-> Bedřich: ja sem si dovolil na moje FTP dat jedno videjko: www.kirri.faann.net/
20:55:25 15.11.2005
Bedřich - zrušená registrace
-> kirri: Neni za co.je tam toho dost a nemit omezeny net mam to všechno.Tak musim čekat do konce měsice.Nebo na víkend....Ach jo...
20:50:33 15.11.2005
kirri
-> Bedřich: dik moc uz stahuju
20:47:25 15.11.2005
Tady je to snad všechno.Zatim jsem to nestahoval tak nevím přesně,jestli to tam je. rally.stanis.info/
20:44:45 15.11.2005
kirri
-> kekypetra: ja to tam nenajdu
20:43:30 15.11.2005
havlik
-> kekypetra: jj doufam ze bude jezdit
20:42:01 15.11.2005
kekypetra
Všem doporučuju na www.ewrc.cz - video Rally Australia - poslední servis....
Můj obdiv ke Colinovy po tomhle ještě více vzrostl. Po tom všem co tam při tom servisu předvedl "team" ,jak udržel nervy na uzdě a ještě si dokáže povídat ve chvíli kdy mu ujel vlak na určitě 2. a dost možná 1. místo, tak to klobouk dolů.Doufám že v to v příštím roce germáni nezaříznou a dostane prostor aby ukázal jak to doopravdy je s fábií když za to někdo umí opravdu vzít.
-> Bedřich: jj vsak nekde pisou ze by rad uzavrel dlouhodobou smlouvu
19:44:04 15.11.2005
-> havlik: No já ani nevím kdo jiný by s Fabii chtěl jet?On dostáva tolik peněz od Sony(nebo od koho) za hry, že je mu jedno jestli ho budou platit nebo ne.Jemu jde o to aby jel MS.Proto pojede i s Fabii.A to neříkam protože Fabia je špatné auto, ale protože ukazali jaký mají bordel v týmu.
19:39:11 15.11.2005
havlik
-> Bedřich: jj ja mu fandim ale jenom rikam ze proste to skoro pokazde rozbil tot vse ale byl bych velmi rad kdyby jezdil s fabii
19:38:03 15.11.2005
-> havlik: Ale no tak, dyť o nic nejde.si pamatuju na jeho crash kdy otočil Focuse na střechu a spadl s ním do deseti metrove rokle na střechu....Zkratil to auto asi o pul metru.Pamatuješ si to?Myslím že to bylo na Korzice ale rok nevím mám někde fotku.
-> Bedřich: ale vzdy byl nejrychlejsi kua to uz by konecne dalsi dil mohl mit i Fabii kdyz za ni tedka jezdi
19:30:05 15.11.2005
havlik
-> Bedřich: jj ja mu to neberu ale jemu to nevychazelo skoro nikdy
19:27:50 15.11.2005
-> kirri: jj ta je hodně pěkná
19:27:26 15.11.2005
-> havlik: No když jsem viděl Kopeckého jak jel před rokem Barumku tak v zatačce kdy jsem stál byl suvereně nejrychlejší.Mi dokonce ujel ze záběru....A tak si představ jak asi jede špiška v MS když Kopecký ještě není tak rychlý jako oni.Sem tam to prostě nevyjde i Colinovi.
Jo Colin příští tyden pojede daší rally s Fabii.V Italii takže se na ně i přes to všechno nev**ral.Sice to je jen nějaka show ale i tak je to dobré znamení.Jo a jak jsem četl na ewrc Kopecky pojede v Sosnové.Já bych tam uplně naposledy nechal jet Armina a ŠM by měla po šefovi.
19:21:59 15.11.2005
kirri
-> Bedřich: kdyz me jen mrzi ze sem kouzlo WRC nasel nedavno
Je třeba ty německý hovada ve vedení týmu nakopak do pr.ele. Toto je výsměch škoda motorsportu. Jsem klidný člověk, ale neodpustím si: Německý zmrdi, zkazili jste nejlepší výsledek Škoda Motorsport v historii.
VĚTA vedoucího týmu Škoda Motorsport Martina Mühlmeiera "Přijít o nejlepší výsledek všech dob tak blízko cíli bylo opravdu velikým zklamáním. Colin pro nás odvedl skvělou práci v Británii i tady v Austrálii, Armin však získal i při svém posledním startu pro tým více bodů." je výsměch nejlepšímu továrnímu jezdci všech dob!!!!!
Takže jestli tomu rozumím řekl kluci vyměnte Colinovi spojku, ale raději nepospíchejte a dvakrát vše překontrolujte, pojede rychle. Tak se to nakonec nestihlo.
a asi se báli, že na Armina nezbydou žádný body, ale protože jede budoucí šéf naposled, tak mu raději udělali místo! ZMRDI.
takze trosku pohlad ako to ze pri tak castych poruchach a vymenach aj prevodovky nestihli vymenit spojku aaa estedo sudka hmm mam za to ze buduci rok sa bude chodit na audi takze zeby nejaka sabotaz ked sa tak dobre dari aby to nebola past na oko vyradit auto ktore prave zacalo vyhravat.
inak ja som to furt hovoril problem je v soferovi
17:03:23 15.11.2005
-> kirri: No název fora je krátky na to co bych mu tam všechno napsal....
17:00:50 15.11.2005
kirri
-> Bedřich: ja bych to nazval košatěji
16:59:50 15.11.2005
Založíme forum sbohem Armine.....
16:56:42 15.11.2005
kirri
-> Bedřich: prave sem ho docetl a neni s cim bych nesouhlasil, pan jezdec....
Taky jsem se připojil.Pokud můžete,napište prosím taky-ať vidí,jak si toho u nás fandové značky váží !!
14:22:48 15.11.2005
kirri
Já nevím, ale já osobně jsem byl velice rád, že se vrátil Colin, protože je to pojem ve světě WRC a když přišel jako jezdec, i když na konec sezony do Skodovky, to byla třešnička na dortu, s ním ta Fábie dostala jiskru a fakt "jela", sem viděl sestřihy a byla to raketa, tohle Schwarz nikdy nedokáže, Colin je zpátky, ať žije král!
Panebože, dej ať je příští rok ješt u tohoto teamu...