problemy, problemy a problemy

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 25.03.2005 do 29.03.2005, založil/a stitch
řadit dle data
23:00:50
29.03.2005
D.J.Vlasta
Tak to je pech,covek se tu popisuje s kyvkou.Tak holt musej poradit vleckari,ja jsem zastancem kyvky.
13:36:28
29.03.2005
King
2 D.J.Vlasta: Pekny popis, ovsem v pripade Stitchovy S130, ponekud k nepotrebe4 1
12:10:17
29.03.2005
D.J.Vlasta
Ten starter muze mit,take v hajzlu uhliky,pripadne zlobi civka.Da se to opravit,ale snazsi je vyhoz a dat tam nejakej dobrej treba starsi.Jinac co se tyka toho uniku oleje,nevim jakou tam mas napravu,vlecku nebo kyvadlovku.U kyvdlovky to tece vetsinou v te gumove mazete(harmonice)navlecen e na trubce poloosy,nebo z bocnich vik kloubu na prevodovce.ty harmoniky se vymenej snadno,povolis pasky a nahore povolis sroubky ve svu ty manzety a sundas ji a opacnym postupem namontujes nove,pasky dobre zatahnout,jinac to muze kapat,ja jsem pod to dal jeste silikon a bezva ano sebemensi prolinani.Jestli je to na vikach musis sundat poloosu od prevodovky a vymenit obe papirova tesneni.Poloosa se tam blbe nandava,musis trefit kameny do unasece v prevodovce.Budto tam musis sikovne vsunout prsty a nasmerovat je do drazek,nebo venku dat na cepy kamenu kousek toaletaku a utemovat je na cepech aby se nemohly pretocit.pod tesneni jsem jeste daval tez lehkou vrstvicku silikonu.Zatim tesni bezvadne.Z prevodovky by se nechalo papat3
14:13:39
28.03.2005
Gryzly
-> stitch:
3) On to to udělá? ty jsi buzna? ;-)
4) asi máš šišatý kolečko nebo je něco se zadníma pružinama. kámošovy urezl dosedací miska na pružinu dole na podélním rameni. a měl to taky zešikma.
13:14:50
25.03.2005
stitch
1 ) bylo to konektorem :)
2 ) asi jen budikem :)
3 ) samozrejme z prevodovky :) byl jsem s tim u mechanika,.. rikal, ze si to mozna sedne a kdyz ne tak ze mi to udela :)

4 )) .. jj , ale na to ted mrdam :)

dik
12:05:59
25.03.2005
King
2 stitch: Nejak si nevybavuju, kde se do motoru strka poloosa :) Tak tece ten olej z motoru nebo z prevodovky?
Co se starteru tyce, pak jak spravne uved Eidy, kabely a starter a ja dodavam jeste zkontrolovat ukostreni (medenej pasek za altikem na pricku motoru a kostrici pasek baterky na stenu schnilyho kasliku :)
Co se teploty tyce....pokud rikas, ze voda neubyva tzn. dalo by se tvrdit, ze asi pravdepodobne nevaris, tak by to mohlo delat prave nejaka spatna kostra (spatne ukostrenej motor, ale projevuje se tak i spatna kostra samotnyho pristrojovyho stitu.
11:18:19
25.03.2005
Eidy
1) startér a kabely
2) asi termostat nebo čidlo
3) ovlivňuje to teplota. zkus utáhnout šrouby.
4)různě unavený pružiny-buď vyndat a seřezat (ne rákoskou) nebo dát jiný, dobrý
10:50:03
25.03.2005
stitch
-> minno: no, ale ten olej me tece protoze se to prehriva.. az se to zas nebude prehrivat tak nepotece ne.. jestli to chapu dobre.. kamos mi poradil ze to bude asi termostatem.. tak to du nak rozdelat a podivam se do toho a uvidim :))
10:31:56
25.03.2005
minno
-> stitch: ja som len objasnil, prečo olej uniká len keď je teplý...no ale keď ti uniká asi to znamená že je niečo zle...
no a na ostatné otázky ti odpovedať neviem, s tým prehrievaním, možno je len v prdeli čidlo a ukazuje ti to kraviny...
btw. "20 rokov mi auto jazdilo bez problemov a teraz toto: odisiel motor, spojka, po mesiaci prevodovka...nechapem to, co sa mu stalo" povedal raz jeden dedo47
10:20:24
25.03.2005
stitch
-> minno: to je dobre.. bal jsem se ze je tam nejaky tesneni a ze ho mam v prdeli.. ted akorav nevim co mam udelat aby se me to nehralo.. 5 let to auto jezdilo a s prehrivanim nikdy nebyl problem..
10:18:21
25.03.2005
minno
3.) keď je olej teplý tak má menšiu viskozitu (je "redší") ako keď je studený, preto ti uniká len keď je teplý...
4.) to mám aj ja, ale len niekedy a tiež to nechápem.
10:12:19
25.03.2005
stitch
z prichodem jara me potkalo pal dalsich problemu ( asi abych pochytil nejake dalsi zkusenosti.. )

1) startovani.. vypadato jako bych mel vybitou baterku starter si na prvnich cca 5 otoceni klickem ani neuprdne vypa pouze nejaky zvuk "zvak" .. po tom se to jakstaks rozhejbne a po cca 10 vterinach skuceni to obcas naskoci.. proste jako by byla vybita baterka.. ale neni je na 100%

2) od vcerejska mi to po 10minutach jizdy ukazuje teplotu vody na max.. nevim voda me neubejva, olej tam mam.. a dal me vedemosti netusi.. cim to muze byt.. :(((

3) dneska kdyz jsem menil pneu... zjistil jsem ze me kape olej z motoru tam jak se strka poloosa.. :(( nevim jestli to nema spojitost s tou teplotou protoze kdyz to vychladlo tak olej prestal tyct-.. a ne ze by dosel jeste tam je.. no mrda me to..

4) levej zadek mam niz nez pravej.. cca 2-3 cm.. nechapu jak je to mozne..

pomozte :(( plz
Extreme Tyres