skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nástřik spodku
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 04.07.2002 do 09.07.2002, založil/a
10:11:42
09.07.2002
09.07.2002
bery
Body je dobrý,akorát někdy,když ho pošletě přímo na tlumex,tak se to mezi sebou nějak pohádá a nadělá to pod nástřikem takový kapsy a to je zlý.Ale na řádně očištěněj spodek je to moc dobrá věc.Navíc má v sobě nejakej vosk a zůstává pekně lesklý-když jezdíte po silnici...
10:31:54
08.07.2002
08.07.2002
PPP
To body 930 je na spodok (ako gumoasfalt), lebo lepi a prestane az ked sa zaspini od prachu z cesty a z vyfukov. Na podlahu zvnutra a na iditelne casti karoserie treba body 950 alebo 910. Ay je medzi nimi rozdiel neviem, ja som si kupil 950 a vyzera celkom slusna (910 tusim nepotrebuje zaklad). Da sa bezproblemov lakovat, len prilis rychlo schne. Podla zriedenia sa da natierat/striekat tenka alebo hruba vrstva. A ak mam porovnat s tym bielym svinstvom (krupicou) co sa dava na prahy tak ten body mi pripada omnoho lepsi. Ostava makky a pruzny a hlavne drzi, co sa o tej bielej krupici neda povedat..
19:52:09
05.07.2002
05.07.2002

U-Geen
Kluci raděj nějaký Body 93*... ja s 930kou delal kamosovi blatnik zevnitr a je to super. Made in Greece.
19:21:22
05.07.2002
05.07.2002
Jirik
Tlumex plast mám, to je nic moc, zkusím se zeptat těch klempířů co mi dělali budku co používají za sráděru, ta je taková pěkně hustá. Podlahu dělat netřeba je ve výtečném stavu a podběhy mám udělané od jmenovaných krasavců. Ale chtěl jsem to vědět spíše pro informaci. Tedy kolik by to stálo udělané pořádně nějakou kvalitní směsí od firmy.
Rampu nemám abych to udělal pořádně a pistoli s tím svinit nebudu. To by mě děda kop do prdele. Jinak mi to mám udělané taky cca 10 cm od prahů, zajímavý.
A pokud si to člověk zarábá sám, tak je to ta nejhnusnější práce. Měl sem naposledy Tlumex i na hlavě a ve vaně jsem se drhnul 2 hodiny, páč jsem si sednul na hadr kterym jsem to utíral a prosáklo mi to kalhotama. Hehe.
Rezistín se dělá skutečně na dutíny, ten používám, pěkná lepkárna, ale při vstřikování vcelku voní. A měl by se prej dělat i venkovní. Jak často děláš dutíny ? Já 2x ročně. Na jaře a před zimou. Napadají tě ještě nějaké další konzervační věci ?
Jo a ještě jsem se chtěl ZEPTATI. Je možné si nechat nastříkat dodatečně některé části kruponem ? Docela by se mi to hodilo na přední čelo (ta spodní hrana spojleru asi po nárazník), Hrozně trpí šutrama a možná ještě za roh kousek blatníku a prahy.
Je možné to v některé firmě nechat nastříkat, a doma si to přelakovat ?
Je ten krupon vůbec k něčemu dobrej ? Vím že třeba Felda je na prazích má a co měli známý kastle po GO tak to měli taky nastříkaný na mnou jmenovaných místech.
Nebo nedá se něco podobného koupit, nějaká podobná oklepu odolnější sračka ?
Zdar
Rampu nemám abych to udělal pořádně a pistoli s tím svinit nebudu. To by mě děda kop do prdele. Jinak mi to mám udělané taky cca 10 cm od prahů, zajímavý.
A pokud si to člověk zarábá sám, tak je to ta nejhnusnější práce. Měl sem naposledy Tlumex i na hlavě a ve vaně jsem se drhnul 2 hodiny, páč jsem si sednul na hadr kterym jsem to utíral a prosáklo mi to kalhotama. Hehe.
Rezistín se dělá skutečně na dutíny, ten používám, pěkná lepkárna, ale při vstřikování vcelku voní. A měl by se prej dělat i venkovní. Jak často děláš dutíny ? Já 2x ročně. Na jaře a před zimou. Napadají tě ještě nějaké další konzervační věci ?
Jo a ještě jsem se chtěl ZEPTATI. Je možné si nechat nastříkat dodatečně některé části kruponem ? Docela by se mi to hodilo na přední čelo (ta spodní hrana spojleru asi po nárazník), Hrozně trpí šutrama a možná ještě za roh kousek blatníku a prahy.
Je možné to v některé firmě nechat nastříkat, a doma si to přelakovat ?
Je ten krupon vůbec k něčemu dobrej ? Vím že třeba Felda je na prazích má a co měli známý kastle po GO tak to měli taky nastříkaný na mnou jmenovaných místech.
Nebo nedá se něco podobného koupit, nějaká podobná oklepu odolnější sračka ?
Zdar
17:02:19
04.07.2002
04.07.2002

Tuner#2 - zrušená registrace
Nástřik spodku mám tlumex plastem, který běžně koupíš. Před tím jsem to sloupal až na plech tak kde se to odchlípávalo - pokud ten původní nástřik drží a je pod tím čistý plech, tak dál nečisti - já musel očistit od prahů tak 10cm a dál už to bylo OK. Pak jsem to vzal dvakrát základem a stříknul tím tlumexem. Jako další se používá rezistin, ale ten je spíš na dutiny.
15:54:04
04.07.2002
04.07.2002
Jirik
Nechávali jste si někdo někdy dělat nástřik spodku a podběhů ?
V podbězích a na části podlahy to mám nově uděláno, ale dělali mi to ve firmě společně s GO kastle a tak by mě alespoň orientačně zajímalo kolik by stál celej spodek v případě že bych to chtěl nechat udělat. Dělali mi to takovou pěknou hustou sračkou vypadající stejně jako plastizol. Nevíte co to stojí nebo nemáte nějakého známého který si to nechával dělat
? Zdar
V podbězích a na části podlahy to mám nově uděláno, ale dělali mi to ve firmě společně s GO kastle a tak by mě alespoň orientačně zajímalo kolik by stál celej spodek v případě že bych to chtěl nechat udělat. Dělali mi to takovou pěknou hustou sračkou vypadající stejně jako plastizol. Nevíte co to stojí nebo nemáte nějakého známého který si to nechával dělat
? Zdar