Bohužel sem myslel že se to vyřeší sle nevyřešilo tak musim udelat tenhle neprijemnej krok, začnu od začátku:
Lukáš Navrátil (alias LN tuning) napsal inzerat ze proda Alu koberecky do celyho auta za 900 + pošta. Jelikož sem je chtel a on byl nejlevnejsi tak sem je od nej objednal, napsal ze neni problem. Asi po 14 dnech mi domu přišel balík, tak celej natšenej běžim na poštu. Doma balik rozbalim a tam vidim krasny alu koberečky... jo, to bude super vypadat rek sem si...
ale! jak sem je rozbalil uplne zjistil sem ze nejsou u pedalu naohybany ale vzhledem k tomu ze se to posilalo postou tak to chapu a clovek by si nekde naohybal sam. Jenze taky kolem podbehu vubec nesedeli, na stranach chybelo asi 5cm, a celkove byly kratky, ostry hrany (ne jako na obrazkach z mailu pakne zakulaceny) a zadni koberce byly proste vyrizly ctverce, ala dej si je tam jak chces... o5 chybelo asi 5cm aby tam aspon sedely.
Tudíž píšu na icq lukášovi navrátilovi, co se přihodilo a on se omluvil, ze toho ma moc a ze v posledni dobe nestiha (koho to zajima??) za asi omylem poslal koberce do jinyho auta... (o cemz pochybuju pac na zadnich bylo ze spoda napsano skoda 120 nebo rapid to uz nevim) tak sme se dohodnuli ze mu je poslu zpet. Nechtel sem nic nechat nahode a chopil sem se metru a vsechno sem mu krasne nameril a nakreslil (viz foto dole) aby to uz nesplet... a ze mi je posle do pristiho tydne, ale ze to bude vic materialu takze budou stat o 250 vic... 100 sem odecet za zbytecny postovny a 150 mu vlozil do baliku ke kobercum... ubihaly dny a skoro kazdy den sem se ho ptal, jak je na tom, kdy to posle a tak. porad rikal ze nema cas, nebo ze ceka na material, pak ze nestiha dojit na postu... kdyz sem porad tlacil rekl mi ze posle na postu "spolehliyho" kamarada kterej to tam v patek prej udajne odnese. ten patek byl 6.5.2005 od te doby nic, zadna zprava, nezveda telefon, na icq neni... takze sem vam chtel rict at si od nej nic nekupujete ze je to nejvetsi HAJZL!!!
Lukaši Navrátile, doufam že tady na webu si už se svejma zpíčenejma kobercema neškrtneš a vrátíš mi moje prachy = 1150Korun Českych
prominte za ty vyrazy ale fakt me to nasralo a dosla mi trpelivost