážu-sám bych tohle nikdy nedal dohromady).
Navrhoval bych příspěvky formou DARU-přičemž U-Geen by si vedl agendu sám pro sebe jako v případě,že se jedná o členský příspěvek.
Já nevím jak vy ostatní-ale já jsem na těchto stránkách skoro denně-mnoho informací jsem z nich už získal,a poznal spoustu zajímavých lidí-proto bych rád přestal jen psát a mentorovat,a pomohl vytvořit jakousi formu znalostní společnosti,jako je tomu podle mě na Johnových stránkách 110R.Byla by nesmírná škoda o tenhle web přijít-to si vážně myslím!
Proto jsem připraven příspěvky platit-a třeba hned!Záleží na U-Geenovi jak to vidí on-a jakou má vizi do budoucna.Rozhodně jsem připravený podpořit cokoliv,s čím příjde-protože chci ABY TYHLE STRÁNKY JELY BEZPROBLÉMU DÁL.
Nechci aby mě ale někdo špatně pochopil-tím zasíráním mám výhradně na mysli zcela stupidní příspěvky,které postrádají humor,a dotazují se neustále dokola na jedno a to samé co se už tady řešilo aniž k tomu má pisatel jakýkoliv důvod.Stejně tak mě fascinuje,jak se stále častěji v sekci"PRODÁM" objevují inzeráty o koupi-s tím,že "KOUPÍM"nikdo nečte.Tohle postrádá jakoukoliv logiku a přesahuje to i rámec slušnosti vůči ostaním.Takových"dro bností"je tu ale víc.
Netvrdím,že platby za užívání webu jsou všelék-to určitě ne.Chci ale U-Geenovi pomoct,dovedu si představit kolik je s provozováním tohohle webu starostí(a možná si to ani představit nedokážu-sám bych tohle nikdy nedal dohromady).
Navrhoval bych příspěvky formou DARU-přičemž U-Geen by si vedl agendu sám pro sebe jako v případě,že se jedná o členský příspěvek.
Já nevím jak vy ostatní-ale já jsem na těchto stránkách skoro denně-mnoho informací jsem z nich už získal,a poznal spoustu zajímavých lidí-proto bych rád přestal jen psát a mentorovat,a pomohl vytvořit jakousi formu znalostní společnosti,jako je tomu podle mě na Johnových stránkách 110R.Byla by nesmírná škoda o tenhle web přijít-to si vážně myslím!
Proto jsem připraven příspěvky platit-a třeba hned!Záleží na U-Geenovi jak to vidí on-a jakou má vizi do budoucna.Rozhodně jsem připravený podpořit cokoliv,s čím příjde-protože chci ABY TYHLE STRÁNKY JELY BEZPROBLÉMU DÁL.
15:32:50
10.02.2006
10.02.2006

Targa
-> Vici: Ses Zbláznil ne??? co bysme dělali ??bych mel takovej absťák ze bych si asi neco udelal
13:54:04
10.02.2006
10.02.2006

Baghira
-> Jindra: Taky si nemyslim, u Viciho to bylo spíš momentální nasrání, mimochodem Vici má předohrab, takže je druhořadej člen :-)))...ale určitě na tom není tak, že by zrozna on něco namítal proti placení si myslim, na to tu jsou jiný experti...
13:33:50
10.02.2006
10.02.2006

Jindra
Nemyslim si, ze Vici je ten spravny prklad.
13:29:31
10.02.2006
10.02.2006

Shadow
jak říkal U-Geen ":-) ne ze by me to bavilo ... na druhou stranu kdybych se na to chtel vys*at tak to udelam uz davno." tak je to jeho věc s těma stránkama at si dělá co chce. A kdyby byly poplatky tak se najdou nějaký lidi viz. Vici který by žgrindali že je to prodražené a že pro chudé obyvatele to není a zase by ty keci schytával U-Geen. Když se to někomu nelíbí at přestane sem chodit a at neotravuje život nám a administrátorovi. Prostě tyto stránky jsou zlatý, Tak to už neřešte a žijme dál jak předtím a budem spokojeni a my určitě jsme vděčný U-Geenovi za to že je můžem používat ty stránky.
13:24:57
10.02.2006
10.02.2006

Nojmis
spis dat dohromady vic lidi kteri by fungovali jako moderatori a cistily tady ten bordel
13:20:49
10.02.2006
10.02.2006

Labros
-> lubor: Jak podle tebe placení vyeliminuje hlupáky, co tu vegetují a zasírají?
12:54:59
10.02.2006
10.02.2006

Jirik - zrušená registrace
-> Samantus: Ty můžeš aspoň stříhat vofce, vlnu prodávat na tržišti a za utržený peníz si financovat členství na virtu.
To my takové možnosti nemáme.
To my takové možnosti nemáme.

12:51:02
10.02.2006
10.02.2006

Samantus
Dete uz do prdele:-)
12:44:08
10.02.2006
10.02.2006

pess
tak se vratme k těm poplatkum pokud to pomuže jsem pro , do aut vrážíme baztak prachy tak tohle se v tom ztratí ne ??
12:43:55
10.02.2006
10.02.2006

Crack
-> lubor: sice je to dobrej nápad,ale nikdy se to asi nezrealizuje,párkárt se to tu už probíralo...
12:19:47
10.02.2006
10.02.2006

Mr.Din
-> Vici: si deme... ne Tohle zrušit??
10:38:49
10.02.2006
10.02.2006

Labros
Mně by vůbec nevadilo, kdyby se diskutovat dalo jen na fóru a ne v inzerci. Kvůli těm, co píšou jakou to podle nich má cenu, radši většinou inzeruju prodej jinde, než na virtu.
10:36:18
10.02.2006
10.02.2006

Labros
No a co tu vlastně řešíme.. To, že Evža si vlastně neuvědomil, kolik času a peněz ho provoz webu stojí, a jediný Vici si to za něj uvědomil? Nebo jestli měl Vici právo nasrat se za dotazy k inzerátu? Nebo jestli ty dotazy byly stupidnější, než je obvyklé?
10:31:31
10.02.2006
10.02.2006

formelak
-> Nojmis: no ale na to nemusi prodavajici vubec reagovat, preci zaujemca ho kontaktuje pres mejl stejne.....
Me osobne, kdybych to takhle napsal uz nezajimalo co se tam resi, at se tam klidne vsichni poplivou :-)
Me osobne, kdybych to takhle napsal uz nezajimalo co se tam resi, at se tam klidne vsichni poplivou :-)
10:29:02
10.02.2006
10.02.2006

Nojmis
proste prodavam to a to a prosim vsechny aby me kontaktovali pouze na e-mail. nejsem tu casto.
a presto se najde tupec ktery se hned na neco zepta. prominte ale to je u me blb.
a presto se najde tupec ktery se hned na neco zepta. prominte ale to je u me blb.
10:22:55
10.02.2006
10.02.2006

Jindra
Baghira: ano mas pravdu. Tak to myslim, nevyjadril jsem se presne.
10:15:13
10.02.2006
10.02.2006

Baghira
-> Jindra: Když už tam ta možnost je tak proč se nezeptat? Když nebude, nikdo to samo neokomentuje.
10:13:09
10.02.2006
10.02.2006

sep
-> Baghira: :a proč?to nebylo téma pro diskuzi,kdo měl zájem měl Viciho kontaktovat,pak se může inzerce zrušit úplně a prodávat rovnou ve fóru...
10:12:29
10.02.2006
10.02.2006

Jindra
Baghira: Ja spis nechapu, proc se kolem tech inzeratu vubec keca.
J.
J.
10:10:23
10.02.2006
10.02.2006

Baghira
-> Nojmis: Proč hned banda tupců, já myslim, že to byla normální debata, stačilo odborný vysvětlení a bylo by vše v pohodě.
10:08:07
10.02.2006
10.02.2006

Nojmis
-> Labros: a nebo si ten inzerat poradne prectu a domluvim se jen pres mejl/icq. aspon to tam v inzeratu na vacku stalo. jenze najde se banda tupcu kteri to nepochopi
10:03:41
10.02.2006
10.02.2006

Labros
nebo popřípadě napíšeš zprávu přes virt, když ta možnost tady je.
10:01:27
10.02.2006
10.02.2006

Jindra
Je, presne, jak rika Boris. Kdyz neco chces, tak zavolas, nebo napises e-mail.
J.
J.
10:01:05
10.02.2006
10.02.2006

Labros
-> Baghira: ale ten inzerát byl fakt napsanej divně
sice jsem pochopil, co tim asi myslel, ale to, že vačka je nabroušená na vačku, to samo o sobě moc nevysvětlovalo...

09:59:15
10.02.2006
10.02.2006

Labros
-> Baghira: není jednodušší zavést inzerci úplně bez komentářů, jako annonce?
09:57:00
10.02.2006
10.02.2006

formelak
-> Baghira: 10.02.06 09:41:47 a to iba toto? jaj 

09:54:07
10.02.2006
10.02.2006

Majkl
-> lubor: takových návrhů už tu bylo na tisíce doslova