jeste vyjadreni k Bayerovim kotoucum atd..

prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 13.12.2005 do 14.12.2005, založil/a Saky
řadit dle data
19:57:32
14.12.2005
strucy
-> Saky: jj skúsim to pomerať potom vymeniť za druhý a opäť pomerať a uvidíme čo s tím je ak s tým niečo je
21:56:44
13.12.2005
Saky
ce se tyka Strucyho a kotoucu poresili jsme na ICQ a nechapu v cem se stala chyba nicmene jsem navrhl at to promeri jestli mu nehazi kotouc diky krivemu naboji to je jedina rozumna vec co me napadla.. a stejne jako bayerovi jsem mu nabidl nahradni kotouc..
21:53:57
13.12.2005
Saky
k rizeni ono se vsude pise ze ma Ackovy rizeni 2,8otacky nevim kde to vzniklo, bud mela 130L/A mensi rejd (kousek vetsi dorazy a nebo mela jeste jiny ridici tycky o kousek kratsi) a nebo se jen nekdo nedopocital ono se to taky blbe pocita.. nicmene to rizeni bylo stejne a ani to jinak nejde viz pomer zubu... co se tyka toho ozubeni ano je o neco vetsi nicmene zkouselo se to na nove volantove tyci a prvni prototyp tam sel tesne nasunout tak se to tak nechalo.. pak samozrejme v praxi kde je to trosku orezle jsou mensi problemy to tam dostat, nicmene staci to trochu porozahnout a jde to tam neni nikdo kdo by to neslozil.. to nevidim jako problem... i kdyz uznavam ze pro pohodovejsi montaz by to mohlo byt volnejsi, treba pristi serie..
21:48:13
13.12.2005
Saky
Gabriel: dik ono tech spokojenejch je absolutni prevaha kdyby ne tak bych to ani nedelal..
20:26:08
13.12.2005
Gabriel
-> Saky: já mám od tebe snad celej předek a bez jákýchkoliv problémů.
Tímto ti vyslovuji pochvalu předevšema, co to tu budou číst171

DÍKY za vše a těším se na další spolupráci 4
19:21:09
13.12.2005
strucy
-> Saky: ešte k tomu riadeniu , tak ako bolo spomenuté rataly sme stale ale furt nám vyhádzalo 3 otáčky , komplet náprava nové a ešte k tomu tisíc hranu kam ide riadiaca tyč bol väčší ako mal byť
19:16:03
13.12.2005
strucy
-> Saky: k tým kotúčom , Bayer bral od teba dve sady na prednú a na zadnú nápravu , nakoniec na auto dal iba do predu tie bremba, a do zadu dal obyč. , jeden mu praskol , na pravej strane , môže to byť tým že boli dlhé šroby na kola a pritlačily sa o kotuč, neviem nebol som tam ked to montoval, môj prípad , tu druhpú sadu čo chcel dať do zadu som odkúpil ja , na prednú nápravu, už pri prerábke pôvodného náboja bolo isté že sa bude skracovať zo skrutiek, náboj má hrúbku 16 mm skrutka mi trčí cca 14,5 mm , proste nedotýka sa aj ked dám dole koleso a pozriem do otvoru na kotuči niej odtlačené nič , nič sa nedotýka plochy kotúča , cca týždeň dozadu som menil kolesá dával som zimné , a nepotešilo ma ked som zbadal dve praskliny na pravom kotúči, opakujem všetko bolo tak ako má byť 8
16:50:48
13.12.2005
chooki
ja uz len cakam kedy sa k tomu vyjadri Beyer znamy tez pod menom DuriQ :)))
co som dneska s nim hovoril, tak este stale mu nedavaju spat spomienky na priatela z Prahy :))))
16:44:13
13.12.2005
Milos
-> Saky: neboj, to se doresi, uz je klid4
15:21:50
13.12.2005
Labros
-> Tuner#2: Kdyžtak budem ale diskutovat někde jinde ať to Sakymu nezaplácáváme.
15:20:30
13.12.2005
Labros
-> Tuner#2: Ale při brždění a rozjezdu (na zadní nápravě) jo, i se středicím kroužkem!
14:58:55
13.12.2005
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Labros: Jsně ale ty příčný by tam neměli vznikat, protože je tam středící kroužek, ale jistota je jistota :o)

Jinak toho joudu, jsem myslel v uvozovkách, aby se zas někdo neurazil!!4
14:23:35
13.12.2005
Saky
co se tyka vacky sem to nejak skomplikoval-) do 742,136 musite mit samozrejme vacku s malym ulozenim to s tou feldi MPi plati pro fabkovej blok.. nicmene Cepek samozrejme dela jak maly loziska tak velky.. zalezi co kdo chce..
14:21:28
13.12.2005
Saky
Milosi ale ono to bylo taky trochu jinak, kdyz jste prijeli pro ty veci poprve tak jsem je pro tebe mel, uznavam ze jsem pro tebe mel predelany naboje na 4x100 a tys chtel 4x100+4x130 to jsem si spatne poznamenal a ty nemel a pak uz se to tahlo.. jinak prvni moje otazka byla zda chcete vratit penize jak ty tak bayer a nikdo jste penize nechtel ze pockate.. taky jedna z tech navstev byla neohlasena a to jsem nemohl, stejne tak kdyz me volal ten Vas kamos co byl nahodne v Praze a nahanel me kdyz jsem byl nekde na Sumave mimo signal.. a pak uz jste rezignovali a nechali to plavat..
co se tyka posty ano spletl jsem adresu a ty dily poslal jinam, a pak uz byla doba meho nemocneho vyrobce a bylo po dilech, ted musim delat vsechno znova..
13:32:01
13.12.2005
Labros
-> Tuner#2: jasně tak první dva nebo tři závity přenášejí skoro všechny síly v podélném směru, ale v příčný síly zachytává celej závit (i když ne všude stejně), takže tě v tomhle případě můžou hesla klidně nechávat chladným!
13:15:37
13.12.2005
Milos
-> Saky: ok vsetko je v pohode, napisem ti co a ako, s tymi mojimi nabojmi sa dohodneme, ale jedna vec ma trosku sere,
to ze nebudes zasielat na slovnekso, ja to xapem, dam ti ked tak adresu na niekoho na morave, ale ide o to, ze sme boli asi 3 krat za tebou pre veci a ty si ix nemal, to len tak ze ten benal praha bratislava a spet 3x to neni tez zadara, to je na margo toho ze sme boli dohodnuti ze ideme preto, a ty to mas, my sme prisli a ty sito nemal, pisem aj za seba aj za dura, boli sme tam spolu
-dalsia vec je ta, ze teda verim ti ze si to potom aj posielal, a ked sa to aj stratilo, len ty si durovi nevedel ani povedat na koho si to posielal, resp si to poslal na niekoho uplne ineho a samozrejme ze sa to potom "stratilo" ked dojdu nejakemmu skodofkarovi kotuce zadara , tak sa potesi
verim v to ze sa to doriesi, len aby som tiez nebol v poradovniku niekedy vo februari4
12:45:42
13.12.2005
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Saky: No já zteda kotouč mám provrtanej a mám šroby skrz, protože je to dle mě lepší a hesla, že nejvíc drží první závit mě nechávají zcela chladným - mě to drží v celé tloušťce náboje. něco jiného je, když nějaký jouda chce všechny tři rozteče a pak tam dá dlouhý šrouby a odtlačí náboj od kotouče a ten praskne - za to ty nemůžeš.
12:32:26
13.12.2005
Jarda - zrušená registrace
-> Saky: mpickovou vacku asi myslis do 7/97 a on cepek je schopnej upravovat jen tu?, ja mu psal maila, jestli by mi neupravil (vymenou) origo 742.136 a on neodpovedel na maila, to same jsem psal chovanci, nedo tady totiz psal ze mu ji chovanec udal vymenou za 2k a taky mi vubec neodpovedel........
12:16:31
13.12.2005
Saky
Borin: predbezne pocitej motor z fabie 5-6 to je cena za kterou se da sehnat v podstate kdykoliv a takovy bych koupil samozrejme se da natrefit na motor i za 4 ale to chce stesti nicmene pokud si sezenes motor je to na tobe kolik za nej das.. pak je potreba upravit kliku aby sla do 742,136ky tj lozisko venec remenici soustruzit a vyvazit tj cca 4000 pak pokud jen snizit hlavu tak cca 500 nicmene chce to aspon zabrousit ventily a vymenit gufera tj celkem 1000 a nebo i upravit tj cca 3000 pak pocitej dily na slozeni jako tesneni gufera rozvody srouby atd cca 1500-2000 pak vacka musis dat bud MPickovou za cca 500 a nebo jinou ja davam Cepkovi za 3000+500Mpickova na vymenu, pak slozit za praci shaneni dilu zaruku atd chci 3000 a pak externi veci jako potrubi karbec rozdelovac to zalezi jestli mas nebo jestli chces nove, nove sehnat dokazu stare taky nejake ale lepsi pokud si to sezenes sam, ono se starsima dilama je to problem.. kdyztak napis mejla.
11:46:47
13.12.2005
Borin - Král tuzerů
-> Saky: Chtěl sem se tě zeptat na kolik by přišlo sestavení motoru se střevama z fabky...já bych ti dal vyčištěnej blok 742.136 a ostatní věci z něj a ty bys mi ho složil...motor z fábie bych asi nechal sehnat tebe, protože nemám ty možnosti...takže by to bylo složení motoru + asi trochu snížená hlava z tý fabky (moje po zadření odečka do věčných lovišť)...prostě jen upravit věci z tý fabky a naházet do mýho bloku 1
10:38:24
13.12.2005
Saky
Dale chci udelat neco jako kompletni nafoceni postupu aby bylo vzdy jasne jak se to ma nastavit takovou dilenskou prirucku-) s popisem co delat a nedelat jinak uz jsem toho napsal dost a muzeme v klidu diskutovat..
10:35:41
13.12.2005
Saky
co se tyka mych dodavek v obdobi cervenec-listopad byla to bida uznavam, ale rekl bych ze neni nikdo kdo nedostal co chtel za podminek ze se se mnou skontaktoval a dojel si pro to osobne v predem dohodnuty termin (na mejla jsem odpovedel myslim na vsechny, kdo se dovolal dostal odpoved a na SMS jsem vetsinou nereagoval).. nicmene to je jedno ted uz se pomalu vraci vse do starych koleji a jen bych poprosil ty co porad jeste neco chteji at se ozvou, v pameti mam jen lidi co se ozyvali opakovane a Bayera s Milosem (s Milosem jsem vse resil mejlem a posledni mejl byl ode me, s bayerem jsme se nejak nedohodli) tady jsem cetl taky narky lidi kteri breci ze nic nedostali a pritom jedina jejich objednavka byla stylem ze napsali na virtu ze nekdy az budu penize ze by to mozna brali..

ani bych sem zadny nazor psat nemusel a vsechno hodit za hlavu, jen me mrzi ze se beze me diskutovalo par veci ktere nebyly uplne pravdive a tak chci napsat svuj nazor..

jinak co se tyka lidi ze Slovenska po dnesnich zkusenostech koncim s dodavkou dilu na Slovensko postou, uz jedine osobne a nebo pres nejakou kontaktni osobu treba pres Strucyho budeli mit dal zajem.. je to proto ze ze 4baliku co jsem tam posilal se me jeden ztratil, 1dosel a dva vratili za nevybrane dobirky, a pri poslani na Slovensko platite postovni poplatek, to je normalni nicmene nevyzvednelito nekdo a vrati se to, tak nedostanete balik zpet pokud nezaplatite celni poplatek ze to tam lezelo.. a pri poslani pruziny za 1400 a nevybrani jste na ztrate cca 500 .. zatim jsem se s kazdym dohodl, je spousta lidi ktere jsem v zivote nevidel a poslali me penize az pote co jim dosel balik, (byli taci ze nezaplatili ale to me nasere min nez balik kterej se me vrati a jeste za nej musim platit) proste s postou na Slovensko koncim.. dal musim sklamat lidi kteri si mysli ze si pisknou a budu skakat jak chteji, proste dnes chci fungovat tak ze budu chodit na postu jednou za 14dni a posilat vse najednou, chci udelat seznam dilu co jsou skladem ktere si dotycny zarezervuje a do 14dnu to ma, aspon se vyhnu tomu ze nabidnu jednu zelenou pruzinu a ozve se najednou 3lidi a pak se divej ze nemaj zelenou ale jinou nebo zadnou atd.. ..

10:25:01
13.12.2005
Saky
k pruzinam uz jsem se vyjadril uz dost a vyroba zadnich pruzin nevznikla proto abych nekomu mazal med kolem huby jak si bayer mysli, ale ze je porad dost lidi co to po me chce nebot neni na trhu nic rozumneho.. mimochodem prednich mam taky dost a ze je nabizim neni podle me nic spatneho mam si je nechat do smrti nebo je radsi prodat?
10:22:31
13.12.2005
Saky
Co se tyka prednich a zadnich naboju.. jde udelat jakakoliv roztec, pokud nejde prevrtat da se vyrobit novy naboj s kombinaci jakehokoliv brzdice a kotouce.. resp rozumne kombinace, pokud nekoho zajima vice at se klidne ozve, vzdycky to ma ale nejake technicke omezeni.. a je to kompromis vseho, viz treba bayeruv predni naboj to co bylo zadano splnoval, ze nejsou diry skrz a muze se stat to s tim kotoucem je mozna moje chyba ze sem na to neupozornil (nebot me to ani nenapadlo, proste to byla smula ze byl delsi o tak maly kus jinak by se na to prislo hodne rychle.. ) nicmene me to fungovalo s mejam sroubama.. ono jestli si myslite ze se neco vymysli na papire a pak se to vyrobi a posle nekomu tak tak to neni.. vsechny prototypy jsem zkousel, pocitaly se a vsechny fungovaly, proste pokud neco budu montovat ja tak to funguje vzdy protoze vim na co si dat pozor ( i kdyz tohle by me asi nenapadlo) problem je v tom ze dodavam stavebnice a obcas kdyz vidim jak to nekdo smontuje (ted nemluvim o bayerovi) treba obracene ze mu to nejde ani sesroubovat a pak rve na me ze ja jsem udelal neco blbe...no dalsi otazky?
10:16:03
13.12.2005
Saky
tvrzeni ze Ackovy rizeni ma 2,8otacky a moje ma 3 je blbost.. ty rizeni jsou stejny je to jeho kopie podle planku, ono to ani jinak udelat nejde vzdy to bude po urcitejch skocich.. seriovy rizeni ma 5zubu na pastorku, moje a Ackovy ma 6zubu na pastorku a pak je jeste jedno co ma 7zubu ale to uz ma jinou skrin a to ma cca 2,5otacky.. mimochodem hreben ma 19zubu jak seriovej tak Ackovej tak i ten treti a pokud vydelite 19/6 tak mate prevod hrebene a to je 3,1666 19/5 mate prevod seriovyho atd... nicmene to je prevod naprazdno date-li to do auta tak to ma vetsinou dorazy a rizeni nejde od kraje do kraje a tim se snizi pocet otacek, konkretne nekam mezi hodnotu 2,8-3 podle toho jak jsou omlaceny dorazy , rizeni mam zatim dost jen je slozit momentalne mam 3 a vic jak 2 za vikend neslozim..
10:14:50
13.12.2005
Saky
k Bayerovim kotoucum, on ma nestandartni reseni ma delany naboj s rozteci 4x130 + 4x100 +4x98 na uchyceni kotouce to vse posunute po 30ti stupnich, proto nelze provrtat kotouc tak aby srouby prochazely skrz, ani se to tak nikde nedela vzdy jsou srouby kratsi aby koncili v naboji, treba taky z duvodu ze pokud bude koukat ven tak pujde vlivem necistot casem hur povolit, ten naboj je silnej 16mm coz je stejne jak seriovej a je to o 4mm vic nez feldovej (a u feldovyho naboje taky nekoukaj kolovy srouby z druhy strany ven, aspon u brachovy feldy ne) pri pouziti feldovejch sroubu je to v poradku a neprojde to skrz a neopre se to o kotouc to jsem zkousel, problem je v tom ze kolovejch sroubu je spousty a uznavam ze me ani nenapadlo ze se najde sroub kterej bude o cca milimetr delsi a takhle vylomi kotouc a ani me to nenapadlo nejak rikat aby si na to dal pozor, ale jinak to vyrobit neslo, stejny problem muzete mit vsichni ti co maji prevrtane predni naboje taky nikdo nevrta navic kotouc je to blbost.., kdyby ten sroub byl delsi treba o 3mm bylo by to jasny hned, kdyby se to utahlo s citem na moment jaky se utahuji kolove srouby nevim jak by to dopadlo nicmene je to jedno, ja jsem jen rad ze to neni chyba kotouce tak jak me bylo vytykano.. kdyz jsem to slysel od Bayera myslel jsem si ze je to nejaka chyba materialu ale tohle jsem vubec netusil, nicmene mam o starost min ze nepraskaj kotouce nebot pokud budou praskat Bremba tak uz nevim co byse na auta davalo mimochodem ty upravy co s kotoucem delam ja nemaji zadny vliv na zivotnost tim ze zvetsim stredovou diru a prevrtam uchyceni clovek nic nezkazi, mimochodem bayer Vam muze rict jak jsem se zachoval na otazku kdyz chtel vratit penize, problem byl jen s mym casem a on uz se pak taky neozval asi rezignoval.. na jednu stranu chapu ze je nasranej.. Co se tyka prenosu sil kotouce na naboj veskera sila musi byt trenim jinak to nebude fungovat
10:10:41
13.12.2005
Saky
tak jsem nemel vcera co delat tak jsem si prosel par starsich komentaru kde se probiralo moje jmeno, tak pokud to nekoho zajima tak tady jsou me vyjadreni k nejdiskutovanejsim tematum, co jsem vynechal klidne zodpovim jen me upozornete na co?
Extreme Tyres