skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ceník Škoda 1994 Forman Comfort Line
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:Láďa
-> Domajz: taky hraje roli výbava, já to měl opravdu jen holý základ...
-> Domajz: jestli chce te porovnávat ceny po roce,tak v 95,felda bmm v komajnu,příplatkově pytel a cetrál a snad stála 300tkč
-> Jumbo: To je husty, takze tvuj Forman byl o rok a pul drive o 100 000,- levnejsi 

-> Láďa: A pokud by tě to zajímalo, tak Forman 135 LX (motor 43 kW karburátor), bez výbavy (úplně) 150 000,- bez DPH, 184 500,- včetně DPH 23%, faktura ze dne 22.4.1993.
-> Láďa: Zrovna jsem koukal do faktury a bylo to 250.600Kč ze dne 30.12.1994
Originální centrál má taky.
Originální centrál má taky.
Ahoj díky, budu moc rád.
L.
L.
-> Láďa: Jestli by ti to stačilo,mám fakturu od Formana LXi z roku 1994,tak můžu kouknout co stál ten. Vím že jsou tam ještě nějaký doplňky asi za 4000 ale základní cena tam je.
Takže si to můžeš +- odhadnout když připočítáš tónovaný skla,výbavu GLX s centrálem a něco za otevírání 5tých dveří z místa řidiče,poklice,středový panel a kouřový zadní světla.
Proti GLXku ta výbava nebyla o moc větší,protože boční lišty a digitální hodiny byly běžná výbava GLX. Pak samozřejmě příplatek za metalízu a 50kw motor ale ten je ve faktuře co mám taky zohledněn pokud máš 50ku.
Takže si to můžeš +- odhadnout když připočítáš tónovaný skla,výbavu GLX s centrálem a něco za otevírání 5tých dveří z místa řidiče,poklice,středový panel a kouřový zadní světla.
Proti GLXku ta výbava nebyla o moc větší,protože boční lišty a digitální hodiny byly běžná výbava GLX. Pak samozřejmě příplatek za metalízu a 50kw motor ale ten je ve faktuře co mám taky zohledněn pokud máš 50ku.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:Láďa