tohle stoji za to

prohledat
48 příspěvků (zobrazeno 1 až 48) od 07.04.2003 do 10.04.2003, založil/a
řadit dle data
19:20:51
10.04.2003
nigga
Ne nedotknul, dit uz jsem pres mikrochlast rikal, ze sem v klidu. 76
15:47:43
10.04.2003
Luděk
2Bob:jsem netušil,že teď děláš u instalatérů,potřeboval jsem natahat vodovodní trubky na baráku40
14:39:01
10.04.2003
Mafi
Já nevim, ale mě se ty koncovky zvednutý nahoru fakt moc nelíběj. Vždyť to je jako s tou SPZ v nárazníku - Škodovka drží silou vůle má přibitou značku v nárazníku a rádoby sportovní vejfuk, kterej má koncovku zvedlou nahoru. Sorry Bobe, jen můj názor.
13:59:07
10.04.2003
Bob
2 Lukáš hele bedny nech bejt hrajou daleko líp než jakýkoliv repráky montlí jenom v kusu papündeklu nebo dřevotřísky
13:56:01
10.04.2003
Bob
To je kuz vejfucku z auta kámošova fotříka
tohodle laydakk.wz.cz/liberk/lib2 6.jpg
akorát že když vyjížděl vod baráku tak někde škrtal (jo to sou holt ty moderní nízký auta47 ) tak to uříz dal tam nějakou kupovanou

a já ji vyměnil včera za klávesnici 14 a montnul
13:49:54
10.04.2003
Lukáš
Ještě lepší jsou ty bedny na zadním platu. Taky jsi je mohl zastavět do dveří, co ;-)))
13:38:16
10.04.2003
wekky
Zajímavé, vypadá to jako uřízlé z postele. 5
13:36:56
10.04.2003
CHIP
No mas to dobry... Z jaky trubky jsi to udelal??? To me zajima... Ze bych taky neco zkusil....
13:35:49
10.04.2003
Vici
ty jo tak ta koncovka je opravdu sila....
13:28:58
10.04.2003
Bob
hele Holky nechte už těch debat vo tom svítit nebo nesvítit to už je starý ,to už bylo v anketách tak stim děte do Pr.. nebo do anket jo4

Add k tomu článku

Sem sehnal konečně řádnou kocofku na lauf viz vrak.wz.cz/ fotogalerie 14
Nestála sice 2500 a nemění mě zvuk motouru
ale mě se líbí tak jak je přidělaná lauf krásně nahórü tudíš se ptám proč to tak nesmí bejt 74 co je na tom špatnýho74
13:24:26
10.04.2003
Vici
velke vetsine by to ani nedoslo....ale TV nova s radosti upozornila na konec povinneho sviceni...
13:21:55
10.04.2003
King
2 Ludek: Tak to jsem rad, ze to vidis takhle. Jenom bych dodal, ze pocasi (navrat nefalsovane zimy) poslednich dnu jednoznacne dalo zapravdu zastancum celozimniho sviceni. Tolik nesviticich tukanu v podminkach evidentne snizene viditelnosti ve spojeni se snehem na silnici, ze to nemelo obdoby. Ale hral je pocit, ze skoncila platnost zimniho casu a sviceni neni povinne...
12:51:47
10.04.2003
Vici
Jezdim vetsinou max co to jde...protoze vecne specham. Svitim celorocne, poustim si ventilator topeni podle potreby, taky cdcko, stahuju a vytahuju okna, serizuju zrcatka a presto nemam problemy s baterkou. Miluju debily kteri v hustem snezeni navecer nesviti protoze je prece letni cas. Vetsina nasich spoluobcanu neni schopna poznat jestli sviti maji nebo ne a proto radsi nesviti. Melo by se sviti celorocne, myslim ze by to i usetrilo par pobytu v nemocnici a za kostelem...
12:05:12
10.04.2003
Luděk
2King:souhlas,jenom s tím,že já prostě svítím,když musím a když nemusím,tak se snažím objektivně to zvážit.Tímto se omlouvám Tomášovi,pokud se ho můj komentář dotknul,ale nebyl to účel.
11:56:19
10.04.2003
King
Samozrejme patrim ke slepounum - 0,25 dioptrie na dalku :o). Ta anketa o sviceni je plna bizarnich nazoru. Kdyz ma nekdo auto na poskakovani po meste, pak at si koupi nabijecku, nebo pres zimu at radsi nejezdi. Chapu, ze ten kdo vytahne sveho vytuneneho ohnive cerveneho milacka z garaze na projizdku v proslunene sobote s mizivym provozem, nema potrebu svitit a pozadovat to po ostatnich. Rocne najedu odhadem 50kkm a nemuzu si vybirat pocasi a viditelnost. A prave debilci co si v chumelenici rozvitej maximalne parkovacky dokazou pripravit spouste lidi perne chvilky. A prave kvuli temhle typkum je to povinne celou zimu. Vzhledem k tomu ze se ve sluzebnim aute ridim rychlostnimi limity jen ramcove svitim radsi celorocne.
09:47:50
10.04.2003
nigga
hm
09:44:46
10.04.2003
Luděk
2Tomáš Černý:tuhle blbou agitaci si nech na anketu,svítí jenom slepci a atd...,to už se tady probíralo nesčetněkrát1
09:40:00
10.04.2003
nigga
To muj kamarad to zahnal tak daleko, ze si podle krivek v Andrtovi vypocital, ze aby se mu vyplatilo sviti ,musel by tocit motor nad 2500 aby mu to alternator zacal krmit a neslo to z baterie. Proto jezdi po veldejsich silnicich mezi panelakama a ne po hlavni, aby snizil riziko, ze potka policajty. Dela to jen proto, aby nemusel tak casto dobije baterku.

Lidi sou fakt ruzny. Proto jak rikam, Naše heslo je: svitit
09:17:54
10.04.2003
King
Je to holt tezky... Predpisy pro technickou zpusobilost schvalujou jenom lidi. Jsou to lidi urcite technicky na urovni, coz se o mnohych "tunerech" rict neda, ale protoze lide jsou ru zne, musi byt ty predpisy misty zbytecne tvrde. Tuning taky chapu, tak, ze se budu snazit maximalne porozumet dane problematice a ne jako spousty ladicu, kteri jsou schopni si vrazit pred sani ve shkochtli vetrak z PCcka a chlubit se na netu "turbem". To je pak jenom vitr do plachet fselijakym fujskodum :-). V podstate ten kdo si kvalitne udela zadni kotouce, pripadne musi pykat za armadu neumetelu, kteri si do auta nabastli hruzne kreace. Je to podobne jako se svicenim v zime. Povinne sviceni v zimnim obdobi jsme si zavinily sami, pac v tomhle narode setrilku se i v tech nejvetsich zimnich srackach vzdycky naslo 20% jantaru snazicich se o usporu 0,5l/100 na ukor bezpecnosti svoji i ostatnich. A jedine bic pokuty je donuti svitit a aby nevznikaly dohady o tom, co je snizena viditelnost, musi se svitit celou zimu.
23:01:18
09.04.2003
Palic - zrušená registrace
no jo jenomze nekdy ty milosti byli opravneny, jelikoz f tomhle state te zavrou i zato ze nekomu reknes ze je kokot a pritom je to pravda........nerad bych tu neco rozebiral ale s tim pravnim radem to stoji zahovno.......... to rikam na rovinu a pravnici mi muzou polibit prdel, protoze to je muj svobodnej nazor...........
ufff uz sem klidnej........5 6
22:56:34
09.04.2003
Milda
Cece s tim fernetem nevim, to je jenom prestupek, za to se nechodi sedet, ale jinak mas recht, nejvic mi sraly ty Havlovo milosti, von to rozdaval jak na bezicim pasu, nekdy toho dotycnyho ani nestihli odsoudit a uz mel milost 3
22:54:08
09.04.2003
Palic - zrušená registrace
2Milda: bohuzel je to pravda, pokud udelas upravu ktera ti zlepsi brzdeni, tak pak je to vzdy tvoje chyba........ shit......... a takhle to funguje u nas se vsim, nekdo te napadna, ty se ubranis a oni te zazalujou za to ze si mu ublizil......... ku*wa jak to muze bejt mozny........ dalsi priklad......... slohnes f kramu flasku ferneta dostanes 3 roky, tamhle nekoho zabijes dostanes 2 roky.......... to neni normalni.... proste to tu jde do poradnej pici..... 11
22:48:03
09.04.2003
Milda
Ty je ignorujes pac vis ze sou tam bludy. Ale kdyz si to precte nekdo, kdo tomu vubec nerozumi, tak nabyde dojmu ze veskery upravy akorat snizujou bezpecnost. A ted si predstav ze by se projednaval nakej zakon ohledne uprav, co povoli a co ne. No a takovyhle lidi budou kategoricky proti, protoze si nekde precetli ze je to nebezpecny. Hodne takovych = hodne volicu a jak bude hlasovat politik? Podle hlasu lidu. Me treba vadi ze kdyz si udelam kotouce dozadu a pak to do me nakej ichtyl narve zezadu pac to neubrzdi, tak to odnesu ja a este po me bude pojistovna vymahat prachy. To je pak lepsi mit brzdy v prdeli, nrves to nekam, zmrzacis se, ale pojistovna ti to zaplati 8. Uff to sem se rozkecal 62
16:41:33
09.04.2003
nigga
king: No mas pravdu

Akorat jsi mi vzal vitr z plachet s tou znizenou mezi zapalnosti a snizenou horlavosti. Cekal jsem, az co na me vybali Patrik.

Milda: Reagujes podle meho nazoru moc precitlivele, stejne jako spousta dalsich, co ten clanek kritizujou. Luděk to vystihl, docela fest: Takovýhle články"..."pros tě ignoruju..."
13:53:35
09.04.2003
Luděk
Třeba je zajímavý,že rozšiřující podložky vyrábí u prohnilých imperialistů v západní evropě již mnoho let několik špičkových firem a POTAHY BYCH NECHAL UDĚLAT Z ASBESTU A KOBEREČKY TAKY však to i Niky Laudovi pomohlo,sice bysme možná chcípli na rakovinu plic,ale je to ABSOLUTNĚ NEHOŘLAVÝ90
13:48:27
09.04.2003
Milda
To King: Tohle vsechno vim, ale vadi mi ze v tom clanku neni objektivni pohled. Pochopil bych treba text: Rozsireni napravy podlozkami sice zpusobi zlepseni jizdnich vlastnosti, ale pouze za predpokladu opravdu kvalitne vyrobenych podlozek. A snizi se samozrejme zivotnost lozisek apod. A ne napsat ze rozsireni napravy = zhorseni vlastnosti vozu. To samy s vejfuckem, vejfuk udelanej podle planu snizi ztraty vykonu motoru, bastl akorat zvysi spotrebu. Proti takovymu textu bych ani necek, ale kdyz to pise mamlas kterej tomu absolutne nerozumi, akorat blbne lidi ktery hledaji informace, tak to se mi proste nelibi.
13:39:01
09.04.2003
King
Pravda bohuzel nebyva prijemna. A ten clanek ma v podstate pravdu. Spousta trubek jezdi s koncovkou vyfucku, ktera smeruje vzhuru (ze by pokus o falicky motif?:), ale v clanku nikde neni psano, ze normalni ozdobne "koaxialni" koncovky jsou problem.. Stejne tak sympatizuju s majiteli "pricnaku", ale v monente kdy mi nejaky dement prolitne pod okny naseho panelaku kolem pulnoci s motorem v 6000RPM......... To MILDA: Jestlize mi vyfuck na shade spichne nejakej "fachman", co si s fyziky pamatuje akorat to, ze z ni propadal, muze se stat, ze vykon auta se bude rovnat vykonu seriovyho za 200 z kramu, ale za to hladina 130dB ve vzdalenosti 1m udela z moji shkochtle, jak rika muj kamos, "otvirak na kun*y. Spousta lidi to nerada slysi, ale pokud se nekdo snazi priblizit se s Mkovou napravou rozchodem kol Hummeru, musi pocitat s problemy s napravou, ktera na to proste neni stavena. To PATMAN: prakticky vsechno v interieru auta se vyrabi z takovych hmot, ktere jsou bud nehorlave nebo alespon obtizne zapalitelne a kdyz uz chytnou, tak aby nehorely jako horlavina prvni tridy. A to se asi fakt o kvalitnich (dovozovych=vetsinou polskych) potahach rict neda. Ad potahy na volant: uz jsem mel to poteseni se svezt v "tunenne" S100, kde vynalezavy majitel potahnul originalni volant tim chlupatym potahem na gauce (leskymo ci tak nejak) a byl to opravdu zazitek, kdyz v kazde zatacce se ten bazmek posouval na volantu o dobrych 30stupnu! Jezdi s tim do tedka......Ty laciny, radoby sportovne vyhlizejici potahy na volant, jsem mel moznost taky otestovat. Po nekolika mesicich jezdeni se z jednoho z nich zacal odlupovat jeho atraktivni povrchova vrstva a pri ruckovani na volantu jse se asi 10x riznul do paprce. Ted nechci vypadat jako odpurce tuningu. Mam na aute spoustu drobnosti (treba favo motor :o), o kterych si myslim, ze necemu pomahaji, neco vylepsujou (Al pedaly, central+alarm), ale nikdo me nepresvedci o vyhodach odstarsujiciho zadniho spoileru vyrezaneho z preklizky a neberu ani argument "ze to lip vypada".
13:33:13
09.04.2003
King
Pravda bohuzel nebyva prijemna. A ten clanek ma v podstate pravdu. Spousta trubek jezdi s koncovkou vyfucku, ktera smeruje vzhuru (ze by pokus o falicky motif?:), ale v clanku nikde neni psano, ze normalni ozdobne "koaxialni" koncovky jsou problem.. Stejne tak sympatizuju s majiteli "pricnaku", ale v monente kdy mi nejaky dement prolitne pod okny naseho panelaku kolem pulnoci s motorem v 6000RPM......... To MILDA: Jestlize mi vyfuck na shade spichne nejakej "fachman", co si s fyziky pamatuje akorat to, ze z ni propadal, muze se stat, ze vykon auta se bude rovnat vykonu seriovyho za 200 z kramu, ale za to hladina 130dB ve vzdalenosti 1m udela z moji shkochtle, jak rika muj kamos, "otvirak na kun*y. Spousta lidi to nerada slysi, ale pokud se nekdo snazi priblizit se s Mkovou napravou rozchodem kol Hummeru, musi pocitat s problemy s napravou, ktera na to proste neni stavena. To PATMAN: prakticky vsechno v interieru auta se vyrabi z takovych hmot, ktere jsou bud nehorlave nebo alespon obtizne zapalitelne a kdyz uz chytnou, tak aby nehorely jako horlavina prvni tridy. A to se asi fakt o kvalitnich (dovozovych=vetsinou polskych) potahach rict neda. Ad potahy na volant: uz jsem mel to poteseni se svezt v "tunenne" S100, kde vynalezavy majitel potahnul originalni volant tim chlupatym potahem na gauce (leskymo ci tak nejak) a byl to opravdu zazitek, kdyz v kazde zatacce se ten bazmek posouval na volantu o dobrych 30stupnu! Jezdi s tim do tedka......Ty laciny, radoby sportovne vyhlizejici potahy na volant, jsem mel moznost taky otestovat. Po nekolika mesicich jezdeni se z jednoho z nich zacal odlupovat jeho atraktivni povrchova vrstva a pri ruckovani na volantu jse se asi 10x riznul do paprce. Ted nechci vypadat jako odpurce tuningu. Mam na aute spoustu drobnosti (treba favo motor :o), o kterych si myslim, ze necemu pomahaji, neco vylepsujou (Al pedaly, central+alarm), ale nikdo me nepresvedci o vyhodach odstarsujiciho zadniho spoileru vyrezaneho z preklizky a neberu ani argument "ze to lip vypada".
11:44:58
09.04.2003
Samantus
Sencor je nefunkcni neprodejnej smejd, to sem zjistil az po chvili co sem ho nemoh prodat, vsem co sem ho nabizel se timto omlouvam, SENCOR UZ NIKDY a bacha na Roadstar je to uplne to samy, Necitlivej tuner, sumi to jak les a je to naprd tfujjjjjj
09:57:43
09.04.2003
Algol
Sehr gut, jsem úplně paf. Hned fšechno odmontuju, ale doufal jsem, že aspoň ty potahy mi zůstanou12.A taky rádio bude muset ven, von ten Sencor má hodně blízko k Vietnamu, aby se mi nevzňalo auto 3Jinak teď vážně, takoví pisálkové by měli navštíviti Chocholouška, než začnou oblažovat ostatní svými blbými kydy. 30
21:57:53
08.04.2003
Dan
Mots sem se nachechtal 40
14:50:07
08.04.2003
nigga
Patrik: jak si to myslel, covece?
14:02:07
08.04.2003
Patrik
POTAHY SEDADEL A AUTOKOBERCE - neschválené zboží, zvláště některé levné kusy původem z Polska, někdy bývá z materiálů vyšší než povolené hořlavosti, či dokonce z hořlavých látek. - uff 40 - nehořlavej potah na sedačky 74 - asi z hlinikovyho plechu28
13:28:06
08.04.2003
Kundik
áááááááááá zvrátím své vnitřnosti !!!!!!!!!!!!!!
11:28:17
08.04.2003
Luděk
Takovýhle články od "odborníků" prostě ignoruju a jdu si vlastní cestou za svým68
09:50:43
08.04.2003
nigga
Jo a taky se mi libi stat: "KONCOVKY VÝFUKU - jsou zakázána provedení, směřující vzhůru." fakt nevim, jak se poznaj ty co smerujou nahoru a ty co smerujou dolu, kdyz jsou prakticky koaxialni a to kam bude smerovat si rozmysle "tuner"
09:48:57
08.04.2003
nigga
NO spis by meli mit povinost mit hned pod nadpisem hodnoceni stenaru tak 50x50 pixcelu, aby si clovek mohl dopredu rozmyselt, jeslti si chce zkazit (v tomhle pripadee zpravit) naladu.
09:43:04
08.04.2003
Milda
Dyt sou tam vysloveny bludy, výfuky snižují výkon motoru, podložky ničí pneumatiky, to psal zase nákej chytrák. Takovýhle nevyvážený články by se s and měly trestat
09:36:35
08.04.2003
nigga
no jo, tak az na potahy z Tesca (ne z trziste) se me nic netyka. Ty potahy by podle me shoreli driv nez by chytly.
08:40:18
08.04.2003
CHIP
No nahodou si myslim, ze u nekterych veci maji pravdu..... Ale jinak je to docela pro zasmani... 6
07:10:46
08.04.2003
Dark.lort
To je skveli,....nemam slov.47
00:18:15
08.04.2003
RadstaR
Teda kdyz jsem si to precetl, malem jsem se pochc...... 3 3
22:43:13
07.04.2003
Bob
Mám lepší zleva do prava Tv Monitor monitor