Starty ?!

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 20.03.2003 do 21.03.2003, založil/a
řadit dle data
15:27:26
21.03.2003
Luděk
Vidím to na karbec,ale zase na druhou stranu LPG ho k ničemu nepotřebuje,tak ještě bych přešel rozdělovač.
09:29:50
21.03.2003
CHIP
Pokud dosli vsechny postupy jak zavadu odstranit v domacich podminkach, navstiv servicemana. Urcite mas nejakyho znamyho, kterej do skodofky dlouho dela. Zavez mu to rekni at ti to opravi a nech to u nej pres noc, pak to zkuste rano nastartovat a hned se dozvis, jestli v oprave uspel nebo ne..... Takhle to delam ja a obycejne to funguje.....
09:16:22
21.03.2003
Patrik
uz je to tu zase - nestartuje mi vuz - asi budu muset jit zas na autobus...
Poradite mi nekdo prosim po cem mam jit - eletrika nebo prisun a zpracovani paliva ???
Jak ta skudka stoji dlesi cas 6 a vic hodin tak nechce nastartovat.
Diky za rady
07:31:09
21.03.2003
Patrik
Jinak vicko nalevani oleje jsem kontrolovala sajrajt tam je ale spis hnedym az bezovym nez bilym... voda neubyva a z vejfucku mi sice de cosi kapalneho ale vzhledem k zapachu tipuju ze to bude spis benzin...
Vic Vam asi nepovim - myslite ze by mohla pomoct vymena karbecu ???
Jeste me napada takova mozna ptakovina - treba se na svickach vysrazi za delsi dobu voda a pak to nechce chytnout nebo se zarosi neco jinde treba v rozdelovaci ???92
07:26:25
21.03.2003
Patrik
- Tak !!! A uz na to se*u . Včera po příjezdu domů na fichtlu (…mi to rano nenaskocilo) jsme to s otcem museli roztahnout – pote se to nejak samovolne usadilo a chytalo to na tuk… po 2 hodinach stani na tuk… po dalsich 2 hodinach na tuk… spat jsem se o pulnoci a v dobre nalade ze je jakoze po problemu – starty proste okamzite ikdyz byl motor vychladlej. Dneska rano ani hov*o ja se z teho snad po*eru proste to odpoledne poleju benzinem cely skrtnu sirkou a snad to chytne…37
19:07:26
20.03.2003
jb
no ja jsem mel na aute super mega USA made smejd silikon kabely a myslel jak jsem autu nedal to nej..ale v zime presne jak rikas -10 a auto poskytavalo jako slaba jiskra proste takovy zvuk tesne nez to chyti. a pak se to uchlastalo a konec svice ven opalit a pak mozna ...no a kdyz mi nahodou spadla do snehu ta koncovka ze svicky tak jsem tam dal stare kabely takove ty klasiky /na zavit se chytaj na svicce/ tak mi to chyta -15 na podruhe a hlavne to blafe poradne takze sem zahodil USA kabely dal origo a nima problema ale pokud rikas ze i po vymene kabelu ..69
16:54:52
20.03.2003
Martin
Měl jsem naprosto stejný problém jako ty. Nemám sice LPG, ale dělalo mi to přesně to samý co tobě. Mě to vždycky akorát baflo a chcíplo. Pak to nachvilku naskočilo a zase chcíplo. Musel jsem jak kretén rychle přerušovaně hamtat na plyn aby to alespoň trochu drželo otáčky.
Nicméně problém sem vyřešil výměnou sacího potrubí i s karburátorem (Pierburg). Teď sem absolutně spokojenej, auto chytá nádherně, na sytič max. 1200 ot. a hlavně automatickej sytič. Tak se mrkni, jestli ti to nikde nepřisáva falešnej vzduch.
13:56:54
20.03.2003
Patrik
No svíce jsou Bosch nové cca před měsícem,
kabely jsme s kámošem přendali z té jeho 130cítky a furt jaxi nic – neboli když jsem od něj odjížděl zdálo se být vše v pořádku, ale zákon schválnosti – po 30 km OPĚT ten sám problém – nechtělo to nastartovat
Voda mě neubývá (aspoň nepozoruju nějakou velkou ztrátu) a to že se to po startu nakonec rozběhne do normálu to to opravdu dělá jenomže to někdy trvá od toho co to chytne až půl minuty, jo a asi před týdnem jsem to uvařil – šteloval jsem šteloval karbec a LPG a najednou bublám, zřejmě to bylo zavzdušněné. Dolil jsem, odvzdušnil jsem a je to v pohodě.
Ale na to víčko a bílej sajrajt na něm se mrknu a na tu páru z výfucku se taky zaměřím…
Díky.
13:27:02
20.03.2003
Luděk
Voda ve válci:
1, musela by Ti ubývat
2, po nastartování by šla ven výfukem ať už v podobě páry,nebo přímo v tekutém stavu
3, bylo by zespoda víčko na nalévání oleje dosti obalené bílým sajrajtem
4, mohla by být i v oleji
V každým případě by to chytalo třeba na tři hrnky,nebo na dva,ale po okamžiku by se to rozešlo.
Nemáš problém se svíčkama vs. kabely?
13:18:31
20.03.2003
Patrik
předstih 5° (mohl by být i větčí co ? - hlavně qůli LPG) ale tenhle je v poho... myslím
jinak karbec jsem za poslední půlrok čistil 3x
problém bude někde jinde
kámoš mi řikal že se mi do válce dostává voda - co Vy na to ?
Mohlo by být ???
Případně jak to zjistit
13:12:43
20.03.2003
Luděk
Jo,takhle se může chovat při problému s rozdělovačem,vyčisti karburátor a zkus si zkontrolovat a seřídit předstih.
13:10:04
20.03.2003
Hafan
mozna placam ale nedela tohle rozhozenej predstih???
12:59:10
20.03.2003
Patrik
No s tim štelováním jsem si hrál hrozně dlouho a problém je v tom že když už to vypadá že je v pohodě všechno seřízené a auto funguje tak třeba po 3 dnech zničehožnic se situace opakuje.
Ještě jsem zapoměl uvést že se to takhle chová i na benzín i na LPG. Motor se prostě nechce rozběhnout a jede jakoby na 3 válce, občas to vystřelí do výfuku ... Většinou se po dlouhém startování nakonec nechá ukecat a rozběhne se do otáček a pak už je v pohodě, ale chudák baterka.
12:15:32
20.03.2003
Luděk
Jetli to jenom jako poškytává,tak zkus ať Ti někdo trochu přikreje rukou sání a uvidíš,jestli se to rozběhne.Pokud ano,tak Ti tam jde moc vzduchu a málo LPG a to se šteluje tím šroubem na hadici,tak trochu povolit.
11:45:12
20.03.2003
Patrik
Zdareeec. Poradi mi nekdo prosiim kde mam hledat chybu na sve 120 L 1985 (LPG). V zime jsem si myslel ze je to zimou a ze se tomu autu proste nechce, ale ted uz mne fakt se.. venku je teplo a stejne nestartuje.
Presneji: ma tendenci chytnout ale nechytne, kdyz jo tak se drzi ve vekmi nizkych otackach, nepomaha proslapavani plynu, se syticem i bez ....
Nevite po cem jit.
DIK
Extreme Tyres