pokračování příběhu
objel jsem všechny vrakoviště a šroťáky v okolí hk, bohužel nic. obešel jsem různý baráky v okolí, který mají kamery, ale na žádný nic nebylo vidět. Policie tady samozřejmě kamery nemá. Různý inzertní servery jsem obhlížel každou noc.
už tři týdny po nahlášení mi přišlo od policie vyrozumění, že to odkládají

(původně jsem myslel, že to můžou odložit až po 30 dnech, nevím, asi spěchali na dovču) takže jsem se s autem definitivně rozloučil
minulý týden jsem si jel koupit akvarijní rybičky k jednomu pánovi na sídliště tady v hradci - při parkování jsem uviděl o několik řad dál zaparkovaný embéčko stejný barvy, tak jsem se šel k němu ze zvědavosti kouknout blíž a bylo to to moje!!!
Pánové to auto mělo stále zamčený volant mojí pákou (volant byl ale zlomený a výstelka v té páce na volant pryč takže s volantem šlo točit v pohodě) a zamčenou řadící páku s ruční brzdou. okno rozbitý a zalepený, vyškubané kabely od zapalování
zavolal jsem policii, když přijeli tak hned omakali všechny kliky (já myslel že třeba budou brát otisky apod.), a divili se jak se tam to auto teda dostalo, když je zamčenej volant i řadička.
auto pak zajistili botičkou. Když jsem tam na policajty čekal, tak jsem si všiml že několik aut na tom parkovišti jsou polepený žlutou samolepící páskou (včetně mého MB), tak jsem to policajtům řekl, a začali zkoumat i ostatní auta - nakonec jich tam bylo prej kradenejch 11! Už ho chytli a vyšetřujou ho na svobodě
Včera mi auto policie vydala, neměl jsem sílu ho nějak detailně prohlížet, na to nebyl čas ani nálada, nějaké škody na něm sice jsou a pár věcí chybí, ale vypadá to, že to podstatný tam je, odvezl jsem ho rovnou ke kamarádovi, aby to zkusil rozchodit
díky všem za snahu a pomoc při hledání.
ale co si člověk neudělá sám

prostě neskutečná náhoda, do těch míst normálně vůbec nejezdím.