olej v brzdovce????

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 20.04.2005 do 22.04.2005, založil/a Samantus
řadit dle data
19:21:01
22.04.2005
Kočislav
Taky jsem měl u jedné škodovky x let starou brzdovou kapalinu, ale když se mi kousnul brzdič a po rozebrání jsem zjistil, že i kolem pístku zevnitř je koroze, všechnu kapalinu jsem vymačkal, byla úplně černá, a další asi 1,5 lahvičky jsem použil na propláchnutí, že jsem tu brzdovku jenom okruhy prošlapával, dokud nebyla úplně čistá.
22:04:26
21.04.2005
Samantus
-> All: , tak sem vymenil vsechny spojovaci hadicky kolem nadobky a ta mensi uplne prosakovala, takze je to jasny, a pro jistotu sem este vymenil vsechny brzdovy hadice, byly povrchove popraskany a samozrejme brzdovku.......
11:16:49
21.04.2005
King
2 D.J.Vlasta: Mno, zrovna v pripade brzdovky3 bych se "presluhovanim" v aute nechlubil4 Nepovazuju se za puntickarskyho dodrzovace servisnich intervalu, ale vymena brzdovky je jednou z veci, kterou minimalne pred kazdou STK udelam. Jezdeni s pocitem, ze letita brzdovka je uz radne krtena vzdusnou vlhkosti a misto zlutouckych chcancicek mam v nadobce hnedej kentus napadajici vnitrek soustavy me nenaplnuje klidem. Nikdo nerika, ze takova sracka obcas nezabrzdi, ale pak jednou chytnes zavodni naladu nekde v kopeckach a diky pare v brzdovce brzdicky zvadnou jak nezalevane kvetinky. Procento zarezlych ctyrpistovych brzdicu v S13x autopopulaci je jenom mementem tohoto pristupu 4
09:00:51
21.04.2005
Samantus
to kdybych vedel normalni zluta Dot 3
08:57:12
21.04.2005
Labros
Co je to za brzdovku Samanťáku?
22:37:34
20.04.2005
D.J.Vlasta
Videl bych to take na to,ze ti to nekde rozleptalo nejakou hadicku,nebo ti odchazej manzetky v brzdovem valci.Jinac olej se tam dostat nemuze.Za dva roky se kapalina ma menit,ale malo kdo to dodrzuje,neni problem ze je to tam 5 a vice let.Ja jsem menil kapalinu v mem kilu a tam byla nejmin 10 let a brzdy brzdily v pohode.Meni se to spis kvuli tomu,ze kapalina ztraci svoje vlastnosti co se tyce odolnosti na teplotu a muze ti zacit pri delsim brzdeni varit.
19:46:00
20.04.2005
Samantus
diky sepe a zaroven diky zazoj, a zejtra menim brzdovku a hadice, pac ta brzdovka je zacina asi leptat
19:36:25
20.04.2005
sep
1. to je mozny,ale snad nedelas s kretenama
2.dva roky jasne,chce nova,OK,ale brzdovka se po dvou letech nepromeni v olej
3.ne
19:04:23
20.04.2005
Samantus
pred chvili sem prijel z prace a divne me kvikly, brzdy, tak sem obeh auto a vse ok, a kouk sem do nadobky jestli neubyla brzdovka a koukam na hladine mastny oka a strcim tam prst a vytahnu ho a n a nem takovej mastnej kachor, proste to vypadalo jako vyjetej hnusnej cernej olej... brzdovka tam je druhej rok....

1. udelal si ze me nekdo v praci prdel a nalil me tam volej???
2. brzdovka je po smrti a potrebuje vymenit??? (uz ma dva roky takze asi jo)
3. muze se nejak jinou cestou dostat do brzdovky volej???? pres posilovac????? tohle je dooost divny.... mam fotku toho humusu takze ji sem pak dam
Extreme Tyres