Panove neda mi to abych se s vami nepodelil o informace ohledne vyrobi krytu zadnich svetel. Ja vydaje se vlastni cestou, zkusil jsem udelat pokus. Nasel jsem si email managera pro autopal v CR a napsal jsem mu svoje pozadavky na zakazkovou vyrobu cirych svetel. Zaslal jsem mu svuj mobil, a on mi skutecne zavolal. Zacal mi vysvetlovat slozitost technologickeho postupu s tim, ze je to vlastne nemozne. A navic se odvolaval na schvalovaci listy. Tedy jsem zacal aspon z druhe strany. Zeptal jsem se ho, zda je mozne formy na tato svetla nekde zakoupit ci zapujcit. Zasmal se a pak rika, ze Autopal je vyhradnim vlastnikem techto forem a zatim se jich nehodla zbavit, ALE pristi rok jim konci povinna lhuta pro vyrobu techto svetel a tedy jejich vyrobu ukonci. Pry mu mam zavolat pristi rok a domluvime se na odprodeji forem na tato svetla. Hezke ze.

Proc to pisu. Je zcela zbytecne pokouset se ukecat Autopal o vyrobu techto svetel.
Druha vec, pokud chcete mit svetla krasna, kupte si svetla dokud jsou, protoze potom se uz nebudou vyrabet.