skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brno Přiběh
22:34:58
22.10.2005
22.10.2005

Max
Já to mám doma docela v pohodě :-) mladá sice nadává,že šest aut už je dost...ale jinak pohoda. Nevim co bych dělal kdyby mě vystěhovali :-)
15:25:55
22.10.2005
22.10.2005

AlVyb
-> Shadow: Ja sem resil stejnej problem(a to jeste bydlim v panelaku). Ale (nastesti) mame zahradu kam musim 1h dojizdet MHD abych mohl neco delat. Garaz tam neni takze stoji pekne na trave.... V zime je to naprd.
19:00:21
21.10.2005
21.10.2005

Gryzly
-> Shadow: To máš blbý, ale jestli máte u domku nějakej pozemek tak si sežeň nějaký lešení, zboku tam nabouchej desky, z vrchu vlnovky a máš zase garáž, akorát je to jen na léto, v zimě na jaře a napodzim tam dělat asi nepujde.
Mě taky doma zakázali si koupit další škodovku, a to jsem mohl mít 105tku za 3000,- ale prej osmý auto je už moc. prej se musím nějakýho nejdřív zbavit. takže dvě pujdou co nejdřív do světa a jedno do šrotu. ale nejdřív se z kastle vyřežou lemy prahy, dveře a nosníky na podélný ramena.
Mě taky doma zakázali si koupit další škodovku, a to jsem mohl mít 105tku za 3000,- ale prej osmý auto je už moc. prej se musím nějakýho nejdřív zbavit. takže dvě pujdou co nejdřív do světa a jedno do šrotu. ale nejdřív se z kastle vyřežou lemy prahy, dveře a nosníky na podélný ramena.
14:19:58
21.10.2005
21.10.2005

Martin-pce
-> Shadow: ME DOMA TAKY VYHANEJ Z GARAZE.JA TED DELAM AUTO CO MAM NA NORMAL JEZDENI A RAPIDA ME US DOMA DELAT NENECHAJ.TAK MUSIM TAKY NECO SEHNAT.TENHLE PROBLEM S NETOLERANCI MAME VSICHNI.KDYBY JSEM SI KOUPIL JAKO KAZDEJ JINEJ NEJAKYHOVYBEHANYHO 3 BAWORAKA,TAK BY VSECHNO BYLO OK.PRO SKODOVKY JE PROSTE TESKA DOBA
JINAK PREJU HODNE ZDARU

13:55:36
21.10.2005
21.10.2005

Johny Death
-> Shadow: citim s tebou. Ta ted budu kupovat druhy auto a taky se pomalu zacinam poohlizet po druhe garazi protoze se mi nechce bozenku davat z domu :-/ ale taky to bude kruty jednak kvuli lovum a jednak vydrzovat dve auta a na jednom jeste neco delat a jeste sehnat to misto :-/
12:30:46
21.10.2005
21.10.2005

kirri
-> Stepix: Vis, ono to je velice tezky, takovyto konicek je narocny na cas, penize a hlavne to misto, da se provozovat jen tam, kde se okoli s timhle smiri a podpori Vasi "zabomysi" snahu o to z toho shluku trubek, nosniku a plechu vytvorit vlastnima rukama zase auto. Dneska tohle lidi moc neberou no, je mnohem jednoduzsi koupit si zahranicni vuz v jakstaks stavu.
Tohle je proste o tom ze chces mit oma ceskoslovensky auto, je to o te chuti a v neposledni rade musis byt fanda, tohle proste nekdo nechape a tak radsi voli cestu nejmensiho odporu, to je vse......
-> Shadow: ja vim, je to blbi ale je to tak, jediny nekde si najit garaz, nejakou levnejsi
Tohle je proste o tom ze chces mit oma ceskoslovensky auto, je to o te chuti a v neposledni rade musis byt fanda, tohle proste nekdo nechape a tak radsi voli cestu nejmensiho odporu, to je vse......
-> Shadow: ja vim, je to blbi ale je to tak, jediny nekde si najit garaz, nejakou levnejsi

12:12:03
21.10.2005
21.10.2005

Stepix
tak to je sakra kruty
nemam rad ignoranty skodovek
. preju hodne stesti

11:53:39
21.10.2005
21.10.2005

Shadow
Ahoj zdravím škodovkáře z Brna. Dnes jsem došel ze školy a viděl jsem stát před barákem svýho rapida stát a ve vnitř všechny náhradní díly posléze jsem se dozvěděl že otec s matkou ho vystěhovali a řekli že takový vrak doma nechcou. Proto vás prosím a ptám nevíte o nějakém místě kde bych mohl dělat svého krasavce. Děkuji za nápady a odpovědi