Škodovky a jejich jízdní vlastnosti.

prohledat
55 příspěvků (zobrazeno 51 až 55) od 15.07.2005 do 19.07.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
11:03:33
15.07.2005
Majkl
-> Jirik: nojo to je bohuzel fakt, ze uz se ti ty penize nikdy nevrati, to je taky duvod proc bych to nikdy neprodal... to to necham radeji stat 20 let u babicky v garazi 8
ale neni to krasny? si delat takhle auto k obrazu svemu?? a jeste jedna vec.. on te nikdo nenuti cpat do toho tolik penez takze se vlastne stresujes uplne sam, ale to asi kazdej, ja se taky stresuju z toho ze chci silnejsi stablik, novy tlumice ale takovy nehorazny castky proste ted nemam a uplne me to ubiji ze si nemuzu nic koupit... tak si delam radost vecma mensima, protoze nevydrzim tyden abych si na auto nic nekoupil a nepovolil na nem alespon jeden sroubek... je to proste laska27
10:59:27
15.07.2005
Jirik - zrušená registrace
-> Majkl: Mě už to právě mrská, do toho cpát další peníze.
Teď budu potřebovat nové pneu (cca 1600,- / ks), chci nové tlumiče (kolem 6000,-), chci silnější stabík, zadní pružiny už mám. Ale ty náklady mě docela stresujou.
Stará mrdka starou mrkou zůstane i kdybych vložené finance ztrojnásobil. 10
Nejhorší je, že to už neprodám ani za zlomek vložených peněz a že jich bylo požehnaně.
Práci raději ani nepočítám.
10:43:52
15.07.2005
Majkl
-> Jirik: takhle ti to reknu, u skodovky plati (pri upravach) jizdni vlastnosti na ukor komfortu a tak to proste je no... ja jelikoz nemam skodovku na bezny jezdeni (na to mam MHD)tak mi moc nevadi ze si obcas zakodrcam po silnici ale zaco pse pekne projedu do zatacek (v ramci moznosti kyvky) a libuju si v peknym interieru 3
10:39:50
15.07.2005
Mám pocit, že vyhazuju prachy oknem.
Sice si libuju v zatáčkách a serpentýnách, ale běduju na D1. 1
10:38:02
15.07.2005
Mám naježděno už se všema Škodovkama, které se od 1000 MB dělaly až po poslední Octavii (bez nového modelu). A etě jsem neřídil Superblba.
S jízdníma vlastnostma kterého auta jste nejvíce spokojení ?
Abych se přiznal, tak nejvíce spokojenej jsem byl s Octavií a Fabií, jinak je to bída ať si říká kdo chce co chce.
Vzpomněl jsem si na to zase dnes, když jsem jel se služební fabkou a trošku jsem jí provětral do zatáček na dál. přivaděči apod.
Ty nový auta mají skvělý jízdní vlastnosti se zachováním komfortu.
U starších Škodovek abyste se dostali na nebo nad úroveň těchto aut, tak je po komfortu veta.
Buď se to houpe a jízdní vlastnosti na píču, ale je to komfortní. Nebo je to tvrdý jako prdel, někdy to předčí nová auta, ale není to komfortní. A když budete chtít něco mezi, tak díky archaické konstrukci náprav zase není šance dosáhnout kvalit nových aut.
Popravdě řečeno, na tu Fabku nemá ani Favorit, ani Felicie a ani řada 742.
Se svým vozem jsem spokojený, ale chybí tomu ten komfort bez tvrdého natřásání na výmolech.
Co si o tom myslíte ? Jste také toho názoru, že nová auta nedoženete, byť budete do šáde-podvozku cpát peněz sebevíc ?
Extreme Tyres