skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karburátor
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 12.07.2002 do 12.07.2002, založil/a
22:19:05
12.07.2002
12.07.2002
PJ
Moznosti jsou v podstate jen dve - bud ti dre klapka jedne z komor (podle toho, co rikas predpokladam, ze prvni) nebo ta osicka ktera vede od ovladani klapek. Prvi varianta je dost blba, v tom pripade je nejlepsi koupit novy karbec, druha by mela jit vyresit rozebranim karbece, vymenou te osicky a jejim namazanim. Ostatni moznosti jsou dost nepravdepodobne, ale u skodovek je mozne vsechno :-)
17:37:09
12.07.2002
12.07.2002
Chose
Nzdarrr lidi, mám problémek. Moto mi zůstává v otáčkách, musím jít do zadu a stlačit plyn dolu - to bylo ze začátku. Teď alespoň stačí prošlápnout plyn a spadne to samo. Můj servisman, kterej mi s tím jakžtakž pomáhá mi řekl, že mám zadřenou klapku akcelereční komory. Nu což přestružilo se a hovno, dělá to furt a na můj názor, že se zasekává klapka v první komoře lidi prostě kašlou. Aproto jste tu vy oddaní škodováci na které se již obracím po druhé. Chtěl bych vědět, jestli je teda opravdu možná moje varianta a tou je, že se zadírá první klapka nebo je to blbost když jí zpátky vrací tolik pružin? Dá se to opravit nebo výměna kerbecu? Druhou variantu mi radši ani neříkejte, jelikož když mi tam dali novej karbec tak mi to žralo 10l na sto, taky už od toho chlapíka nic nechcu. Díky za Vaše rady a hodně šťastných km!!!!