Prosím poraďte....

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 28.07.2002 do 31.07.2002, založil/a
řadit dle data
22:58:16
31.07.2002
U-Geen
To jo. Já je teda zas budu mít zadarmo no...
22:33:15
31.07.2002
Dan
To sou nerváky......
:o)
22:25:35
31.07.2002
Jirik
Já se nechcu ukvapit, není kam spěchat. Protože jsem měl v ruce alespoň ty slabší, byly dělaný troche na rychlo někým z JK, alespoň tak jsem to pochopil a ne přímo výrobcem - ale v týž dílně.
Bylo by to ze slitiny duralu a kdovíčeho ještě, ta firma jim nechce říct z čeho to míchá a vyrábí je pro všechny možný auta.
Jsou tvrdý jako kráva a zároveň lehounký, mají vnitřní díru udělanou aby sedla na náběh škodováckého bubnu, takže na něm budou vystředěný, ale na ráfek středění neměly. Říkali ale že se zkusí zeptat jestli by to přeci jen s ním nešlo udělat (když to slibovali a nakonec prt). Když jsem o nich přemejšlel tak jsem tam chtěl dát něco aby to taky za něco stálo. Tak uvidím. Fotky se ještě trochu pozdrží, protože bych to rád vyblýsknul už vypodložený. Zdar.
PS: ty mě rádi uviděj až si tam přindu nechat udělat ještě 0,5 nebo 1 cm napředek = jsem komplikovaný zákazník, hehe.
Ale oceňuju že o mě měli starost a volali mi ještě když jsem byl na cestě zpátky. Byl jsem mírně vytočen a tak jsem spěchal a podupával na plyna = zapnul jsem vrtuli a za 9 minut jsem byl z Rokycan v půli dálničního kopce směr Plzeň, hehe (chuděra kár). On majitel je vůbec dost starostlivej a na co jsem se u nich ptal tak mi poradil nebo se snažil nějak pomoci. Bohužel to jsi si nic nekupoval, teď ju a hned zádrhel. Doufám že mi vydrží do toho focení vyleštěný auto, Tempo je Tempo.
21:42:16
31.07.2002
Dan
Luxus...... :o)
Já si je necham udělat.
Pěkně sem si je nakreslil, paxi je vyleštim a to bude.
21:28:56
31.07.2002
U-Geen
2 Dan: :-) Mno já snad budu mít hliníkový čudlíci z Octávky
21:27:16
31.07.2002
Dan
Ale ale ? Taková firma a takový matláci ?
On dělá převážně ocelový..... protože většinou je to se změnou rozteče.... Ale můžu se ho zeptat, pudu tam, páč si chci nadělit hliníkový zamačkávací čudlíky do dveří....
20:15:31
31.07.2002
Jirik
A jak je to k vám daleko ?
A ten chlapík je dělá teda z toho durala, za jak dlouho je dokáže vyrobiti ?
Myslíš že bysme se případně nějak domluvili, že bys byl tak hodný a domluvil mi to s pánem jestli ho nějak znáš, nu a já bych se pak pro ně zastavil s flašou pro tebe, hehe.
Ale kdyby ses náhodou splašil v dobré vůli mi pomoci, tak se prosím tě zatím neplaš, je taky možné že mě pošlou někam až budu chtít zpět tu zálohu - ALE JÁ SE NEDÁM !!!
Jo a jsem tak nasranej, že si to jdu vyzvednout zejtra - a je to JK DESIGN - hamba a máte to !!!
19:22:05
31.07.2002
Dan
Jiriku, těžkej život, coooo ?
To znam...
Hele, z jakýho matroše budou ? (doufam, že dural) a na kolik to příde ?
Protože u nás je dělá za 500,- kus. Ale je jedno, esli budou 1cm nebo 5cm (no možná tady lehkej cenovej rozdíl bude :o)). Můžeš si dokonce nadiktovat např. 5-ti dírový. Díry se závitem, bez, se šteftem, jak libo. Středění (nebo i čtrvterní či úterní :o)) To bych řek, že je celkem slušný, ne ?
07:15:19
31.07.2002
Jirik
Ju, a kdybych se nevšim tý tloušťky a neozval se, tak bych možná zaplatil cenu za 2,5ky. Což taky potěší.
07:12:51
31.07.2002
Jirik
Tak se mi to pěkně posralo s těma podložkama.
Štefty už mám upravené, opravené a hotové. Z firmy mi volali že podložky jsou už hotový, tak jsem tam jako kokot jel a oni mi udělali o 1 cm slabší.
Nejspíš omylem, tak jim řikám že jsem si objednal 2,5 a nikolivěk 1,5 že to je trochu rozdíl.
(nehledě na to, že rozdíl v ceně 1,5 a 2,5 byl nepatrný).
Bylo furt keců jak budou se středěním, ňáký howno. Místa je tam pro středění 3 prdele a oni to splácají že to vypadá jak na hulváta vysekaný z nehoblovanýho prkna. To je jasný, je lepší říct že tam středění nejde udělat, protože pak se jednodušejš dělají, vysekne se jenom ďoura vprostřed. Používám vysekne, páč to se jinak nazvat nedá, bylo to vokousaný jak tvrdej chleba. Teď je budou vracet až 12.8. kvůli skurvenejm dovolenejm a já budu jak čurimur se složenou zálohou čekat skoro 14 dní jestli móžná. Nasranej jsem jak svině, protože ti tam ukazujou jak budou vypadat a i majitel ti řekne že středění je samozřejmost a že budou stejný jako ty zahraniční, jenom ne tak lesklý a kdoví co ještě.
A jestli budou stát za stejný howno jako ty co jsem viděl tak ať si je pověsí třeba na ucho, páč to tam dám raděj pertinaxový - za ty prachy.

10:01:55
30.07.2002
Jirik
Leštil jsem kdysi hliníkovou trubičku normální leštící a čistící pastou na hliník a vydrželo to úplně v pohodě. Stejně ho budu ještě pravděpodobně dobrušovat a dolešťovat, asi sundám ten prostřední kýbl a okolo dám imbusy, nebo co mám doma ozdobný křížáky s velkou chromovou hlavičkou.
Ty štefty se asi nepatrně prodraží. Byly vyklepávaný skutečně "profi" způsobem.
Budu muset nechat srovnat závity a první 3 závity musí spolehlivě pryč (naštěstí mi je budou zkracovat o 1,5 cm), jsou sražené na sebe a asi dva jsou hozený ke straně. Zdály se v pohodě a "pohoda" mě bude stát 300,- protože mi to budou soustružit, páč závitník si s tím neporadil (tvrdý). Mno a dneska jsou hotový jak podložky tak štefty. V SO nebo NE se tam nainštalujou a pak holt ty FOTA. Čau
21:54:46
29.07.2002
Dan
A sakra, málem mi to vypálilo voči ........ :o)
Ještě by to chtělo ňák pokonzervovat ten lesk, aby vydržel, páč normálně nevydrží.
Zkus to, jak řikala Alena.
21:23:49
28.07.2002
Jirik
Myslíš že to pude ?
Vybrousit to moc nejde, s tím jsem se sral dneska. Chce to protáhnout pro jistotu závit po celé délce a jak říkám, o cca navíc 1 cm prodloužit.
Nakonec se budou o 1,5 cm zkracovat takže o ten vrchní náběh a ty 2 na sebe sražené závity nejde, spíš o to prodloužení.
Jinak volantiskem se kroutí dobře. Hiihihii.
Nemusí se tolika kroutit když chceš zatáčet a hlavně je trochu blíž ku mě.
Ještě v sobotu a dneska jsem ho přebrousil a přeleštil. No a až narazím na nějakou kvalitnější pastu tak ho dodělám. Už teď se pěkně blejská, samozřejmě jsem vybrousil tu jemnou oxidaci. Hehe.
Posílám ti v příloze tohoto příspěvku trochu toho lesku )) BLEJSK ((.
19:28:17
28.07.2002
Dan
Vypiluj si je.....
:o)
Teda u nás je to v poho, chodim za jednim soustružníkem, a ten umí fšecko. Z toho soudím, že každej lepčí soustružník by ti měl pomoct...
BTW : jaxe ti kroutí s volantem ?
18:36:36
28.07.2002
Jirik
Ahoy, mám takovou malou prosbu. Nevíte někdo v Plzni o nějaké kovovýrobě nebo zámečnictví, kde by mi protáhli závit u šteftů (zadní kolo, buben) ?
Protože jsem teď koupil ještě dobré delší štefty, ale byly dost blbě vyklepávaný z původního bubnu a tak mají trochu sražený první 2 závity a matka se nechce chytnout.
Pravda, můžu ten předek ufiknout, ale stejně potřebuju protáhnout závit ještě o cca 0,5 - 1 cm směrem k hlavě šteftu. Závitník takhle velkej nemám, navíc to má jiný stoupání a na tomhle matriálu bych naše závitníky asi zničil. Nevíte o někom kdo by mi pomohl ?
Moooc děkuju a ahoj.
Extreme Tyres