hajcunk felicia

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 16.01.2006 do 16.01.2006, založil/a sliwowitz
řadit dle data
21:23:25
16.01.2006
Jirik - zrušená registrace
Jsem se ptal na ten termostat, páč u feldy se uzavírá průchod vzduchu, ne vstup teplé vody jako u šade, topení je tedy v podstatě trvale otevřené a je v něm teplá voda.
Nic mě nenapadá, být to ucpané tak to nebude foukat vůbec, a hlavně bude něco na tom sítu v motorovém prostoru.
Jinak tatímu to jednou udělalo, že mu přestaly jít kromě 4ky všecny rychlosti vrtule a za hodinu to zase šlo, tak se prase vyznej v tom felďáckym radiátoru. Mrknul bych ti do knížky na feldy, jak jsou udělaný klapky v topení a jejich ovládání, ale mám jí v garage. 10 Pokud tam teplej je, tak tam bude nějaká klapka od rozvodu zavřená.
21:15:39
16.01.2006
sliwowitz
zohrieva sa to dobre, aj vzduch je teply(ked sa to zohreje tak tam neudrzim ruku), len tie bocne nemaju tah, jak keby boli upchate... nemoze tam byt trebars utrhnuta njaka klapka???
inac 1,3mpi, r. cca 2001 (jedna z poslednych) ale to kurenie bolo myslim rovnake u fseckych...
20:51:56
16.01.2006
Jirik - zrušená registrace
To je něco vysratého, páč tatímu to topí teplej pár metrů od domu a za několik set metrů to už fouká horkej. 1.3 MPi rok 1997.
Jinak ohřejvá se to v pohodě ? Není špatnej termostat ?
20:48:45
16.01.2006
sliwowitz
mam problem: na felicii jak su tie krajne vyduchy na pristrojovke co ofukuju bocne skla, tak z nich(ani z jedneho) mi za tu pi.cu nejde teply vzduch... dost mi to vadi lebo jazdim na kratke trate, auto sa nestihne prehriat, a ked si vyduchy nasmerujem na volant tak na pravu ruku mi je hic a lava mi mrzne... som len lama a neviem to nastelovat alebo to moze byt upchate???
Extreme Tyres