skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak na urvanej šteft?
22:40:47
29.05.2005
29.05.2005

M.a.R.i
Tak už startuje mrcha, byla to takova kravina.Vyčistil sem ten karbec ale furt sem si říkal, že jakoby tam nešel benzin, tak sem vyměnil pumpu, ta původní měla urvanou páčku a zkoušel pumpovat benzín, nakonec sem zjistil, že si to u hadice nasávalo vzduch a benzín tam skoro nëšel. Takže utáhnul sem hadice a de to, taková píčovina a já to řešim tak složitě. Proč dělat věci lehce, když to de těžce
.

06:53:17
27.05.2005
27.05.2005

Gryzly
-> M.a.R.i: eště je sítko na vstupu karbecu pod šroubkem.
23:02:04
26.05.2005
26.05.2005

M.a.R.i
Tak štefty sou vyřešený, jeden sem vyvrtal a ostatní sem dal známýmu, ať mi tam navaří matku a vyšroubuje šteft. Jinak díky za rady, ale mám jinej problém, auto stálo tejden na ulici, dneska sem s nim chtěl zaject do garáže a vyřešit vejfuk, ale auto vůbec nechytá, zkoušel sem měnit svíčky, čistit rozdělovač, ale nic. Startér točí,ale jakoby by tam nebyl benzín. Možná, že se dostal bordel z nádrže do karbece. Nedávno sem dával plnou a teď sem ji vyjel. Nemáte někdo ňákej jednoduchej popis, kde by se to v karbeci mohlo tim bordelem ucpat? Co sem se koukal do sítka (u pumpy), tak tam bylo dost rezu a i šupinka.
10:28:55
23.05.2005
23.05.2005

T
kdyby to vsechno nepomohlo tak tu jedny pekny parohy z facka mam.....jinak ale preju hodne stesti...

22:06:26
22.05.2005
22.05.2005

Kurvapes
Pokud čtyři mm čouhaj tak na ně nasaď matku a přivař ji cočkem po lehkém ochlazení klíčem vytoč.Vytahováky zalomených šroubů nech až na potom,je to vopruz.
18:03:54
22.05.2005
22.05.2005

M.a.R.i
-> Palic:
Jo to je vone
Jeste mi riklal kamos z stsky, ze mam zkusit udelat do steftu zavit, nasroubovat sroub a vytocit to sroubem, no doufam ze neco z toho zabere, jinak to asi budu muset prevrtat vetsim zavitem.
Jo to je vone
Jeste mi riklal kamos z stsky, ze mam zkusit udelat do steftu zavit, nasroubovat sroub a vytocit to sroubem, no doufam ze neco z toho zabere, jinak to asi budu muset prevrtat vetsim zavitem.
22:22:35
21.05.2005
21.05.2005

Palic - zrušená registrace
-> M.a.R.i: nooo ja to znam pod nazvem "kanci zuby", je to defakto opacnej konusovej vrtak....... normalnim vrtakem navrtas do steftu dirku a timto kancim zubem ho vytocis...... (diky tomu ze to ma zuby opacne se zakousne do steftu a otoci snim.......)
22:00:32
21.05.2005
21.05.2005

M.a.R.i
Díky za rady, vyzkoušim to.
Známej mi ještě říkal, že je ňákej závrtnik nebo co, ten se do toho šteftu zavrta a pak se šteft povolí. Potřebuju to co nejrychlejc a neni čas, konec svaťáku a maturita před nosem. Doufám, že na autě nerozmlátim něco vzteky
Známej mi ještě říkal, že je ňákej závrtnik nebo co, ten se do toho šteftu zavrta a pak se šteft povolí. Potřebuju to co nejrychlejc a neni čas, konec svaťáku a maturita před nosem. Doufám, že na autě nerozmlátim něco vzteky
09:33:29
21.05.2005
21.05.2005

Palic - zrušená registrace
-> M.a.R.i: pk je tu moznost odvrtani steftu zkrz parohy a dat si tam pruchoti sroub (tim ti nehrozi ze kdyz ho nekde urves, ze pojedes s povolenym vejfukem)
a nebo pokud by nezabraly ani gryzlyho a moje rady: vzit matku treba na klic 19, svarecku a tu matku privarit na ten pahejl (pri svarovani se ten steft ohreje a urcite povoli)..
pokud nemas svarecku tak bych skusil jeste to co pise gryzly o tom sveraku a steft nejprve ohrat butanem nebo cimkoliv jinym (proste plamenem)......
hodne stesti pri povolovani a poradne nakopej toho co si to pujcil do prdele..... :)
a nebo pokud by nezabraly ani gryzlyho a moje rady: vzit matku treba na klic 19, svarecku a tu matku privarit na ten pahejl (pri svarovani se ten steft ohreje a urcite povoli)..
pokud nemas svarecku tak bych skusil jeste to co pise gryzly o tom sveraku a steft nejprve ohrat butanem nebo cimkoliv jinym (proste plamenem)......
hodne stesti pri povolovani a poradne nakopej toho co si to pujcil do prdele..... :)
06:46:49
21.05.2005
21.05.2005

Gryzly
Tak todle jsem řešil už párkrát.
1) zminovanou osobu nakopat do té části kterou na autě zničila (zadní část)
2)já to dělám tak že vyndám ty výfukový svody a za ten vystouplej šteft to chytnu to svěráku a utáhnu co to jde. A pak točím těma svodama, nejlepší je točit jako když prořezáváš závit. chvilu doleva, chvílu doprava a postupně vytáčet. taky pomuže nějaký namočení brzdovkou, WDčkem, konkorem a podobně. A pokud by ani todle nepomohlo, tak jedině zkusit ho navrtat malým vrtáčkem a pokud to jde udělat do něj z druhé strany závit. a zašroubit šroub.
1) zminovanou osobu nakopat do té části kterou na autě zničila (zadní část)
2)já to dělám tak že vyndám ty výfukový svody a za ten vystouplej šteft to chytnu to svěráku a utáhnu co to jde. A pak točím těma svodama, nejlepší je točit jako když prořezáváš závit. chvilu doleva, chvílu doprava a postupně vytáčet. taky pomuže nějaký namočení brzdovkou, WDčkem, konkorem a podobně. A pokud by ani todle nepomohlo, tak jedině zkusit ho navrtat malým vrtáčkem a pokud to jde udělat do něj z druhé strany závit. a zašroubit šroub.
23:23:18
20.05.2005
20.05.2005

M.a.R.i
Tak sem dneska měl zas supr den. Před 2 tejdnama sem si udělal radost a koupil KM výfuk s dvojitou koncovkou, kterej mě stál majlant. Dneska sem auto pučil a když dotyčná osoba couvala, tak mi o obrubnik koncovky zohejbala, vejfuk praskla a urvala štefty. Tak bych potřeboval ňákej fígl, jak je vytočit. Koukaj tak na 4mm ven. Převrtavat většim šteftem se mi to nechce. Je to paroží na favorita. Nemáte něco odzkoušenýho?