-> Cumper: cena tohto vozu nikdy "normalna" nebude ... a len porastie. je to proste rarita. Ked uz najdes nirékoho kto je ochotny ju predat tak si velmi dobre uvedomuje jej hodnotu. to co pises ty by som pod 150tkc nevidel
19:56:58 17.02.2013
Matsoft
-> Nwkt: to kubina trochu prestrelil... ale tak za 5 let to tu cenu mit bude
Ono je renovace a renovace. A žehličky vzadu žádné seriové kupé nemělo. Můj kabriolet má vyvařené prahy a lemy a nový lak, ale kastlík baterky nebo výztuhy pod kufrem byli rezavé durch.
A CZ papíry je taky široký pojem. Pokud někdo přes známé udělla jen výměnu karoserie a v dokladech je sice správné číslo karoserie jako na autě, ale nikde tam není zapsáno že to je kabriolet, tak bych si před silniční kontrolou nebyl jistý. Já když auto koupil, tak jsem měl ve velkém i malém techničáku napsáno kabrio a motor 742.136, ale v registru vozidel (rok 2009) byla užovka čtyřdvéřová rok 79 s motorem 742.12
chtěl bych se zeptat jaká je taková normální cena rapida cabrio LDD. Rapid je přestavěnej z pravostranýho řízení na normální levostraný, má CZ papíry, technickou a je po renovaci. Po renovaci najeto asi 15000km. Rok výroby 1988, motor 135, alu kola Apolo a má schválně vzhled jako garde - vpředu čtyř oko a vzadu žehličky. Dík
Chtěl by ho koupit můj bratranec, tak aby jsme věděli jaká je tak normální cena.