prosim o radu..

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 19.05.2005 do 19.05.2005, založil/a stitch
řadit dle data
19:41:17
19.05.2005
Gryzly
-> stitch: musiš mět naproti sobě tu drážku od olejovýho čerpadla a výstupek dole na rozdělovači.
19:28:06
19.05.2005
stitch
-> Johny Death: to bych mohl, ale tim to asi neni :)

jiskru z civky to nehazi,, jelikoz se tam nejak podivne toci pul rozdelovace.. tak jsem ho vyndal a chtel jsem tam dat novej, ale nejde me tam dat.. ted ani novej ani starej.. na to je nejakej figl? ja ho tam cpal pul hodiny.. a nijak jsem ho tam nenakroutil.. ://
17:52:53
19.05.2005
Johny Death
si zhod vzduchovej filtr a koukni jestli ti tam vubec strika benelin
17:32:21
19.05.2005
Gryzly
Nejdřív bych to zkusil roztalčit, pokud to nechytne tak udělej jednoduchej test. vytáhni kabel z prostředku rozdělovače ( ten VN) a přilož ho někde na 5mm od kostry, např na hliník alternátoru. pak ať ti někdo zkusí nastartovat. pokud přeskočí jiskra, pak ten kabel vrať a vytáhni svíčku a přilož ji na alternátor a znova at ti někdo zastartuje. měla by házet jiskru. pokud všechny nebo aspon tři házej jiskru, tak by to mělo bejt OK. Než tam dáš svíčku zpět tak tak do díry od svíčky stříkni stříkačkou trochu benzínu. pak vše vrat zpět a zkus to natočit. mělo by to chytnout. Tendle návod platí ale jen v případě že se v tom autě nikdo nevrtal a něco nerozladil, nebo nevyřadil.
17:20:31
19.05.2005
stitch
nejde mi nastartovat, starter toci krase, nejdrive jsem mel podezreni na benzinovou pumpu ( je to auto kamose, cca mesic mu tu stoji bez startovani ) , ale ted mi to neprijde.. meril jsem proudy na civce a neco tam jde, jen nevim jestli ma pri zapnutym klicku byt neco na tom kabelu co vede z civky do rozdelovace.. tam nic nemam.. a myslim si ze by tam neco byt melo.. cim to muze byt?? vsechny ruzny kontakty jsem proveril.. a vse se zda ok
Extreme Tyres