skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hirsch Car
-> KKSkoda: tak tam holt asi maj jen korespondencni adresu

Bydlím v Hodoníně a ani Mototechna ani nic jiného tam už hodně dlouho není, asi jak skoro všecko tady.
Tak potvrzuji co již tady slovně proběhlo, byla zde Mototechna, ale je již 2 roky zrušená a nic jiného zde nefunguje

-> Matsoft: tak podle toho co psal -> bajla: tam nic není ne? Já už v ho nedělám, takže to prdím tam jet to zjišťovat ;)
Příští týden se v té prodejně staví kolega z práce co bydlí přímo v Hodoníně, tak pak Vám dám vědět jestli ta světla nebo kryty budou aktuální nebo bude všechno pasé

-> aDAm: tak tam prej puvodne byla mototechna,,,,, ale ted by tam mel bejt ten hirsch ne?!
nic jinyho nemuzu v madarsku najit :(
skodapatika.hu/spd/.../Sk oda-120-jobb-hatso-fekvo-l ampabura-tiszta-feher
skodapatika.hu/spd/.../Sk oda-120-jobb-hatso-fekvo-l ampabura-tiszta-feher
-> Robert 106: jako kam? do toho krámku v hodoníně co už není?
Chlapi stavte se tam někdo tel. číslo co uvádí v obchodním rejstříku nefunguje obávám se nejhoršího, že už žádná světa nemají. Pokud by fungovali tak snad mají formy a nebyl by problém je přemluvit aby jich pár udělali.
Kdybych umel madarsky, tak si je tam najdu v nejakym e-shopu. Nerikejte mi, ze hirsch-car M kryty se nedaji sehnat, kdyz jsem videl nove kryty teto znacky na stovkach... tam teda ta kvalita byla o dost horsi
Nejake info?!
-> havlik: Šach a mat. 

jo neni tam nic byl sem tam asi pred 2 mesicama ane tam nic a to byla dobra mototechna co tam byla
-> havlik:

-> Jarda/felda: neni goo.gl/maps/uZq3q
-> colaczech: podle google earth je tam furt maps.google.cz/maps?q=Sla
v%C3%...
A co třeba že to je jen zastoupení pro CZ?
-> Matsoft: Na te adrese byla jeste asi pred rokem mototechna. Co je tam ted nevim, ale az pojedu kolem mrknu se tam.
-> Matsoft: az sa niekto na to dá, tak nech sem napíše echo ako pochodil.
nevim zda jsem nahodou neobjevil Ameriku, ale jak si vetsina z nas myslela, ze Hirsch car je madarska (ci polska) firma, tak jsem objevil toto:
HIRSCH - CAR, s.r.o.
Kontaktní informace
Ulice: Slavíkova 2485/1
PSČ, Město: CZ-69501 Hodonín
Telefon: +420 518 343 372
majitel je sice madar, ale treba by stalo za to poslat dotaz na cervenobila svetla atd...
HIRSCH - CAR, s.r.o.
Kontaktní informace
Ulice: Slavíkova 2485/1
PSČ, Město: CZ-69501 Hodonín
Telefon: +420 518 343 372
majitel je sice madar, ale treba by stalo za to poslat dotaz na cervenobila svetla atd...