změna odhlášení

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 03.01.2006 do 28.05.2006, založil/a pajavlk
řadit dle data
23:55:05
28.05.2006
pajavlk
PepinoRS to je nákej starej vytaženej dotaz 4 jinak ty papíry sem zahodil auto šlo stejně do šrotu tak co s tím ..
20:41:34
28.05.2006
Gryzly
-> Don Carlos: Ne mužeš to na něj přepsat i když to má prošlou stk, nebo to on muže přihlásit a dát do depozitu.
13:11:04
28.05.2006
Don Carlos
S tím člověkem problém nebude.(snad, je to bývalý kolega). Jen jde o to, že by se to nějak vzalo jedním vrzem. On si chce motorku nechat, ale nechce platit povinné a chodit po stk. Depozit nechci zase já. Tak to chci zrušit, aby motorka zůstala, nebo na něj přepsat, ale na to musí být TK. Nebo snad nemusí?

11:31:49
28.05.2006
Pepino RS
-> pajavlk: mnel by jsi mit kupni smlouvu s tim na koho je to odhlaseny.. a pak tiu nereknou ani koulo.. a kdyz toho cloveka nedostihnes tak opis inicile s technicaku, hod tam za nej nakou muri nohu a je to .. vsechno jde jenom kdyz se chce.. 4
09:52:11
27.05.2006
Gryzly
-> Don Carlos: Tak to snad není tvuj problém že on to nechce provozovat na papírech, ne? Normálka pokud máš ještě velkej a malej techničák, tak si napiš kupní smlouvu, napiš tam jeho jmeno a adresu a at ti to kdokoliv podepíše, zajdi na dopravku a tam to na něj odhlaš, pak mu ty papíry dej a je jen na něm jestli to přihlásí nebo ne, ale tebe se to pak už netýká.
23:13:01
26.05.2006
spartra
dá se to změnit, sesmolit kupní smlouvu přepis za 800kč, velký lejstro, je li to mimo kraj, na evidenčku, zpátky, hurá jedem plná moc by měla stačit, můžeš si ji napsat taky sám5
23:09:44
26.05.2006
spartra
najdi nějaký číslo občanky, rodný číslo někde opiš, sesmol nějakou kupní smlouvu hurá, mě to tak prošlo, odhlášení bylo zadara2
22:31:29
26.05.2006
Don Carlos
Pánové, poraďte mi:

Prodal jsem simsona. Současný majitel nechce motorku provozovat na dokladech. Je to napsané ještě na mně. Já to chci přepsat,nebo odhlásit. Motorka nemá platnou TK. Jde to nějak udělat, aby motorka zůstala a papíry se zrušily? Nebo změnit jméno majitele v TP, aniž by se musela udělat TK?
20:24:41
04.01.2006
Jarda - zrušená registrace
-> Jarda: kdyz takto neco chces vedet, tak napis email primo jim a vytiskni si ho a jdi tam pak s nim, protoze, jeden ourednik ti odpovi neco a druhy zas chce uplne neco jineho.......4
20:22:41
04.01.2006
-> pajavlk: proc, pokud ti sedi typ, jdi na evidencku, tam ti napisi sedi typ cislo ne, a na DI ti po prepisu na tebe udelaji vymaz, ale bacha nekde (treba u nas ) chteji kupni smlouvu na motor....
19:39:28
04.01.2006
pajavlk
dík za všechno info nemáte někdo vzor toho čestnýho prohlášení ať ho můžu podepsat ? 1 a při při hlášení musím jet na evidenčku kvůli číslům ? to sem asi v řiti protože mám jinej motor tudíž jiný číslo a výmaž čísla už teď asi neudělám ... debilní zákony169
12:12:20
04.01.2006
Pavel P..
-> Jarda: Mě ta ženská akorát uporoznila že nemám STK. tak jsem ji řekl že ho teprve musim nechat udělat a víc ji to nezajímalo. a to stejný když tam byl otec přihlásit auto. Tak nevim všude je to různý.
12:05:52
04.01.2006
-> Pavel P.: nevim, tak to u nas chodi a kdyz tam prijdes, tak si neco najdou a vyhodej te, jedna pani mi rikala, ze tam jse uz po desate......
10:59:30
04.01.2006
Pavel P..
-> Jarda: Proč musí mít platnou STK? já jsem před rokem přihlašoval svoje auto a korát mě upozornila ta ženská na DI že ji nemám a normálně mi to přihlásila, a to samý když si šel otec přihlásit auto v září minulej rok a taky jim bylo šum a fuk jestli to má STK.
06:50:33
04.01.2006
CHIP
-> pajavlk: A z toho ti plyne ... ze si souhlas se sdelenim, doma napises sam ... nechas tatinkem podepsat ... a mas to vyresene ...

Nevim, ale osobne bych to asi tak udelal ... nejjednodussi reseni ... presto ze to je drobny podvod ... ale pokud borec nejevi zajem o vozidlo ani o to aby ti to prohlaseni napsal ... neni zrejme jina volba ...
00:05:50
04.01.2006
-> Gryzly: toto mi odpovedeli a pak me stejne vykopli kvuli lpg priloze.......

Dobrý den, na Váš dotaz ze dne 29.4.2005 Vám sdělujeme:

Pokud chcete zaevidovat na své jméno vozidlo, které bylo odhlášeno na osobu, která vozidlo nechce provozovat,

předložíte na odboru dopravy v místě Vašeho trvalého bydliště tyto doklady:

technický průkaz, osvědčení o registraci vozidla, platný doklad o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, protokol o evidenční kontrole (na jméno nového vlastníka), doklad o měření emisí, registrační značku (pokud je jiná než HB nebo s písmenem J),

800,- Kć v hotovosti na správní poplatek. Vozidlo musím mít v každém případě také platnou STK. Dále potřebujete souhlas vlastníka vozidla se zaregistrováním na Vaše jméno, kde sděluje, že nechce být zaregistrován jako vlastník vozidla. Přiložte fakturu nebo kupní smlouvu mezi Vámi a osobou, na kterou je vozidlo odhlášeno. Tyto doklady musí být v originále (nemusí být ověřeny).

Samozřejmostí je předložení platného dokladu totožnosti.

Úřední hodiny jsou na MěÚ Chotěboř jsou pondělí nebo středa od 8,- do 16.30, dveře č. 400.

S pozdravem J.Jůzlová, odbor dopravy a SH, Chotěboř

23:51:25
03.01.2006
Gryzly
kolegině, koupila auto od člověka kterej ho koupil ale nepřihlásil, a na dopravce ji nic neřekli, měla kupní smlouvu akorát od toho člověka na kterýho to bylo odhlášený. bylo to v listopadu.
21:50:16
03.01.2006
-> Pavel P.: s tim bazacem je to samozrejme, tam se ani nic jineho nepredpoklada........
21:49:59
03.01.2006
-> pajavlk: musis mit od toho, na koho to je odhlaseny, cestny prohlaseni, ze nechce byt dale registrovan a ze se toho vzdava prepisu ve tvuj prospech + samo musis mit kupni smlouvu od toho, na koho je to odhlaseny a je dobre mit i uredne overenou kupni smlouvu toho, na ktereho to je odhlasene (ze to koupil......)

19:16:31
03.01.2006
Pavel P..
-> pajavlk: řek bych že ne, nejdřív tam zajdi a zkus to a uvidíš.
19:12:55
03.01.2006
pajavlk
takže myslíš že na dopraváku nebudou žádný tlaky že to je odhlášený na někoho jinýho ? k čemu to teda potom je ?
18:24:45
03.01.2006
Pavel P..
-> pajavlk: Otec měl papíry odhlášený na bazar a normálně to přihlásil na sebe a na nic se neptali. akorát musíš mít kupní smlouvu.

18:23:44
03.01.2006
Pavel P..
-> pajavlk: na dopravce je jim jedno na koho je to odhlášený , budou po tobě chtít občanku, a to co je tam napsaný je jedno. teda aspoň tady
18:21:35
03.01.2006
pajavlk
zdar poraďte pls původní majitel odhlásil papíry na jednoho člověka ten si to ale nepřihlásil na sebe takže papíry se majiteli vrátili a teď bych je chtěl na sebe přihlásit já ale když je to odhlášený na jinýho člověka než na mě ? co se s tím dá dělat dá se dodatečně odhlášení změnit ? ještě přidám že ten původní majitel je z jinýho kraje takže plná moc je zřejmě zbytečná .. dík za rady
Extreme Tyres