MOJE AUTO

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 12.05.2003 do 14.05.2003, založil/a
řadit dle data
09:47:33
14.05.2003
Rapid
Vojta: tak co, prej si psal Hipovi... jak se ti to zda?
10:14:12
13.05.2003
rapid
tuner2: s korozí zatočim1, nee, bez prdele, nak to pude... koukni na zazzu jaký to mel kdyz zacinal! ... neni to jeste nejhorsí! cekal sem horsí ... co se týče kotouču, trmenu a ostatnich veci, tak z nich mam radost, to fakt jo:o) Dik za podporu!!!urcite se nekdy stavim, ale nevim kdy, ted mam honicku8

Vojta: stabilizator mam od Lubose(zelenka). Co se týče barvy, tak mi byla doporučená...ne od lidi v prodejne ale od kluků...prej je to vodskousený, tak uvidime .. cena zakladovky je asi 120kč a to alkytonu asi 130,- ... Natrel sem s tim vsechno co vidis na fotkach a jeste par dalsich veci, vsechno dve vrstvy a ubylo ani ne centimetr.. takze pohoda!!! a ta zakladovka je fakt super! muzu doporucit

co se týče cen kotoučů: koukni na: www.rebelove.webzdarma.cz /
mam to pres Hipu! kdyz to shrnu, tak me brzdy vysly komplet neco pod 10 000,-
ty chladaky stojej neco kolem 3800,- napis hipovi a uvidis
a taky dik!!!
18:48:03
12.05.2003
Vojta
2Rapid:
Rapide kdes sehnal ten stabilizator?? Jo a ta barva na trmeny apod. ta tvoje neni primo pro tento ucel ze? Myslis si ze to vydrzi to teplo? Co to stalo ta barva? Jinak pekny no! Tak nahodou nejake orientacni ceny bys nemohl napsat (kotouce, apod..) Mnoho zdaru cau
17:35:41
12.05.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
Tož pěkné kotouče a třmeny, ale co budeš dělat s tou korozí!!?? To já si říkám jak mám schnilou popelnici proti Mattessovi, ale proti tobě to mám zrezlý asi tak z 2% toho co Ty. Nechci Tě nějak odrazovat a nebo kazit radost, ale pokud neseženeš jinej skelet, tak máš co dělat - a že vím co říkám se můžeš přesvědčit od Mattessa - to nekonečné broušení mě už štve, ale zas mám skoro vše až na čistý plech a bude to pořádně ošetřené, takže doufám koroze na dlouhou dobu nebude žádná. Přeju Ti hodně zdaru a někdy se stav na pokec.
16:30:05
12.05.2003
Rapid
tak, jelikož ted nemam vubec zadnej cas, tak na tu moji stranku zatim seru ... proto sem dal fotky jen tak provizorne na net...

tak se konecne muzete kouknout jak to vypada...
ale jak rikam!!! neni ted cas delat na aute, ale po zkouskach na to vlitnu:o)

sou tam taky nafocený barvy jakejma sem delal ty trmeny a dalsi veci a stejný pouziju i na dalsi casti podvozku.. jen kdyby to nekoho zajimalo...

takze ta stranka je: www.rapidos.wz.cz/

cus1
Extreme Tyres