tak jo lidi, poslali mi e-mail, že při odběru 100 kusů tričet jednotného formátu vyjde triko přibližně na 95 kč....takže se ptám jestli je mám zařídit...pokud ano, tak obědnávky budu přijímat jedině a pouze ne e-mail, aby se nikdo nemohl vymlouvat....platit se to bude předem, takže ještě budu muset zjistit jak to bude s poštou a jakou po mě budou chtít zálohu...
k tomu placení bych to bral asi převodem na účet s tím že k obědnávce by jste naskenovali platební příkaz....případně se můžem individuálně domluvit na jiném stylu, ale to se bude dít především e-mailem, abych měl zpětnou kontrolu.....
takže pokud budete potřebovat něco vědět tak teď už jedině e-mail - -hlavně obědnávky - a pokud by chtěl někdo bližší info o tom jak to vypadá tak přes ICQ nebo ten mail...obědnávka která nebude poslaná e-mailem nebude brána v potaz, takže pokud jste někdo psali, že ho chcete tak mi pls ještě jednou pošlete e-mail...
a teď to nejdůležitější..můj e-mail je: pyroman.devil@centrum.cz
P.S. jestli Vás můžu poprosit posílejte obědnávky až od pondělí, abych Vám zítra mohl říct, jaká je záloha a kolik od Vás budu chtít...přeci jenom pošta je drahá a nejsem multimilionář

a zároveň to pro Vás bude výhoda, protože spolu s obědnávkou mi pošlete i tu kopii...
P.P.S... bližší info budu průběžně doplňovat a na dotazy týkající se triček budu odpovídat co nejrychleji v průběhu celého víkendu, případně na srazu, pokud okřídlený šíp dá a mě nebude nic bránit tomu abych tam přijel