Akorát pojedem bez spoileru

skoda.virt.cz
odkaz

jen ouži
. Mě se vymáčklo ven proto, že ho tam kamarád, co mě pomáhal, blbě usadil, jinak ten průsak oleje kolem korku a ztvrdlejch gum pod maticema je nevelkej, i když je řiďounkej ohřátím. A s dolejváním to nepřeháněj, čím víc ho tam je, tím vehementněji se tlačí ven..
všemožná těsnění mám s sebou,ale snad to nebude nutné.
.

.

Aký je vtom rozdiel či 100km alebo 600km. Spravím si pauzu na každej benzinke a mám to rovnako ako keď deň po dni behám domesta zmesta a tak. Samozrejme základné veci nosím so sebou + nejaké hadice a náplne
)

pak spojka - spojkove lozisko uz muzes mit vyschle, ale to by se snad uz projevovalo a ty nejty na lamele jsem uz taky parkrat utrhl - nastesti vzdy kousek od baraku a vzdy tomu predchazel ostrejsi rozjezd - ted uz je tam odpruzena lamela sachs a ta snad musi neco vydrzet... a druha nejcastejsi zavada byva tesneni pod hlavou a nakonec hydraulika brzd a spojky, takze ta tesnenicka, jak ti tu radili

je ve velmi peknem stavu - po koupi nechal udelat dutiny, akorat vim o jednom tukanecku na dverich od neuspesneho pokusu zajeti do garaze

na to bych uplne zapomel...

rozdíl oproti feldě bude. Sranda je jak někdo říká, že jsem blázen (že by si to nelajzli) a druzí, že se na to nemám skoro vůbec připravovat
Takže volím zlatou střední cestu, věci beru podle seznamu co mi poslal afro (teda až na vrtuli chladiče) s kombinací s Baťou a budu doufat, že udržovaná a jedna z posledních 110 L s 41 tkm., čerstvou technickou, novými náplněmi a (snad) nepřetížená tuto cestu zmákne.