skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felda - Brzdy - Thv ?
09:37:54
16.10.2005
16.10.2005

Max
-> Hrabosh: jasný...dvě jsou brzdy a benzín je přívod k motoru a zpátečka
20:13:11
15.10.2005
15.10.2005

Hrabosh
Tak to nakonec vazne byl ten valec. V ramci vymeny jsem dal i par novych trubek a je to OK.
Hrabosh
BTW.. k cemu je tech 5 trubek, ktery vedou pod autem ? Dve jsou brzdy, neco bude asi benzin...
Hrabosh
BTW.. k cemu je tech 5 trubek, ktery vedou pod autem ? Dve jsou brzdy, neco bude asi benzin...
21:51:27
14.10.2005
14.10.2005

Bagrr
Vem si pomocníka a ať šlape na brzdy a ty sleduj, jestli se hejbe hladina brzdovky, když se bude hejbat hladina nahoru tak je THV v onom místě spodní části těla člověka... A když se nehne vůbec, tak je taky v peei a když se bude hejbat dolu tak nevim...
19:33:44
14.10.2005
14.10.2005

Hrabosh
Zdarec.
Na Felde mi znicehonic zacaly fungovat brzdy az na druhe slapnuti. Myslel jsem, ze to delaji samostavy, takze jsem sundal bubny, preventivne vymenil oblozeni, ale bylo to vicemene stejne. Zkousel jsem na to v garazi poradne slapnout co nejvetsi silou a najednou to povolilo uplne.
Ted jde pedal uplne lehce, prakticky vubec to nebrzdi. Brzdovka se neztraci, nevsiml jsem si, ze by nekde tekla. Naslapani nepomaha.
Zhodnotil jsem to jako vadny THV, co si o tom myslite ?
Na Felde mi znicehonic zacaly fungovat brzdy az na druhe slapnuti. Myslel jsem, ze to delaji samostavy, takze jsem sundal bubny, preventivne vymenil oblozeni, ale bylo to vicemene stejne. Zkousel jsem na to v garazi poradne slapnout co nejvetsi silou a najednou to povolilo uplne.
Ted jde pedal uplne lehce, prakticky vubec to nebrzdi. Brzdovka se neztraci, nevsiml jsem si, ze by nekde tekla. Naslapani nepomaha.
Zhodnotil jsem to jako vadny THV, co si o tom myslite ?