Nestihnu to, dybych se posral !!!

prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 28.05.2003 do 02.06.2003, založil/a
řadit dle data
08:56:50
02.06.2003
U-Geen
Dneska sou ty valce nahovno, poměr dobrej špatnej je tak 1:1 ne li hůř. Jak spojkovy tak brzdový.
08:04:36
02.06.2003
Jirik
Tak nastala první z komplikatsí. Heh. Ještě že se to nestalo během jízdy do Hrošárny.
Nahodili jsme zpátky rotor, vyměnili všetky spojk. váltse a jali se odvzdušňovati.
Už to dávno bubles nefoukalo a spojka jakžt takž fungovala, ale jenom když se napumpovala a pedál se pouštěl tak do 1/2. Jakmile se pustil úplně a znova sešláp, tak se propadnul až na podlahu a fouklo to vpředu do nádržky tak že kapalina stříkala skrz tu dírku ve víčku. Tak jsme se s tím srali a nakonec jsme tam mrskli zpátky ten starej. Už když se naň šláplo bez kapaliny, tak to bylo jasný. Dolili jsme čamčurínu, párkrát šlápli a vyfookli bubles a spojka šlape. Byl v peetchi NOVEJ spojk. válec od firmy Fragokov - SK.
By mě zajímalo, kdyby se to nevysypalo hned, ale třeba 80 km od domova, jak bych řadil. Asi bych dal "2" a dojel pomalu domů. Sere mě ta skurwená kvalita ND. Už je tam asi 3. nebo 4. Jeden chcal (původní -OK), druhej začal chcát za chvíli, třetí se zadrhával a tuten pro jistotu vůbec nefungoval. Nechám tam ten co tam je, když mu nic neni a dneska jdu reklamovat. Jsem zvjedaf, co to bude dál, až nalejem náplně. Nechápu, proč na škodě nenechali chladič vzadu jako měla Š1000 a 100. Nějaký vkusný nasávací kapsy a žebrování na kapotě by bylo obzvláště na Rapidusu pěkné (jako Porsche). Mělo to svoje výhody.
5l vody a ne 12 a třistapadesát tisíc spojek a svorek po celym autě. To jsou samý hadičky a spony a další hovadiny. Topení bych nechal normálně vpředu. Kdo pak do toho má lejt ten drahej Fridex. Tatík měl dost ostře odladěnou Š1000 a měl jenom 2 lopatky na vrtuli navíc a neměl vůbec problémy to uchladit. Když pod tím ležím a čučím na tu změť trubek, hadic a spon je mi na 78 ... Tak zatím páááá pááááá, budu vás dále informírovat.
18:24:54
31.05.2003
Max
2Bob: tak to jsme dva.....kurva drát....38
23:57:24
29.05.2003
Bob
14
23:55:51
29.05.2003
Kurvapes
2Bob:Poslechnou voni sou tak hodnej a vodpustějmi to,no dyť sem snad tolik neřek.
23:50:44
29.05.2003
Bob
beru to komplexně vy všichni
2Kurvapes: nechaj toho jo nepruděj do nás 47
23:33:57
29.05.2003
Kurvapes
2Bob:Doufám,že je to přelklep.Protože jestli mi budeš vykat tak si pro tebe přijdu Kurvapes.
23:29:04
29.05.2003
Bob
to máte dobrý
já nemám ani čas ani prachy (stabilně)47 47 47
23:04:49
29.05.2003
Kurvapes
Jiříku já tě sice neznám,ale mluvíš mi z duše když byl čas nebyli peníze,teď peníze jsou není čas.Vykoumal jsem kudy z toho ven není čas sou prachy koupím co je potřeba to znamená,že potom nebudou prachy a bude tedy čas a já si budu montovat.52
15:39:50
29.05.2003
Bery
jo a nemám kola-akorát žiletky or34...
15:38:52
29.05.2003
Bery
to na srazu bude chybět dost lidiček...Já to ostatně taky nestihnu8 .motor bude o víkendu - zatím bez turba, ale bude slozenej,převodovka OKa, před. náprava komplet,na zadní čekám na kotouče,nádrž dopředu připravená,odtlakovaná,pr ed.haubna se poveze na vyřezání,přední blatníky už jsou doma,zadní - 130 R5 v neděli pro ně jedu,natahat znova brzdový trubky,zavařit střechu,výstuhu do kufru,patky pro rám...a hurá,policajti,třeste se-2004 to asi jistí8
14:01:54
29.05.2003
Jirik
Ono už skorem není co dělat, jenom broušení a farba, strop - takže celej vnitřek ven.
Dodělat sání, nahodit teď v sobotu zpátky motořisko. Pak seřídit ty světla, seřídit karburaci. Taky by ste nejeli s neseřízeným pohoňovacím ústrojím. Nejvíc mě sere to broušení, to je hnus ! A jak sou teď drahý oleje, panečku. Nakupovali jste už někdo někdy u D&M Autodoplňky ? Po telefonu mi řekli že objednávky přes inet, ale tam je jenom košík, registrace pro velkoobchody a jinak nic jinýho jsem nenašel. Ani žádný info. Jenom je u košiku ještě rozpis položek co v něm sou. Při nule je tam 90,- CZK poštovný. Nu jak na to ?
13:52:42
29.05.2003
Dark.lort
Tez mam rozebrany auto,ted se sice chilim ke konci,ale to druhy,bude tak hotovi az pristi rok,nez se udela to co chci,a penez ....................maloo o.12
12:35:33
29.05.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
Jiřík: už se těším na ten tvůj stroj62 52 , ale co mám říkat já - auto je od listopadu odstavený a vyjedu asi až příští jaro :o(( no jo no - holt se se vším moc seru5
10:59:23
29.05.2003
Luděk
2U-Geen: si pamatuju,že jsem v roce 91 dostavěl do holý kastle 120tku nechal udělat geometrii a sbíhavost,ráno montnul pásy a jel do Valmezu pro repráky do beden na diskotéku. A ... dopadlo to dobře,sice nešly stěrače když pršelo a začala se vyvářet baterka,ale to byly jenom nepodstatný detaily.1
Jiříku prostě makej vostošest a co Ti bude chybět,vezmi s sebou na sraz,zjistíš,že Ti buď pomůžeme věci namontovat,nebo pomůžeme od věcí,neb se budou montovat do jinýho auta,než do Tvýho.
10:15:34
29.05.2003
U-Geen
jirik: taky sem vyjizdel se smisenejma pocitama kdyz sme jeli na dovolenou v nedeli, patek pred tim jsem byl teprv na dopravce pro prepis do technicaku a tejden pred tim sme to dostaveli...
10:05:03
29.05.2003
CHIP
2Luděk: Jsem pro... 52
09:40:37
29.05.2003
Luděk
2Jirik: no to je dost1
a co takhle udělat spanilou jízdu k Jiříkovi,za účelem jeho psychického podpoření52
09:34:38
29.05.2003
Jirik
Zatím zdař buch !!!
09:33:44
29.05.2003
Jirik
(vyšťouchal jsem kolegyni od jediného i-netového kompjůtru)
To víte, dělala se spojka, počítam že to určitě ještě pustí někde ve spojích - voda. Seřídit ty světla, pak ještě seřídit motor, páč karbets byl sundanej a potrubí je taky jiný. Navíc s přefrézovanejma podkomoříma, takže to seřídit určitě chtít bude. Chce to taky ujet nějaký km, než vyrazím někam dál. Je blbý to hodit do kupy v pátek a hned v sobotu vyrazit přes 200 km daleko, když se může stát 3 prdele věcí po cestě. A stejně mi to vůbec nevychází. Včera jsme seděli s tatíkem večír nad plánem a vychází to skutečně až po tom 21. nejdříf hotofka. Ten červenec by nemusel bejt špatnej - jako nějaký to kempo. Hehe.
To Wekky : nechci jet když nejsem hotof. Vem že je to jeden výkend ztráta. nechcu to uspěchat, ale ani se s tím camrat moc dlouho. JÁ UŽ CHCI JEZDIIIT !!!
09:05:59
29.05.2003
CHIP
2U-Geen: 2wekky: : Chlapci podle me by bylo nejvyhodnejsi zari. Udelal by se nejakej peknej srazek v kempu, jen my tady odtud... Navrhuji Sternberk, je tady moooc peknej kemp a primo v nem je i pohostinstvi a nedaleko je hospoda se skvelou kuchyni a je to v peknym udoli. Je to jen navrh, tak si to nechte projit hlavou. Samozrejme ze jsou i jine kempy, napriklad na Pastvinach, tam je to taky dost dobry, kazdopadne bych udelal akci jen jak jsme tady, aby jsme meli dostatek casu na tlachani.
2Jirik: Je dost, ze jsi se ozval, ale je fakt, ze pokud pracujes na aute, tak toho casu moc nezbejva... Pekne pokracuj, myslim ze muzu rict za vsechny, ze se na tvuj novy vuz tesime....52
07:28:24
29.05.2003
wekky
2Jirik: Tak přijeď bez vozu, on tě někdo sveze.
2All: A co v srpnu v Rožnově?
21:32:05
28.05.2003
Bob
4 14
20:48:22
28.05.2003
U-Geen
No to je dost ze ses vozval.

To od tebe ale vubec neni hezke ze se tam nedostanes. Cekej inkvizici.

No vzhledem k tomu ze to vypada ze se to vsechno vecer rozprchne tak byl jeste navrhnul dalsi neformalni setkani nekde v kempu nekdy v cervenci, protoze srpen mam nejakej nabitej :-)
20:48:01
28.05.2003
Samantus
Jee, ty fakt zijes, to je skvely, my se samozrejme tesime, ja zvlast, uz se nam tu styskalo po pedofilnim zvracenym fekalnim zoohumoru, jinak dan uz taky pomalu vynechava, taxme tu zbyli tri, ja, ludek a bob, vostatni uz takovy prasata snad nejsou, jinak moje karka taky prosla dosti zmenama, viz muj web, ale ted je v cernym "laku" no proste nemam prachy taxem ji chudinku nastrikal sprejema na auta, ale okoli rika ze se mi to povedlo. taxe zatim mej a hudne stesti v praci a na karce, tesim se na ni jako na prvni mrd:)))))))
20:22:33
28.05.2003
Jirik
Ahoj všichni, žiju. 1 Ale prostě to do toho 21. 6. nestihnu kdybych se postavil na hlavu.
Přes teyden jdu z práce rovnou do garáže a tam makám, domů chodím v rozmezí 20 - 21 hod. stahanej jako kůň. Dneska mám oraz. Teprve teď hodíme dovnitř zpátky motor, zejtra jedeme pro hotowou haupnu a dveře ke klempíkovi (mimochodem velmy šikovnému). Motor tam teda dáme v sobotu, je to věru moc velkej fešák, jako novej a navíc v laku. Příští teyden, to jest tuším 7. a 8. to přebrousíme a stříkneme nové díly zevnitř, pak zvenku. Pak přebrousit celý auto a stříknout ho jenom zvenku, hehe 3 .
Už to mám rozhozený skoro čtvrtej měsíc a jsem z toho dost na nervy. Naložil jsem si toho moc najednou a i když mi taťka a někdy děda (hlavně prostorama) pomáhají, tak to prostě sám časově nezvládám. Teď jsem byl skoro dva tejdny marod, takže další tučná ztráta času, štyrycítky horečky, dyť to znáte. Marodil jsem poprvý po 3 letech, tak to muselo stát za to. Kuly předním světlům jsme stříhali i kus kasle, zadní světlovrhače na tom nebyly o nic líp. Nějaký to kutání děr, nový věci do interiéru, zavařování... Tak můžu jedině poslat pak v červnu fotky. Bude to hotový počítám až ten tejden kdy to máte, nebo tejden po.
Moc mě to mrzí, strašně moc jsem vás chtěl vidět...12
Mám vás všechny moc rád a nezlobte se že jsem se tak dlouho neukázal, prostě mi nezbýval čas si sednout na chvíli k počítači a v práci už tu možnost taky nemám.
Jsem už unavenej a asi i starej 1 . Se těšim do důchodu. Jdu teď nakrmit psíka a umejt nádobí. Dám si skleničku červenýho, udělam si kafe, pustím si Apocalypticu, pustím si cizí neštěstí na Reality TV bez zvuku a pak pudu chrnět. A zejtra znova do skur..worku, taká ztráta času. Místo teho bych moh bejt v dílně. Další nemalej průser je, že si nemůžu vzít v červnu dovolenou, páč nám jí v práci zakázali - bude se zavádět nějakej skurvenej novej interní program a prostě celá firma musí bejt u toho. Výjimkou jsou pouze ti co mají už zaplacenou nějakou dovolenou, což já jaksi nemám. Sere se to prostě jak může. 11
Tak ještě jednou vás všechny moc pozdravuju a nehněvejte se na mě, za moji dlouhou nepřítomnost. Nebudete náhodou pořádat ještě třeba jednu zvláštní akci třeba v průběhu či konečníkem léta ? Těště se na můj stroječek, mnógo nowinek. 47 Papapapa všickni
Extreme Tyres